TEFAL MASTERCHEF GOURMET BAKING WITH KIDS QB51K138

MASTERCHEF GOURMET BAKING WITH KIDS QB51K138 Süssünk tortát!

A Masterchef Gourmet Baking With Kids konyhai robot és gyermek sütőszett egészen új módját kínálja az ideje kihasználásának, amellyel feledhetetlen élményeket szerezhet saját magának és gyermekeinek a közös sütésnél. Fedezze fel a sütés örömét a kis konyhai segítőtársakkal, a nagyteljesítményű konyhai robottal, és a számtalanul sok ihletet nyújtó komplett gyermek sütő szettel, amelyben közös díszítő eszközök, állatfigurás mini formák, szárazsütemény készítésénél használható játékos pecsétek, gyermeksütemény receptek és különböző színes mérőedények találhatók.

Cikkszám: QB51K138

Masterchef Gourmet konyhai robot és gyermek sütőkészlet

Az eredmény a hasznosan eltöltött idő és a finom édes sütemények. A Masterchef Gourmet Baking With Kids szett kiváló eszköze a család összetartozása megerősítésének, amely komplett gyermek sütőkészletet és egy konyhai robotot tartalmaz a sütési ötletek megvalósításához és a tökéletesre sütött desszertek elkészítéséhez. Ez az 1100 W felvett teljesítményű konyhai robot kompromisszumok nélküli teljesítményt és továbbfejlesztett funkciókat biztosít: szabadalmaztatott Flex Whisk rendszer a tökéletes habveréshez, akár egyetlen tojás felhasználásával is, bolygó rendszerű keverőmozgás az egyenletes keverés érdekében, egyszerű kezelés, tökéletes, 4,6 literes kapacitás és még további más funkciók. A gyermek sütőkészlet - a díszítésre szolgáló eszközökkel, kisméretű süteményformákkal, színes szárazsütemény pecsételő készlettel, gyermekételek receptjeive és különböző színű mérőpoharakkal - hasznos tevékenységet végezve eltöltött időt biztosít a család számára. Ez a gyermekek részére megfelelő készlet a konyhai munkákra ösztönzi a gyermekeket, erősíti az önbizalmukat és csodás emlékeket képez, amelyeket a gyermekek hosszú évekig megőriznek, és mindezt mindazok nagy örömére, akik megízlelhetik az elkészült süteményeket.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Komplett sütő szett gyermekek számára

  A nagyteljesítményű konyhai robot és gyermekek számára készült komplett sütő szett közösen végzett szórakozást biztosít a konyhában végzett munkánál az egész család bekapcsolódásával a hasznos időtöltésbe és feledhetetlen élményeket szerez a gyermekek számára a sütésnél.

 • Végtelen kreativitás

  Tökéletes módja a hasznos időtöltésnek, amelynél együtt lehetünk a gyermekeinkkel: közös süteménydíszítés, állatfigurás kis formák, játékos pecsétek száraz sütemények készítéséhez, gyermekek számára készült receptek és mérőpohár szett gyermekek részére.

 • Csomagolás speciális kiadásban

  Adjon különleges jelentőséget a közös sütésnek a szépen díszített csomagolóanyaggal, az egyszerű tárolásért.

 • Kivételes minőségű konyhai robot.

  Ez a konyhai robot hatékony, 1100 W-os motorral felszerelt a kiváló és gyors eredmények érdekében és Flex Whisk exkluzív technológiával ellátott a tökéletes habveréshez - még egyetlen egy tojás felveréséhez is használható.

 • Tökéletes keverés, egyszerűen

  A bolygó rendszerű mozgás egyenletes profi minőségű eredményeket és konzisztenciát biztosít és az 5 sebesség és a pulzáló funkció segítségével könnyedén teljesíti az összes igényét a sütésnél.

 • 8, könnyen elkészíthető recept

  A lapokra nyomtatott, könnyen elkészíthető receptek és a gyermekek részére készült színes mérőpohár szettek kiválóan alkalmasak az önbizalom fejlesztését segítő aktivitásokhoz és a gyermekekkel együtt folytatott hasznos időtöltéshez.

 • 10 év szervizgarancia

  A Tefal a környezet védelme és a hulladékok felhalmozódásának csökkentése érdekében vállalja, hogy a vásárlás napjától számítva átlagosan 10 évig fenntartja az összes alkatrészt szinte minden forgalomba hozott termékéhez (ez nem vonatkozik a tartozékokra, csak a konyhai robotra).

 • Egyedi cukrász toldóelemek

  A Masterchef Gourmet kiváló minőségű, fém toldóelemek Flex Whisk technológiával készültek, amely segítségével könnyű tésztákat készíthetünk, továbbá a keverőlapáttal tortatésztát az öntött fém dagasztókarral pedig sűrűbb tésztákat és keverékeket készíthetünk.

 • Tökéletes, 1,7 literes űrtartalom

  Tökéletes űrtartalom, minden alkalomra: 4,6 literes, rozsdamentes acél edény, amelyben akár 40 muffin és 3 pizza sütéséhez elegendő tészta is elkészíthető.

 • Választható tartozékok

  Változtassa át konyhai robotját sokrétű konyhai készülékké az olyan sokoldalú, külön beszerezhető kiegészítőkkel, mint a műanyag turmixgép, miniaprító, húsdaráló, reszelő/szeletelő és a gyümölcscentrifuga.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 1100  W
Edény teljes űrtartalma 4.6  L
Sebességfokozatok 8  
Habverő fej Rugalmas habverő  
Receptek száma 8  
Receptkönyv    
Pulzáló funkció    
Bolygómozgás    
Kenyértészta 0.8  kg
Süteménytészta 1.8  kg
Keverőtál anyaga Nemesacél  
Turmixgép Nem  
Keverőlapát Fém  
Dagasztókar Fém  
Extra tál Nem  
Vásárolható kiegészítők    
Vezetéktárolás    
Színek HÓFEHÉR  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék első használata előtt mossa el a kiegészítők összes részegységét meleg, mosogatószeres vízben (lásd a tisztítással kapcsolatos részt a használati útmutatóban). Öblítse el és hagyja megszáradni. A motoregységet rakja vízszintes, tiszta és száraz felületre. Csatlakoztassa a készüléket a fali aljzathoz.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A konyhagépek a konyhai robotgépektől eltérő módon működnek, mivel a keveréshez használt eszközöket egy kar segítségével engedik az élelmiszerbe, miközben a konyhai robotgépek esetén a keverőeszközök a hozzávalók alatt működnek. A konyhagépek elsődleges feladata a tészta dagasztása és a sütemények hozzávalóinak keverése. A konyhai robotgéppel elvégezhetők ezek a feladatok, azonban a konyhagépekkel ez sokkal hatékonyabban történik. Ha süteményeket szeretne készíteni, akkor mérlegelje, hogy milyen gyakran fog ilyen műveleteket végrehajtani. Ha erre gyakran fog sor kerülni, akkor konyhagépet javasolt választani. Érdemes figyelembe venni azt is, hogy a konyhai robotgép lényegesebben kevesebb helyet foglal, mint a konyhagép.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.