TEFAL MASTERCHEF GOURMET+ QB632D38

MASTERCHEF GOURMET+ QB632D38 Nagy teljesítményű, mégis gyengéd segítőtárs tökéletes habok, tiramisu és habkönnyű desszertek készítéséhez!

Adjon teret a kreativitásának! A Masterchef Gourmet + konyhai robotgép nagy teljesítményű, ugyanakkor gyengéd segítőtárs, amellyel mindenféle desszertet készíthet! Az 1100 W teljesítményű motornak és a 4,6 l űrtartalmú edénynek köszönhetően egyszerre akár 40 cupcake is elkészíthet vele. A Masterchef Gourmet + 3 exkluzív kiegészítővel érkezik: egyedi Flex Whisk habverőkar (tökéletesen levegős tojásfehérjehab készítéséhez), Flex Bowl keverőtál (3 az 1-ben kiegészítő szilikon tál) és a Delica’tool tartozék (habos, mousse-os desszertek gyors elkészítéséhez). Az öntött fém keverőlapát édes süteménytészták keverésére, a dagasztókar pedig kenyér- vagy pizzatészta dagasztásához ideális. Mindez egy gyönyörű formatervű készülékben, igényesen kidolgozott gombokkal és minőségi keverőtállal!

Cikkszám: QB632D38

Masterchef Gourmet+ konyhai robotgép: Ellenállhatatlan habos desszertekre tervezve!

Egy nap sem érhet véget házi sütemény nélkül! A Masterchef Gourmet+ konyhai robotgéppel és annak számos funkciójával végre szabadon kiélheti a kreativitását. Élvezze a csokoládéhabot, tiramisut, szuflét, macaront és a habos desszerteket a 3 exkluzív kiegészítőnek köszönhetően (Flex Whisk szabadalmaztatott habverő, Flex Bowl keverőtál és a Delica’tool keverőlapát)! A Masterchef Gourmet+ konyhai robotgépet speciálisan olyan felhasználóknak tervezték, akik imádnak sütni és kimagasló eredményeket szeretnének elérni. Habverés, dagasztás, keverés és finom beleforgatás: Ön felel a kreativitásért, a készülék pedig egyszerre biztosít erőt és a gyengédséget. Az elegáns és tökéletesen kidolgozott fémborításnak és a tükörfényesen csillogó, 4,6 l űrtartalmú edénynek köszönhetően a Masterchef Gourmet+ konyhai robotgép minden várakozását kielégíti. Kezdje el a kísérletezést még ma és alkosson új, tökéletes recepteket!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • 3 exkluzív kiegészítő

  A Masterchef Gourmet + 3 exkluzív tartozékkal érkezik, amelyek segítségével pillanatok alatt levegős, habos desszerteket készíthet! A szabadalmaztatott Flex Whisk habverőkar, Flex Bowl keverőtál és Delica’tool keverőlapát kombinációja időt és fáradságot takarít meg Önnek!

 • Egyedülálló Delica'tool keverőlapát az összetevők gyengéd összeforgatásához

  Végezze el a kényes műveleteket is közvetlenül a konyhai robotgéppel, hogy sok időt és fáradságot takarítson meg! Forgassa össze a könnyed keverékeket (tojásfehérjehab, tejszínhab...) a sűrűbbekkel a legtökéletesebb, habos állag eléréséhez!

 • Egyedi Flex Bowl keverőtál: az első 3 az 1-ben szilikon keverőtál amely megkönnyíti Önnek az előkészítést!

  A sütés teljes előkészítését meg tudja oldani az egyedülálló Flex Bowl 3 az 1-ben keverőtál segítségével!
  • A Flex Bowl keverőtálat lehet használni mikrohullámú sütőben: olvassza fel a nyersanyagokat közvetlenül a szilikon keverőtálban
  • Második tál: sütésnél egy keverőtál gyakran nem elég, erre a célra fejlesztettük a Flex Bowl keverőtálat, mely kompatibilis robotgépével
  • Egyszerű tárolás: a robotgép keverőtáljába helyezve

 • < > Egyedi szabadalmaztatott Flex Whisk technológia a tökéletesen levegős tojásfehérjehabhoz már egyetlen tojásból is.

  A Flex Whisk haberőfej különleges dizájnjának köszönhetően a drótok meghosszabbított harmadik rétegével könnyen leér az edény aljáig és szinte pillanatok alatt könnyű és levegős habbá ver fel minden összetevőt!

 • Bolygómozgás a keverés optimális eredménye érdekében!

  A készülékfej és a felhelyezett tartozék bolygómozgásának köszönhetően a keverőtálban nem marad érintetlen rész. Ennek eredménye pedig egy sima és homogén keverék.

 • Kiváló minőségű fém cukrásztartozékok

  Szabadalmaztatott technológiájú Flex Whisk habverőfej könnyű keverékek elkészítéséhez, a keverőlapát süteménytésztákhoz, az öntöttvas dagasztókar pedig a kelttésztákhoz ideális. A Masterchef Gourmet + termék cukrásztartozékai tökéletesen alkalmasak mindennapos használatra.

 • Gyors és nagy teljesítményű

  1100 W teljesítmény és 8 sebességfokozat pulzáló funkcióval a tökéletesen sima és egynemű keverékekhez.

 • < > 4,6 l űrtartalmú keverőtál nagy függőleges fogantyúval

  A 4,6 l űrtartalmú keverőtál kapacitásának köszönhetően egyszerre akár 10 tojásfehérjét verhet fel, 40 cupcake tésztáját keverheti össze vagy 3 nagy pizzához dagaszthat tésztát. A nagy függőleges fogantyúnak köszönhetően kezelése egyszerűbb, mint valaha.

 • Nincs ihlete? 33 receptötletet adunk!

  A Tefal weboldaláról letölthet egy szakácskönyvet 33 új recepttel az egyszerű finomságoktól a legízletesebb desszertekig, beleértve 8 olyan receptet, amelyek az exkluzív Delica'tool keverőlapátra lettek kifejlesztve. 

 • Bővítse lehetőségei körét sütés közben!

  Kompatibilis 7 opcionális tartozékkal (műanyag vagy nemesacél turmixgép, miniaprító, húsdaráló, reszelő/szeletelő, tésztakészítő tartozék), melyekkel eleget tesz az egész család igényeinek és megörvendezteti az ízlelőbimbóikat.

 • 1,5 l-es nemesacél turmixgéppel érkezik

  < > Ez az elegáns, 1,5 l űrtartalmú nemesacél turmixgép ellenáll a forró és hideg összetevők okozta hősokknak és ideális koktélokhoz, jégdaráláshoz, smoothie-khoz, levesekhez, stb. Az egyszerű tisztítás érdekében a pengék kivehetők.

 • Reszelő/szeletelő tartozékot tartalmaz

  /p> Élvezze a frissen szeletelt és reszelt zöldséget és gyümölcsöt! Ez a reszelő/szeletelő tartozék 4 levehető nemesacél reszelődobbal érkezik, amelyekből a nyersanyagok közvetlenül a tálba kerülnek, beleértve a Reibekuchen tartozékot is.

 • Húsdaráló tartozékot tartalmaz

  Készítsen otthon friss húsgombócokat, tatárbifszteket vagy hamburgereket! A húsdaráló 2 rozsdamentes acél tárcsát tartalmaz a különböző feldolgozásokhoz (közepesen durva és durva darálás). Az optimális eredményt az önélező penge biztosítja.

Kiegészítõk
Funkciók
Habverő fej Rugalmas habverő  
Pulzáló funkció    
Bolygómozgás    
Turmixgép Igen  
Turmixgép teljes űrtartalma 1.5  L
Turmixgép keverőtáljának anyaga Szálcsiszolt nemesacél  
Aprító/szeletelő    
Keverőlapát Fém  
Dagasztókar Fém  
Húsdaráló    
Vezetéktárolás    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék első használata előtt mossa el a kiegészítők összes részegységét meleg, mosogatószeres vízben (lásd a tisztítással kapcsolatos részt a használati útmutatóban). Öblítse el és hagyja megszáradni. A motoregységet rakja vízszintes, tiszta és száraz felületre. Csatlakoztassa a készüléket a fali aljzathoz.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A konyhagépek a konyhai robotgépektől eltérő módon működnek, mivel a keveréshez használt eszközöket egy kar segítségével engedik az élelmiszerbe, miközben a konyhai robotgépek esetén a keverőeszközök a hozzávalók alatt működnek. A konyhagépek elsődleges feladata a tészta dagasztása és a sütemények hozzávalóinak keverése. A konyhai robotgéppel elvégezhetők ezek a feladatok, azonban a konyhagépekkel ez sokkal hatékonyabban történik. Ha süteményeket szeretne készíteni, akkor mérlegelje, hogy milyen gyakran fog ilyen műveleteket végrehajtani. Ha erre gyakran fog sor kerülni, akkor konyhagépet javasolt választani. Érdemes figyelembe venni azt is, hogy a konyhai robotgép lényegesebben kevesebb helyet foglal, mint a konyhagép.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.