TEFAL Konyhai robotgép Tefal Masterchef essential QB150138 Fehér

Konyhai robotgép Tefal Masterchef essential QB150138 Fehér Turmixol, kever és tésztát dagaszt kenyér vagy pizza sütéshez!*

A Tefal Masterchef Essential konyhai robot oly módon lett megtervezve, hogy teljesítse a mindennapi főzéssel kapcsolatos igényeit. Megnyerő, 4,8 literes kapacitással rendelkezik, amely elegendő az egész család számára történő főzéshez. A tökéletesen sima és homogén eredmények a bolygómozgást végző keverőszerkezetnek köszönhetően, amely a tál egyetlen helyét sem hagyja ki keverés nélkül. Könnyen kezelhető és a használata rendkívül praktikus

Cikkszám: QB150138

Tefal Masterchef Essential konyhai robot

A Tefal Masterchef Essential konyhai robot tökéletesen sima tésztát készít és kapacitása minden alakalomra történő főzéshez megfelelő. Ideális eszköz a turmixolás és sütés közbeni összes igényének a teljesítéséhez. A 4,8 literes rozsdamentes acél tál megfelelő az egész család részére történő főzéshez — akár 5 pizza* sütéséhez megfelelő mennyiségű tésztát is elkészíthetünk vele egyszerre — amelynek segítségével tökéletes eredményeket érhetünk el, és számos recept elkészíthető vele. A bolygómozgású keverés a tál egyetlen helyét sem kerüli el és az okos forgatásnak köszönhetően sima és homogén eredményeket érhetünk el. Fedezze fel a praktikus, nagy teljesítményű habverő konyhai robotot, amelyet a robusztus fém dagasztó kar felhasználásával sűrűbb krémek keverésére is használhat. Az erős, 800 W-os motor megfelelő teljesítményt biztosít az összes kedvenc receptjének az elkészítéséhez. 6 sebességgel és pulzáló funkcióval felszerelt a mindennapi keveréshez.

* vékony tésztából készült, 22 cm-es pizzához

* vékony tésztából készült, 22 cm-es pizzához

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Nagy űrtartalom

  A 4,8 literes rozsdamentes acél keverőedény tökéletes a készülék számára – akár öt pizza sütéséhez elegendő tésztát is elkészíthetünk benne – így bőséges adag ételeket készíthetünk benne minden nap és különleges alkalmakra.

 • Tökéletesen sima eredmények

  A bolygó rendszerű keverés kivételesen sima és homogén eredményeket nyújt: a konyhai robot fej és a desszertkészítő eszköz ellenkező irányú forgást végeznek, amivel a keverőtál egyetlen helye sem marad keverés nélkül.

 • Tökéletes habverés

  A készülék segítségével akár 800 ml könnyű, dús habot készíthetünk olyan alapanyagokból, mint a tojásfehérje, tejszín, krémek.

 • Tökéletes keverés

  Készítsen kiválóan kidolgozott, homogén tésztát desszertek, sütemények és torták készítéséhez egy olyan eszközzel, amely akár 1,8 kg alapanyagot is feldolgoz.

 • Fém dagasztó kar

  A robusztus, fémből készült dagasztó kar megbízható teljesítményt nyújt a sűrű tésztáknál, és az 500 g liszt feldolgozására alkalmas kapacitásának köszönhetően elkészítheti kedvenc kenyér-, briós- és linzertésztáit.

 • Sokoldalú teljesítmény turmixoláshoz

  A 800 w-os, nagy teljesítményű motor segítségével gyors eredményekkel és megbízható teljesítménnyel készítheti el a receptjeit

 • EGYSZERŰ KEZELÉS:

  A konyhai robot egyedülálló ellenőrzés alatt tartása és pontossága a 6 sebességnek és pulzáló funkciónak köszönhetően, amelynek a kezelése csupán gyerekjáték.

 • Tartós formaterv

  Élvezze a teljes stabilitást, a kiváló teljesítményt és a csúszásmentes és biztonságos turmixolást a tapadókorongoknak köszönhetően.

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Kiegészítõk
Funkciók
Habverő fej Igen  
Pulzáló funkció    
Bolygómozgás    
Keverőtál anyaga Nemesacél  
Turmixgép Nem  
Keverőlapát Fém  
Dagasztókar Fém  
Extra tál Nem  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék első használata előtt mossa el a kiegészítők összes részegységét meleg, mosogatószeres vízben (lásd a tisztítással kapcsolatos részt a használati útmutatóban). Öblítse el és hagyja megszáradni. A motoregységet rakja vízszintes, tiszta és száraz felületre. Csatlakoztassa a készüléket a fali aljzathoz.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A konyhagépek a konyhai robotgépektől eltérő módon működnek, mivel a keveréshez használt eszközöket egy kar segítségével engedik az élelmiszerbe, miközben a konyhai robotgépek esetén a keverőeszközök a hozzávalók alatt működnek. A konyhagépek elsődleges feladata a tészta dagasztása és a sütemények hozzávalóinak keverése. A konyhai robotgéppel elvégezhetők ezek a feladatok, azonban a konyhagépekkel ez sokkal hatékonyabban történik. Ha süteményeket szeretne készíteni, akkor mérlegelje, hogy milyen gyakran fog ilyen műveleteket végrehajtani. Ha erre gyakran fog sor kerülni, akkor konyhagépet javasolt választani. Érdemes figyelembe venni azt is, hogy a konyhai robotgép lényegesebben kevesebb helyet foglal, mint a konyhagép.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.