TEFAL DOUBLE FORCE DO822138

DOUBLE FORCE DO822138 A sikeres konyhai párosom

Forgató erő vagy a konyhai robotgép sebessége: miért kellene választania? A DoubleForce az én sikeres konyhai párosom, mivel két motorkimenetet kínál, melyek optimális munka- és forgató erőt kínálnak a használt edénytől függően. A programok és segédeszközök széles kínálatával ezt a nagy teljesítményű, robusztus és elegáns „minden egyben“ konyhai robotot úgy terveztük, hogy sikeresen eleget tegyen a mindennapi szükségleteinek főzés közben.

Cikkszám: DO822138

DoubleForce food processor: az én sikeres konyhai párosom!

A DoubleForce többfunkciós food processorral nem kell választania a sebesség és teljesítmény között! A két különböző motorkimenetnek köszönhetően a legjobbat kínálja mindkét oldalról. Az 1000 W teljesítménnyel, 3 l űrtartalmú fő munkaedénnyel, 2 l űrtartalmú keverő edénnyel és összesen hat sebességgel a DoubleForce megbirkózik a különböző konyhai ételkészítési műveletekkel a legkisebb alapanyagoktól a legnagyobbakig. A nagy tartozék készletnek köszönhetően a DoubleForce az Ön „minden egyben“ konyhai robotjává válik reszeléshez, szeleteléshez, vágáshoz, dagasztáshoz, habveréshez és más tevékenységekhez. Az egyedi, szabadalmaztatott EasyLock fedélzáró rendszernek köszönhetően pedig a fedélzárás még sosem volt ilyen egyszerű. Az elegáns, mégis robusztus DoubleForce az Ön tökéletes szövetségese a konyhában!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Két különböző motorkimenet

  Mindkét motorkimenet optimális munka sebességet és forgó erőt biztosít a megfelelő munkaedényhez. Lila: alacsony sebesség, de nagy forgó erő az edénynek vágáshoz. Narancssárga: nagy sebesség, de kisebb forgó erő az edénynek keveréshez.  

 • Egyedi, szabadalmaztatott EasyLock rendszer

  A fedél lezárása még sosem volt ilyen könnyű: tetszés szerint helyezze az edényre, és fordítsa el néhány fokkal jobbra, hogy a zár a helyére kerüljön. A szeletelő edényt két állásban is rögzítheti a food processoron, hogy a mozgás kézre essen a bal- és jobbkezeseknek egyaránt.

 • default

  Nagy tartozék készlet

  A DoubleForce konyhai robotgép a speciális és hatékony eszközök széles skálájával van ellátva: rozsdamentes acél kés minden alapanyag vágásához és szeleteléséhez; két cserélhető rozsdamentes acél lemez a zöldség vagy sajt durva reszelésére/szeletelésére és finom reszelésére/szeletelésére; egy keverő edény finom levesek, gyümölcslevek, smoothie-k stb. készítéséhez; dagasztó spirál bármilyen levegős vagy vastag tészta készítéséhez; bárd a hagyma, fokhagyma, fűszernövények stb. finom darabolásához; lemez desszert krémek és szószok (pl. majonéz) emulgeálásához.

 • Nagy teljesítményű és kapacitású élelmiszer feldolgozás

  Az 1000 W teljesítményű motorral, 3 l teljes űrtartalmú fő munkaedénnyel és 2 l űrtartalmú keverő edénnyel a DoubleForce megbirkózik a különböző konyhai ételkészítési műveletekkel a legkisebb alapanyagoktól a legnagyobbakig.

 • 6 választható sebesség

  Minden motor kimenethez két különböző sebesség áll rendelkezésre, a frekvencia kézi kapcsolóval állítható, ami összesen 6 beállítást jelent a legkülönbözőbb ételkészítésekhez.

 • Magas minőségi szabványok

  A DoubleForce-t úgy terveztük, hogy ne csak elegáns legyen (beépített jellel krómozott kivitelben), hanem robusztus is: a konyhapulton extrém stabilitást nyújt még legmagasabb teljesítménynél is. Tároló rendszert is tartalmaz, mely minden vágó, szeletelő és dagasztó eszközt elhelyez a munkaedényben.

Funkciók
Pulzáló funkció    
Kiegészítők száma 8  
Funkciók száma 28  
Turmixgép Igen  
Turmixgép keverőtáljának anyaga Műanyag  
Szeletelő feltét Nemesacél penge  
Durvára aprítás Megfordítható korong a szeleteléshez/reszeléshez  
Finomra aprítás Megfordítható korong a szeleteléshez/reszeléshez  
Dagasztó feltét    
Emulgeáló feltét Reszelő/Szeletelő korong  
Citrusprés    
Mini aprító    
Spatula    
Kiegészítők tárolása Tárolás a tálban  
Vezetéktárolás    
Mosogatógépben mosható    
Mosogatógépben mosható - részletek All parts except motor base  
Színek White and dark grey  
Sebességfokozatok 2  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék első használata előtt mossa el a kiegészítők összes részegységét meleg, mosogatószeres vízben (lásd a tisztítással kapcsolatos részt a használati útmutatóban). Öblítse el és hagyja megszáradni. A motoregységet rakja vízszintes, tiszta és száraz felületre. Csatlakoztassa a készüléket a fali aljzathoz.
A folyadékok esetében meg kell várni, amíg szobahőmérsékletre hűlnek, mielőtt felhasználná őket. Ne tegyen forró hozzávalókat a tálba, mert a hő tönkreteheti a tömítéseket.
A cseppfolyósítóhoz, valamint a szeletelő vagy a reszelő lemezekhez hasonló feltétek nagyobb sebességet igényelnek, miközben az olyan feltéteket, mint a citrusprés vagy a tésztakészítő, alacsonyabb sebességen kell használni.
A felpörgető gombot akkor kell használni, ha a motor rövid, optimális sebességű felpörgetéseivel akarja használni a készüléket. Ez a funkció leggyakrabban a turmixgépeken használt, és a felhasználó vezérli, vagyis ebben a módban a felhasználó dönti el, hogy mennyi ideig működjön a készülék. Hasznos módszer a hozzávalók túl sokáig tartó készítésének elkerülésére. Használható például gyümölcs keverésére a süteménytésztába az előkészítés végén, vagy puha gyümölcsök joghurtba keverésére smoothie készítéséhez.
A rozsdamentes penge a következőkhöz használt: keverés, turmixolás, pürésítés, zsemlemorzsa készítése, panír, tészták és süteménytészták készítése. A turmixfeltét kizárólag folyadékok pürésítésére használható, például levesek vagy tejturmixok készítéséhez, illetve puha gyümölcsök vagy főtt zöldségek és gyümölcsök pürésítéséhez. Nem használható húsdaráláshoz, vagy sűrű tésztafélék dagasztásához.
Az elszíneződés enyhítéséhez az érintett területet főzőolajjal átitatott ronggyal vagy törlőkendővel dörzsölje át, majd a szokásos módon tisztítsa meg.
Az elszíneződés enyhítése érdekében fontos, hogy közvetlenül a használatot követően végezzük el a tisztítást.

Csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról. Az egyszerűbb tisztítás érdekében a kiegészítőket azonnal öblítse le a használat után. Mosogassa el és szárítsa meg a kiegészítőket: elmoshatók mosogatógépben, vízben vagy a csap alatt, a következők kivételével: motoregység, aprítószerelvény (csökkentő + aprítófej)*, a mixer motoregysége és a lékészítő háza* (* modelltől függően). Ezeket nedves szivaccsal törölje át. Miután megszáradtak, a megfelelő kenés érdekében vonja be vékonyan főzőolajjal a pengét és az aprítórácsokat. Öntsön – pár csepp mosogatószerrel elkevert – forró vizet a keverőtálba, zárja rá fedelet úgy, hogy a betápláló nyílás sapkája is a helyén van, pörgesse fel néhányszor a motort, csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról, majd öblítse ki a tálat. A kiegészítők pengéi nagyon élesek, ezért legyen óvatos.
Számos konyhai robotgépnek vannak mosogatógépben mosható részegységei, például a tál és a pengék, ez azonban gyakran az adott típustól függ, ezért olvassa el a készülék használati és karbantartási útmutatóját. A konyhai robotgépek motorházát tilos mosogatógépbe rakni.
Ellenőrizze, hogy megfelelően a helyükön vannak-e a részegységek. A konyhai robotgépek csak akkor indulnak el, ha megfelelően a helyén van a tál és a fedél: ez egy biztonsági funkció, hogy ne pöröghessenek fel a pengék akkor, ha hozzáférhetőek. Amikor biztonságosan a helyén van a tál és a fedél, egy szintben vannak a jelzések.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Forró folyadék töltése a tálba, ami eldeformálhatja a tömítéseket; túl sok folyadék használata; tengelytömörítések helytelen visszahelyezése a mosogatás után.
Az emulgáló lemez máshogy viselkedik, mint a hagyományos stílusú kettős habverő. Az emulgáló lemez használatakor a keverék körbe forog a tálban, miközben a kettős habverő használatakor gyorsabban préselődik bele a levegő a keverékbe, és így könnyebb és levegősebb lesz a tészta vagy a panírozás alapanyaga.
A konyhai robotgép olyan készülék, amely gyorsabban és egyszerűbben végzi el a főzés szinte minden előkészítési műveletét annál, mintha kézzel végezné el őket. A konyhai robotgép elsődleges funkciói a vágás, a reszelés és a keverés. Szinte minden jelenleg kapható konyhai robotgép rendelkezik valamilyen aprítási és szeletelési funkcióval is.
A konyhagépek a konyhai robotgépektől eltérő módon működnek, mivel a keveréshez használt eszközöket egy kar segítségével engedik az élelmiszerbe, miközben a konyhai robotgépek esetén a keverőeszközök a hozzávalók alatt működnek. A konyhagépek elsődleges feladata a tészta dagasztása és a sütemények hozzávalóinak keverése. A konyhai robotgéppel elvégezhetők ezek a feladatok, azonban a konyhagépekkel ez sokkal hatékonyabban történik. Ha süteményeket szeretne készíteni, akkor mérlegelje, hogy milyen gyakran fog ilyen műveleteket végrehajtani. Ha erre gyakran fog sor kerülni, akkor konyhagépet javasolt választani. Érdemes figyelembe venni azt is, hogy a konyhai robotgép lényegesebben kevesebb helyet foglal, mint a konyhagép.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.