TEFAL Kézi mixer Tefal Prep'Mix+ HT450B38 Világosszürke/Fehér

Kézi mixer Tefal Prep'Mix+ HT450B38 Világosszürke/Fehér Nélkülözhetetlen kézi mixer és habverő a sütéshez

Leljen megbízható társra a sütésnél a Tefal Prep'Mix kézi mixer és habverő választásával! Ez a kompakt méretű és nagyteljesítményű elektromos kézi mixer és habverő játszva elvégzi a különböző konyhai előkészítő munkákat - a könnyű légies habok keverésétől kezdve egészen a sűrű tészták készítéséig - a készülék 450 Wattos motorjának és a turbo nyomógombbal felszerelt öt beállítható sebességnek köszönhetően. A csomagban kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült két habverő fej és két dagasztó kar találhatók, amelyek edénymosogatóban elmoshatók.

Cikkszám: HT450B38

Tefal Prep'Mix kézi mixer és habverő: Az Ön nélkülözhetetlen partnere

A Tefal Prep'Mix kézi mixerrel és habverővel olyan kompakt és megbízható segítőtársra tehet szert, amely minden igényének megfelel a sütésnél. Ez a nagyteljesítményű elektromos kézi mixer és habverő 450 W teljesítménnyel büszkélkedhet a könnyű és sűrű alapanyagok elkészítéséhez, segítségével egyaránt készíthetünk könnyű tejszínhabot, tökéletesen felvert tojásfehérje habot, krémes állagú majonézt vagy akár finom briós-, kenyér- és pizzatésztákat. Az öt beállítható sebességgel és a turbó nyomógombbal tökéletesen megfelel minden sütéshez, míg a rendkívül kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült habverő fejek és dagasztó karok segítségével könnyen elkészítheti a legfinomabb receptjeit. A mixer ezen felül kényelmes használatot biztosító, ergonomikus kialakítású fogantyúval és stabil tároló helyzettel felszerelt a tiszta konyhapult érdekében, a tartozékai pedig a gyors és könnyű tisztítás érdekében edénymosogatóban elmoshatók.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Kiváló dizájn

  A könnyű tojásfehérje habtól egészen a sűrű pizzatésztáig - a Prep'Mix rendkívül sokoldalú kézi mixer, amellyel egyaránt könnyen elkészíthetők a könnyű habok és akár a sűrű tészták is.

 • Erős motor

  A nagy teljesítményű, 450 wattos motor könnyű eredményeket biztosít az összes sütési feladatnál, beleértve az olyan sűrű és tömör alapanyagok elkészítését is, mint a tészták.

 • 5 sebesség

  Az 5 beállítható sebesség és a turbó nyomógomb segítségével tökéletesen megfelel a sütési igényeknek, egy egész sor finom kreáció elkészítésénél.

 • 2 habverő fej

  A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült habverő fejekkel könnyen feldolgozhatók a könnyű alapanyagok, a tökéletes, dús tojásfehérje habtól kezdve a finom tortatésztán át egészen a krémes állagú majonézekig.

 • 2 dagasztó kar

  A kiváló minőségű rozsdamentes acél dagasztó kar segítségével az olyan sűrű tésztákkal is könnyen megbirkózik, mint a briós-, kenyér-, pizza- vagy egyéb tészták.

 • 15 év szervizgarancia

  A Tefal a környezet védelme és a hulladékok felhalmozódásának csökkentése érdekében vállalja, hogy a vásárlás napjától számítva átlagosan 15 évig fenntartja az összes alkatrészt szinte minden forgalomba hozott termékéhez.

 • Komfortos használat

  Az ergonomikus fogantyú kényelmes használatot tesz lehetővé, míg a stabil tárolási helyzet biztosítja, hogy a konyhapult tiszta marad.

 • Kényelmes

  A tartozékok mosogatógépben elmoshatók a gyors és egyszerű tisztítás érdekében.

 • default

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 450  W
Sebességfokozatok 5  
Metal  
Fém dagasztókarok    
   
Turbó funkció    
Kioldógomb    
Lecsatlakoztatható kézimixertartó állvány NEM  
Keverőtál kapacitása NEM  L
Turmixgép Nem  
Mosogatógépben mosható - részletek HABVERŐ FEJEK DAGASZTÓ KAROK  
Színek BORSSZÍNŰ  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.