TEFAL Kézi mixer tállal Tefal Powermix Silent HT654E38 Ezüst/Fekete

Kézi mixer tállal Tefal Powermix Silent HT654E38 Ezüst/Fekete A legcsendesebb, mégis a legerősebb*

Mindkét világ legjobbja! A Tefal Powermix Silence kézi mixer kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújt még csendesebb turmixolással – az eredmény a legcsendesebb, mégis legerősebb kézi mixer.* Az optimalizált légáramlás és a fejlett hangcsillapítási technológia robusztus 600 W-os motorral együtt egy olyan nagy teljesítményű kézi mixert alkot, amely a legigényesebb turmixolási igényekkel is könnyedén megbirkózik. Fedezze fel a teljes csomagot: számos kényelmes funkció, robusztus rozsdamentes acél habverők és dagasztókampók, és egyebek.

Cikkszám: HT654E38

A Tefal Powermix Silence kézi mixer

Semmi sem hasonlítható az otthoni sütés öröméhez – és most a Tefallal minden eddiginél egyszerűbbé és kellemesebbé válik! A Tefal Powermix Silence kézi mixert úgy tervezték, hogy még halkabban turmixoljon kompromisszumok nélküli teljesítmény mellett, így ez a legcsendesebb, mégis legerősebb kézi mixer* – a legmodernebb hangtompítási technológiával és robusztus 600 W-os motorral. Fedezze fel a páratlan nyugalmat ígérő sütési élményt – az optimalizált légáramlásnak és a fejlett hangcsillapító technológiának köszönhetően – és a robusztus teljesítményt még a sűrűbb keverékek esetében is tökéletes turmixolási eredményekért. A kényelmes fogású, nyitott, puha tapintású fogantyú egy sebességváltóval és turbófunkcióval párosul, így a turmixolás már nem is lehetne egyszerűbb. Két rozsdamentes acél habverő gondoskodik a könnyű készítmények tökéletes turmixolásáról, keveréséről és felveréséről, két rozsdamentes acél dagasztókampó pedig a nehéz és sűrű tészták elkészítéséről.
Nélkülözhetetlen eszközök
Kiegészítõk
Funkciók
Metal  
Fém dagasztókarok    
A csomag részét képező további kiegészítők Standbowl  
   
   
Turbó funkció    
Kioldógomb    
Lecsatlakoztatható kézimixertartó állvány NEM  
Keverőtál tartó állvány    
Csatlakoztatható keverőtáltartó állvány Automatikus forgás  
Turmixgép Nem  
Mosogatógépben mosható    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.