TEFAL Kézi mixer tállal Tefal Powermix Silent HT654E38 Ezüst/Fekete

Kézi mixer tállal Tefal Powermix Silent HT654E38 Ezüst/Fekete A legcsendesebb, mégis a legerősebb*

Mindkét világ legjobbja! A Tefal Powermix Silence kézi mixer kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújt még csendesebb turmixolással – az eredmény a legcsendesebb, mégis legerősebb kézi mixer.* Az optimalizált légáramlás és a fejlett hangcsillapítási technológia robusztus 600 W-os motorral együtt egy olyan nagy teljesítményű kézi mixert alkot, amely a legigényesebb turmixolási igényekkel is könnyedén megbirkózik. Fedezze fel a teljes csomagot: számos kényelmes funkció, robusztus rozsdamentes acél habverők és dagasztókampók, és egyebek.

Cikkszám: HT654E38

A Tefal Powermix Silence kézi mixer

Semmi sem hasonlítható az otthoni sütés öröméhez – és most a Tefallal minden eddiginél egyszerűbbé és kellemesebbé válik! A Tefal Powermix Silence kézi mixert úgy tervezték, hogy még halkabban turmixoljon kompromisszumok nélküli teljesítmény mellett, így ez a legcsendesebb, mégis legerősebb kézi mixer* – a legmodernebb hangtompítási technológiával és robusztus 600 W-os motorral. Fedezze fel a páratlan nyugalmat ígérő sütési élményt – az optimalizált légáramlásnak és a fejlett hangcsillapító technológiának köszönhetően – és a robusztus teljesítményt még a sűrűbb keverékek esetében is tökéletes turmixolási eredményekért. A kényelmes fogású, nyitott, puha tapintású fogantyú egy sebességváltóval és turbófunkcióval párosul, így a turmixolás már nem is lehetne egyszerűbb. Két rozsdamentes acél habverő gondoskodik a könnyű készítmények tökéletes turmixolásáról, keveréséről és felveréséről, két rozsdamentes acél dagasztókampó pedig a nehéz és sűrű tészták elkészítéséről.
Nélkülözhetetlen eszközök
Kiegészítõk
Funkciók
Fém dagasztókarok    
   
   
Turbó funkció    
Kioldógomb    
Lecsatlakoztatható kézimixertartó állvány NEM  
Keverőtál tartó állvány    
Csatlakoztatható keverőtáltartó állvány Automatikus forgás  
Turmixgép Nem  
Mosogatógépben mosható    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.