TEFAL Kézi mixer Tefal Powermix Silence HT650E38 Ezüst/Fekete

Kézi mixer Tefal Powermix Silence HT650E38 Ezüst/Fekete A legcsendesebb és mégis a legnagyobb teljesítményű*

Mindkét világ legjava! A Tefal Powermix Silence kézi habverő kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújt csendesebb működés mellett. Ez a legcsendesebb és egyúttal a legnagyobb teljesítményű kézi habverő.* Az optimalizált légáramlás és a fejlett hangcsillapítási technológia a robusztus 600 W-os motorral kombinálva lehetővé teszi, hogy ez a nagy teljesítményű kézi habverő még a legigényesebb keverési igényeket is gond nélkül kezelje. Fedezze fel a teljes terméket: A készülék számos praktikus funkcióval, robusztus rozsdamentes acél habverővel és dagasztókarral felszerelt, valamint számos további előnnyel bír.

Cikkszám: HT650E38

Kézi habverő Tefal Powermix Silence

Semmi sem múlja felül az otthoni sütés élményét. A Tefalnak köszönhetően most ez még könnyebb és kellemesebb! A Tefal Powermix Silence kézi habverőt úgy tervezték, hogy csendesebb keverést és kompromisszumok nélküli teljesítményt biztosítson* - a legmodernebb csendes technológiával és robusztus 600 W-os motorral felszerelve. Tapasztalja meg az élelmiszerek páratlanul csendes előkészítésének élményét - az optimalizált légáramlásnak és a fejlett hangcsillapítási technológiának köszönhetően -, valamint a robusztus teljesítményt a tökéletes keverési eredmények érdekében, még sűrűbb állagú keverékek esetén is. Kényelmes fogást biztosító nyitott fogantyúval, valamint sebességkapcsolóval és turbó funkcióval felszerelt a keveréshez, amely nem is lehetne egyszerűbb. A két rozsdamentes acél habverő lapát könnyedén feldolgozza és tökéletesre keveri, vagy habbá veri az alapanyagokat, míg a két rozsdamentes acél dagasztókarral sűrűbb tésztákat készíthet.

* A Tefaltól

* A Tefaltól

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Továbbfejlesztett Silence600 technológia

  A fejlett zajcsökkentő technológiával kombinált kiváló keverés a legcsendesebb, ennek ellenére a legjobb teljesítményű* kézi habverőt kínálja a teljes kényelem és a kompromisszumok nélküli eredmények érdekében.

 • Csendes motor

  Az optimalizált légáramlás és a továbbfejlesztett, új technológiával készült csendes üzemű, nagy teljesítményű motor rendkívül csendes keverést biztosít minden használat során.

 • Nagyteljesítményű, 600 W-os motor

  A 600 W-os, impozáns teljesítményű motor kiváló eredményeket biztosít minden keveréshez, beleértve az olyan sűrű konzisztenciájú élelmiszereket is, mint a tészta.

 • Ergonomikus fogantyú

  A jó fogást biztosító, puha felületű fogantyú optimális ergonómiát biztosít a teljesen kényelmes és egyszerű keveréshez.

 • Sebesség kapcsoló és Turbo funkció

  A könnyen kezelhető sebességkapcsoló turbó boost funkcióval lehetővé teszi a pontos vezérlést minden keverésnél, és tökéletes eredményt biztosít számos ízletes készítménynél.

 • 2 rozsdamentes acél habverő lapát

  A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült habverő lapátokkal könnyen feldolgozhatók a könnyű alapanyagok, a tökéletesre felvert, dús tojásfehérje habtól és tejszínhabtól kezdve egészen a finom tortatésztákig.

 • 2 rozsdamentes acél dagasztóspirál

  A kiváló minőségű rozsdamentes acél dagasztó kar segítségével az olyan sűrű tésztákkal is könnyen megbirkózik, mint a briós-, kenyér-, pizza- vagy egyéb tészták.

 • Javítható termék – 10 éven át

  • A termék tervezésének köszönhetően könnyen javítható
  • Alkatrészek gyors és olcsó szállítása 10 éven keresztül.
  • 6500 szervizközpont világszerte

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 600  W
Sebességfokozatok SP  
Metal  
Fém dagasztókarok    
   
   
Turbó funkció    
Kioldógomb    
Lecsatlakoztatható kézimixertartó állvány NEM  
Turmixgép Nem  
Mosogatógépben mosható    
Mosogatógépben mosható - részletek HABVERŐ LAPÁTOK ÉS DAGASZTÓ KAROK  
Színek EZÜST  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.