TEFAL Kézi mixer tállal Tefal Prep'Mix+ HT464138 Sötétszürke/Fehér

Kézi mixer tállal Tefal Prep'Mix+ HT464138 Sötétszürke/Fehér Nélkülözhetetlen segítőtárs a konyhában

A Tefal Prep'Mix kézi mixer úgy lett megtervezve, hogy minden igényét kielégítse a főzésnél. Ennek köszönhetően a nagy és sokoldalú teljesítmény mindig csak egy karnyújtásnyira lesz Öntől. Az 500 W-os nagyteljesítményű motor egyaránt kiváló eredményeket biztosít a könnyű és a nehezebb alapanyagok feldolgozásánál. Fedezze fel a kézi mixert, amellyel a kiváló minőségű rozsdamentes acél habverő lapátoknak és dagasztó spiráloknak köszönhetően mindig csupán egy karnyújtásra van Öntől a tökéletes turmixolás - a kiváló tejszínhab, pizzatészta és egyéb alapanyagok feldolgozásánál.

Cikkszám: HT464138

Tefal Prep 'Mix kézi mixer: Sokoldalú eredmények:

Az otthoni sütéssel semmi sem érhet fel, legyen szó a finom ízekről vagy a sütéssel járó örömről, semmi sem hasonlítható ahhoz az érzéshez, amit akkor érez, amikor a családja vagy a barátai ízlelgetik a finom sülteket. A Tefal most egy olyan ideális segítőtársat kínál a tökéletes főzéshez, amely mindig kéznél van: Tefal Prep 'Mix kézi mixer. Ez a sokoldalú készülék végtelen felhasználási lehetőséget kínál, csupán egy karnyújtásnyira. A nagyteljesítményű, 500 W-os motor ideális a könnyű és a nehéz tészták megkeveréséhez is. 2,5 liter űrtartalmú, automatikusan forgó tál a tészta egyszerű, kéz használata nélküli elkeveréséhez. Az alapanyagokat a két rozsdamentes acél habverő lapát segítségével könnyedén elkeverhetjük vagy tökéletes habbá verhetjük, míg a két rozsdamentes acél dagasztókart a sűrűbb tészták elkészítésre használhatjuk. A teljesítmény az ergonomikus és strukturált fogantyúval felszerelt, és stabil tárolóhelyzetettel rendelkező okos dizájnnal egészül ki, amelyek biztosítják, hogy a konyhapult mindig tiszta marad, a mosogatógépben elmosható, levehető alkatrészek pedig egyedi praktikus használatot biztosítanak minden nap.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Könnyű és nehéz tészták keverése

  Az Ön új konyhai segítőtársa rendkívül nagy teljesítményre képes minden tészta elkészítéséhez és könnyedén feldolgozza akár a könnyű, akár a nehéz alapanyagokat.

 • Nagyteljesítményű, 500 W-os motor

  Rendkívül nagy teljesítmény, csupán egy karnyújtásnyira, a kiváló eredményeket biztosító 500 W-os motornak köszönhetően, amellyel még a keményebb tészták is könnyen feldolgozhatók.

 • 5 sebesség és Turbo funkció

  Ezt a terméket úgy tervezték, hogy minden igényét kielégítse a sütésnél. 5 sebesség- és egy Turbo fokozattal felszerelt, a receptek széles választékának elkészítéséhez.

 • Rozsdamentes acél habverő lapátok

  Turmixolja és verje tökéletes habbá az alapanyagokat a rozsdamentes acél habverő lapátok segítségével, készítsen tökéletes tojásfehérje habot, tejszínhabot, tortatésztát, majonézt és egyéb könnyű tésztákat.

 • Rozsdamentes acél dagasztóspirálok

  A rozsdamentes acél dagasztókarok péksütemény-, kenyér-, pizzatészta és egyéb tésztafélék készítésére szolgálnak, amelyhez nagy- és hatékony teljesítményt nyújtanak.

 • 15 év szervizgarancia

  A Tefal a környezet védelme és a hulladékok felhalmozódásának csökkentése érdekében vállalja, hogy a vásárlás napjától számítva átlagosan 15 évig fenntartja az összes alkatrészt szinte minden forgalomba hozott termékéhez.

 • Automatikusan forgó tál

  Automatikusan forgó, 2,5 l űrtartalmú tál a kéz használata nélküli, egyszerű habveréshez

 • Kényelmes és egyszerű használat

  Kényelmes kézi mixer, amely ideális segédeszköze a mindennapi sütésnek. Formájának köszönhetően stabil helyzetben tárolható, ami segíti a könnyű sütést és a konyha is könnyen tisztán tartható.

 • Mindennapi kényelem

  A toldóelem mosogatógépben elmosható, a sütés így minden nap könnyű lesz.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 500  W
Sebességfokozatok 5  
Metal  
Fém dagasztókarok    
A csomag részét képező további kiegészítők Standbowl  
Turbó funkció    
Kioldógomb    
Lecsatlakoztatható kézimixertartó állvány NEM  
Keverőtál tartó állvány    
Csatlakoztatható keverőtáltartó állvány Automatikus forgás  
Keverőtál kapacitása 2.5  L
Turmixgép Nem  
Mosogatógépben mosható    
Mosogatógépben mosható - részletek KEVERŐLAPÁTOK/ DAGASZTÓKAROK / MÉRŐEDÉNY  
Színek HÓFEHÉR  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.