TEFAL HV7PLUS 6 az 1-ben NE542831

HV7PLUS 6 az 1-ben NE542831 Tökéletes teljesítmény és tartósság

Az Ön nagy teljesítményű húsdarálója a mindennapi receptekhez: a robusztus, erős motornak köszönhetően akár 2,6 kg húst dolgoz fel egy perc alatt

Cikkszám: NE542831

Ez a húsdaráló tartós és kiváló teljesítményű

A HV7 Plus húsdaráló 2000 W teljesítménnyel nagyon hatékony és erős húsdaráló húskészítéshez: akár 2,6 kg hús feldolgozására képes percenként. A hátramenet funkciónak köszönhetően olyan húst is feldolgozhat, melyet amúgy nagyon nehéz megdarálni. Semmilyen hús nem tud rajta kifogni! Sokoldalúság:  3 rozsdamentes acél ráccsal a különböző darálási módokért; tartalmaz további 3 toldóelemet házi húsgombócok és kolbászok készítéséhez  Tartósság: fém elülső panel és nagy, robusztus fém tálca húsra a hosszútávú használatért.  Könnyű hordozás: könnyű kezelés a szállítást segítő nagy fogantyúnak köszönhetően  

*A beépített motor maximális teljesítménye

Nélkülözhetetlen eszközök
  • Nagy teljesítmény

    Nagy, akár 2,6 kg/perc teljesítmény a robusztus motornak (2000 W) köszönhetően*

  • Sokoldalúság

    3 rozsdamentes acél rács – finom, közepes és durva – a különböző darálási típushoz és recepthez; a készletben található 2 toldóelem kolbászokra és húsgombócokra házi kolbászok és gombócok könnyű készítéséhez 

  • Hátramenet rendszer

    A HV7 képes a hátramenet rendszernek köszönhetően könnyedén megdarálni a nehezen darálható húst is. Már nincs több eltömődés. 

  • Nagy fogantyú a könnyű szállításért és tárolásért

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 2000  W
Maximális húsdarálási teljesítmény (kg/perc) 26  
Vágótárcsák átmérője 54  mm
Tálca anyaga Műanyag  
Kebbe tartozék    
Kolbászkészítő tartozék    
Hátramenet pozíció    
Kiegészítők tárolása    
Mosogatógépben mosható    
Mosogatógépben mosható - részletek a fém részek kivételével  
Színek fekete  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Ha befejezte a húsdarálást, daráljon le egy kis kenyeret, ami kinyomja a maradék húsdarabkákat.
Mossa meg a rácsot és a kést szappanos vízben, majd gondosan öblítse át és rögtön szárítsa is meg azokat. Kenje be mindkettőt étolajjal.
Igen, de kövesse a használati útmutatóban foglalt utasításokat, hogy tudja hogyan kell megfelelő módon szétszerelni és mely alkatrészek tehetők mosogatógépbe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.