TEFAL ULTRA JUICE MECA ZC600138

ULTRA JUICE MECA ZC600138 Ízletes és egészséges gyümölcslevek egy pillanat alatt.
A lassú léfacsarást biztosító, hideg sajtolási technológiával ellátott Tefal Ultra Juice gyümölcscentrifugával minden nap egészséges gyümölcsleveket fogyaszthat, bármi gond nélkül. Rendkívül széles (85 mm-es) betöltő nyílással van ellátva, aminek köszönhetően a gyümölcs és zöldség darabolására már nincs szükség. Ez a betöltő nyílás és az EasyClean funkció teljesen egyszerűvé teszi a gyümölcslé készítését.

Cikkszám: ZC600138

Ultra Juice lassú gyümölcscentrifuga, hideg sajtolással: Finom és egészséges gyümölcslé!

A finom és egészséges gyümölcslé készítése Önnek és az egész család részére még sohasem volt egyszerűbb, mint most, a Tefal Ultra Juice hideg préselésű technológiával ellátott lassú gyümölcsprésnek köszönhetően. A készülék 85 mm-es, széles töltőnyílással van felszerelve, amelynek köszönhetően a gyümölcs facsarás gyors és praktikus, és most még a legnagyobb gyümölcs- és zöldségdarabokat sem kell előre feldarabolni. A gyümölcscentrifuga tisztítása rendkívül könnyű az automata EasyClean funkciónak köszönhetően, amely mindent elvégez Ön helyett. Az Ultra Juice gyümölcscentrifuga a hideg sajtolású technológiának és a műanyag préselőhengernek köszönhetően kiváló léfacsarást biztosít minden kedvelt alapanyagból. Egy programot tartalmaz a hátramenet funkcióval együtt - mindezt egyetlen, egyszerű nyomógomb biztosítja. A terméket fagylalt és pürék készítéséhez is használható speciális szűrők egészítik ki, amelyek ideálisak a különleges programok alkalmazásánál, továbbá egy, az utazásnál rendkívüli kényelmet biztosító edény, ami ideális segédeszköz a hektikus reggeleknél!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Abszolút kényelem

  Az Ultra Juice lassú gyümölcscentrifuga széles töltőnyílással van felszerelve. A 85 mm-es betöltő cső abszolút kényelmet biztosít, melynek köszönhetően a gyümölcsöt és zöldséget nem kell előre felaprítania.

 • Egyszerű tisztítás

  Az automata EasyClean funkciónak köszönhetően a tisztítás gyerekjáték.

 • Optimális teljesítmény

  A hideg sajtolású technológiának köszönhetően kiváló teljesítmény érhető el - a mindig tökéletes eredmények érdekében!

 • Könnyű használat

  Élvezze a készülék egyszerű használatát, a nyomógomb és a hátramenet funkció segítségével.

 • Sokoldalúság

  A fagylalt- és püré szűrő teljes sokoldalúságot biztosít.

 • Gyümölcsital az útra

  A hordozható edénynek köszönhetően a finom és egészséges gyümölcsleveket mindenhol fogyaszthatja, ahol csak tartózkodik. Ideális a hektikus reggeleknél.

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Kiegészítõk
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A gyümölcsöket nem kell meghámozni. Csak a vastag, keserű héjú gyümölcsöket kell meghámozni, például a citromot, a narancsot, a grapefruitot vagy az ananászt (a magházat is el kell távolítani).
A kis magokat sem kell kiszedni a görögdinnyéből vagy a szőlőből, viszont el kell távolítani az olyan gyümölcsök kemény magját, mint a barack vagy a cseresznye.
Szünet nélkül ne használja 2 percnél tovább a készüléket.
A készüléket könnyebb azonnal a használat után megtisztítani. A szűrőt kell először megtisztítani puha kefével hideg vízben. A szűrő kezelésénél óvatosan kell eljárni. Az eltávolítható részegységek mindegyike mosható mosogatógépben, a légyűjtő kivételével. A légyűjtőt mosogatószeres vízben kell elmosni.
A motort kivéve az összes részegység mosható mosogatógépben.
Használat után gyorsan mosogassa el. A fedél, a kúpok és a szűrőkosár meleg, mosogatószeres vízben, illetve a mosogatógép felső kosarában is mosható. A motoregységet nedves szivaccsal törölje át.
Javasoljuk, hogy első használat előtt mossa el az eltávolítható részeket.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Igen. Válasszon friss, érett gyümölcsöket és zöldségeket, amelyek több levet adnak. Túlérett gyümölcsök használata esetén gyorsabban eltömődhet a szűrő.
Nem. A természetes úton préselt, tartósítószert nem tartalmazó leveket rövidesen el kell fogyasztani. A levegővel érintkezve azonnal megindul az oxidáció, ami megváltoztathatja a lé ízét és színét. Ha néhány csepp citromlevet tesz a lébe, nem fog olyan gyorsan megbarnulni.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.