TEFAL Gyümölcscentrifuga Tefal Juiceo ZC150838 Piros/Fekete

Gyümölcscentrifuga Tefal Juiceo ZC150838 Piros/Fekete Fedezze fel a gyümölcs és zöldség jótékony hatását!
A Juiceo lassú gyümölcscentrifugával felszabadíthatja kedvenc gyümölcsei és zöldségei természetes ízét és tápanyagait. Maximális kinyerést biztosít minimális hulladékkal, használat leegyszerűsítése érdekében egysebességes, hátrameneti funkcióval. Mindezt kényelmes funkciók egészítik ki, köztük a zajcsökkentő technológia és a könnyen tisztítható, könnyen tárolható kialakítás.

Cikkszám: ZC150838

Juiceo lassú gyümölcscentrifuga: Szabadítsa ki a finomságot!

A Juiceo lassú gyümölcscentrifuga egyszerű megoldás az egészséges, ízletes gyümölcslére. A hidegsajtoló technológiával biztosítja a lé maximális kinyerését minimális hulladékkal, miközben megőrzi kedvenc gyümölcseinek és zöldségeinek természetes ízét, színét és tápanyagait! Az egyetlen sebességének és a gyümölcs- és zöldségdarabok kiszabadítására szolgáló hátrameneti funkciónak köszönhetően könnyen kezelhető, míg az állítható pépszabályozó funkcióval szabályozhatja, hogy mennyi pép legyen a gyümölcslében – sok, kevés vagy semennyi! További kényelmes funkciói közé tartozik a nagyméretű gyümölcslékancsó és a pépgyűjtő a megszakítás nélküli gyümölcscentrifugáláshoz, a csepegésgátló funkció, amely segít tisztán tartani a munkalapot, valamint a zajcsökkentő technológia a nap bármely szakában történő zavartalan gyümölcscentrifugáláshoz.
Nélkülözhetetlen eszközök
  • Cold Press Technology

    Ensures a high-level of juice extraction with minimal waste and maximum benefits. Enjoy natural flavor, pure color and all the nutrients of your favorite fruits and vegetables.

  • Easy to use

  • Adjustable pulp control

  • Convenient

  • Drip stop

  • Quiet technology

  • Easy to clean

  • Easy to store

Kiegészítõk
Funkciók
Test anyag Műanyag  
Tisztító kefe    
Szűrőanyag Műanyag/ Nemesacél  
Szűrők száma 1  
Töltőgarat átmérője 45  mm
Cseppenésgátló kiöntő    
Kancsó űrtartalma 0.8  L
Külső gyümölcspép tároló    
Fordulatszám (f/p) 80  
Közvetlen tálalás    
Sebességfokozatok 1 + Reverse  
Receptek No  
Mosogatógépben mosható - részletek Removable parts  
Mosogatógépben mosható    
Teljesítmény 150  W
Színek BLACK / REGAL RED  
Gyümölcspéptároló űrtartalma 0.8  L
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A gyümölcsöket nem kell meghámozni. Csak a vastag, keserű héjú gyümölcsöket kell meghámozni, például a citromot, a narancsot, a grapefruitot vagy az ananászt (a magházat is el kell távolítani).
A kis magokat sem kell kiszedni a görögdinnyéből vagy a szőlőből, viszont el kell távolítani az olyan gyümölcsök kemény magját, mint a barack vagy a cseresznye.
Szünet nélkül ne használja 2 percnél tovább a készüléket.
A készüléket könnyebb azonnal a használat után megtisztítani. A szűrőt kell először megtisztítani puha kefével hideg vízben. A szűrő kezelésénél óvatosan kell eljárni. Az eltávolítható részegységek mindegyike mosható mosogatógépben, a légyűjtő kivételével. A légyűjtőt mosogatószeres vízben kell elmosni.
A motort kivéve az összes részegység mosható mosogatógépben.
Használat után gyorsan mosogassa el. A fedél, a kúpok és a szűrőkosár meleg, mosogatószeres vízben, illetve a mosogatógép felső kosarában is mosható. A motoregységet nedves szivaccsal törölje át.
Javasoljuk, hogy első használat előtt mossa el az eltávolítható részeket.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Igen. Válasszon friss, érett gyümölcsöket és zöldségeket, amelyek több levet adnak. Túlérett gyümölcsök használata esetén gyorsabban eltömődhet a szűrő.
Nem. A természetes úton préselt, tartósítószert nem tartalmazó leveket rövidesen el kell fogyasztani. A levegővel érintkezve azonnal megindul az oxidáció, ami megváltoztathatja a lé ízét és színét. Ha néhány csepp citromlevet tesz a lébe, nem fog olyan gyorsan megbarnulni.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.