TEFAL Gyümölcscentrifuga Tefal Juice & Clean ZC420E38 Rozsdamentes/Fekete

Gyümölcscentrifuga Tefal Juice & Clean ZC420E38 Rozsdamentes/Fekete Próbáljon ki minél több receptet, minimális erőfeszítéssel!

A Juice N' Clean gyümölcsprés EasyClean technológiával időt és energiát takarít meg, ráadásul kiváló eredményeket és könnyű tisztítást kínál. Az intuitív érintőpanelen kiválaszthatja a két sebesség egyikét puha vagy kemény alapanyagokhoz, a két szűrő és gyümölcshús-mennyiség beállító funkció pedig garantálják a maximális sokoldalúságot.

Cikkszám: ZC420E38

Juice N' Clean gyümölcsprés: Próbáljon ki minél több receptet, minimális erőfeszítéssel!

A Juice N' Clean gyümölcspréssel a legjobbat hozhatja ki a gyümölcsből, zöldségből és levélzöldségből, ráadásul a tisztítása sem bonyolult! A Juice N' Clean gyümölcsprés EasyClean technológiával elvégzi Ön helyett a munkát, miközben időt és energiát takarít meg. Az intuitív érintőpanel lehetővé teszi a két sebesség közötti váltást a puha vagy kemény alapanyagokhoz, a hátramenet funkció pedig a gyümölcs- és zöldségdarabok kiszabadítására szolgál. A hideg préselés funkció maximális lépréselést biztosít minimális hulladékkal, és megőrzi a kedvenc gyümölcse, zöldsége vagy levélzöldsége természetes ízét, színét és tápanyagait! A két szűrő kivételes sokoldalúságot kínál gyümölcslevek, fagylalt, pürék és dzsemek készítéséhez, a gyümölcshús-mennyiség beállítási funkcióval pedig meghatározhatja, mennyi gyümölcshúst tartalmazzon – sokat, keveset vagy semennyit! További praktikus funkciók közé tartozik a nagyvonalú gyümölcslé gyűjtő és gyümölcshús gyűjtő edény, így a préselést nem kell megszakítania, a lecsöpögés elleni funkció, mely tisztán tartja a konyhapultot, valamint a csendes technológia, melynek köszönhetően bármelyik napszakban készíthet finom leveket. Ehhez adja hozzá a mosogatógépben könnyen mosható lecsatolható részeket, valamint a kompakt elegáns formatervet, mely lehetővé teszi a könnyű elhelyezést bárhol a konyhapulton. A Juice N' Clean gyümölcspréssel bármikor élvezheti a finom gyümölcsleveket a szokásos megerőltetés nélkül!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Easy Clean technológia

  Az Easy Clean előtisztítási technológia Ön helyett végzi el a munkát, a könnyű tisztításnak köszönhetően pedig időt és energiát takarít meg.

 • Érintőpanel

  Intuitív használat, 2 sebességfokozat a puha vagy kemény hozzávalókhoz és hátramenet funkció a beakadt darabok kiszabadításához.

 • Hideg préselési technológia

  Magas léelkülönítést biztosít minimális hulladékmennyiséggel és maximális előnyökkel. Élvezze a kedvenc gyümölcse, zöldsége vagy levélzöldsége természetes ízét, színét és tápanyagait!

 • Sokoldalúság

  Két szűrő a nagyobb sokoldalúságért. Könnyedén készíthet gyümölcsleveket, fagylaltokat, püréket és dzsemeket.

 • Állítható gyümölcshús mennyiség

  Állítsa be a gyümölcshús mennyiséget a gyümölcslében: sok, kevés vagy semennyi!

 • Praktikusság

  A gyümölcslé és a gyümölcshús gyűjtő edény nagyvonalú űrtartalmú, így folyamatos préselést tesz lehetővé.

 • Védelem a lecsöpögés ellen

  Biztosítja a gyümölcs és zöldséglevek tökéletes keveredését és megkíméli a konyhapultot a lecsöppenő levektől.

 • Csendes technológia

  Élvezze a friss gyümölcslevet a nap bármelyik pillanatában az alacsony zajszintnek és csendes üzemelésnek köszönhetően.

 • Mosogatógépben mosható

  A lecsatolható részek mosogatógépben moshatók, ami megkönnyíti a tisztítást.

 • Könnyű tárolás

  A kompakt és elegáns formatervének köszönhetően kiválóan illik minden konyhapultra.

Kiegészítõk
Funkciók
Test anyag Műanyag  
Tisztító kefe    
Szűrőanyag Műanyag/ Nemesacél  
Szűrők száma 2  
Töltőgarat átmérője 45  mm
Cseppenésgátló kiöntő    
Kancsó űrtartalma 0.8  L
Külső gyümölcspép tároló    
Fordulatszám (f/p) 80  
Közvetlen tálalás    
Sebességfokozatok 4 + hátramenet  
Receptek Nem  
Mosogatógépben mosható - részletek Lecsatolható alkatrészek  
Mosogatógépben mosható    
Teljesítmény 150  
Színek alumínium szín  
Gyümölcspéptároló űrtartalma 0.8  L
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A gyümölcsöket nem kell meghámozni. Csak a vastag, keserű héjú gyümölcsöket kell meghámozni, például a citromot, a narancsot, a grapefruitot vagy az ananászt (a magházat is el kell távolítani).
A kis magokat sem kell kiszedni a görögdinnyéből vagy a szőlőből, viszont el kell távolítani az olyan gyümölcsök kemény magját, mint a barack vagy a cseresznye.
Szünet nélkül ne használja 2 percnél tovább a készüléket.
A készüléket könnyebb azonnal a használat után megtisztítani. A szűrőt kell először megtisztítani puha kefével hideg vízben. A szűrő kezelésénél óvatosan kell eljárni. Az eltávolítható részegységek mindegyike mosható mosogatógépben, a légyűjtő kivételével. A légyűjtőt mosogatószeres vízben kell elmosni.
A motort kivéve az összes részegység mosható mosogatógépben.
Használat után gyorsan mosogassa el. A fedél, a kúpok és a szűrőkosár meleg, mosogatószeres vízben, illetve a mosogatógép felső kosarában is mosható. A motoregységet nedves szivaccsal törölje át.
Javasoljuk, hogy első használat előtt mossa el az eltávolítható részeket.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Igen. Válasszon friss, érett gyümölcsöket és zöldségeket, amelyek több levet adnak. Túlérett gyümölcsök használata esetén gyorsabban eltömődhet a szűrő.
Nem. A természetes úton préselt, tartósítószert nem tartalmazó leveket rövidesen el kell fogyasztani. A levegővel érintkezve azonnal megindul az oxidáció, ami megváltoztathatja a lé ízét és színét. Ha néhány csepp citromlevet tesz a lébe, nem fog olyan gyorsan megbarnulni.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.