TEFAL FRUTELIA + METAL ZE420D38

FRUTELIA + METAL ZE420D38 Naponta friss gyümölcsitalok, erőfeszítések nélkül!

A Tefal Frutelia+ gyümölcscentrifuga tökéletes segítőtárs kedvenc gyümölcsleveinek az elkészítésénél és tökéletes módja annak, hogy minden nap élvezhesse az egészséges és friss gyümölcsitalok ízét. A széles töltőnyílás nagy, akár egész darab gyümölcsök könnyű behelyezését teszi lehetővé, a 2 sebességfokozattal és pulzáló funkcióval kombinált 400 W-os teljesítmény pedig hatékony darálást és turmixolást tesz lehetővé. Mindezt kiegészíti az elegáns rozsdamentes acél felület, amely tökéletesen illik minden konyhához. 

Frutelia + gyümölcscentrifuga: friss és egészséges gyümölcsitalok, modern stílusban

A Tefal Frutelia+ gyümölcscentrifuga friss gyümölcslevek könnyű elkészítését teszi lehetővé, tehát csupán egy karnyújtásnyira van Öntől a hibátlan teljesítmény, az egészség és a finom ízek. A széles töltőnyílás lehetővé teszi nagy, vagy akár egész darab gyümölcsök behelyezését, a 400 W-os teljesítmény, a 2 sebességfokozat és a pulzáló funkció kombinációja pedig biztosítja a kedvelt alapanyagai egyszerű feldolgozását. A rozsdamentes acél szűrő hosszantartó teljesítményt garantál, a 950 ml-es gyümölcshús gyűjtő edény pedig ideális kapacitást biztosít minden szituációban. A Frutelia+ készülék kompakt szerkezetének köszönhetően könnyen tárolható. Csepegésmentes rendszerrel felszerelt és olyan biztonsági elemeket tartalmaz, mint pl. a csúszásmentes lábak. Tökéletes gyümölcscentrifuga mindennapi használathoz. Mindezt kiegészíti az elegáns rozsdamentes acél felület, amely tökéletesen illik minden konyhához.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Gyors és könnyű használat.

  Tökéletes gyümölcscentrifuga ízletes gyümölcslevek mindennapi, könnyű és gyors elkészítéséhez, amely széles töltőnyílással ellátott a nagy, vagy egész darab gyümölcsök behelyezéséhez.

 • Rendkívül praktikus, kompakt dizájn

  Kompakt formaterv a könnyű tárolásért, amely kevesebb helyet foglal el a konyhapulton és megkönnyíti a mindennapi használatot.

 • Könnyű tisztítás

  A lecsatolható részek mosogatógépben könnyen elmoshatók

 • Nagy teljesítmény és könnyű kezelés

  A 400 W-os teljesítmény a 2 sebességfokozat és a pulzáló funkció rendkívül hatékony vágást, darálást és turmixolást biztosítanak.

 • Praktikus funkciók

  A 950ml-es gyümölcshús gyűjtő edény minden alkalommal megfelelő helyet biztosít a gyümölcshús részére, így egyaránt ideális a mindennapi használathoz és vendégek fogadásához is.

 • Biztonságos használat és hordozhatóság

  A csúszásmentes lábakkal ellátott stabil szerkezet tökéletesen megfelel a konyhapulton történő használatra, a megcsúszás vagy leesés veszélye nélkül, az egyszerűen rögzíthető, két ergonomikus fogantyú pedig könnyű hordozást biztosít.

 • Rendetlenség nélkül

  A csöpögésmentes rendszer tisztán tartja a konyhapultját.

Funkciók
Test anyag Rozsdamentes Acél  
Szűrőanyag Nemesacél  
Szűrők száma 1  
Töltőgarat átmérője 60  mm
Rögzítő rendszer Kétoldali fogantyú  
Cseppenésgátló kiöntő    
Közvetlen tálalás    
Sebességfokozatok 2 + pulse  
Mosogatógépben mosható - részletek Spare parts  
Mosogatógépben mosható    
Teljesítmény 400  
Színek Stainless Steel / Black  
Gyümölcspéptároló űrtartalma 0.95  L

Gyakori kérdések
A gyümölcsöket nem kell meghámozni. Csak a vastag, keserű héjú gyümölcsöket kell meghámozni, például a citromot, a narancsot, a grapefruitot vagy az ananászt (a magházat is el kell távolítani).
A kis magokat sem kell kiszedni a görögdinnyéből vagy a szőlőből, viszont el kell távolítani az olyan gyümölcsök kemény magját, mint a barack vagy a cseresznye.
Szünet nélkül ne használja 20 percnél tovább a készüléket.
A készüléket könnyebb azonnal a használat után megtisztítani. A szűrőt kell először megtisztítani puha kefével hideg vízben. A szűrő kezelésénél óvatosan kell eljárni. Az eltávolítható részegységek mindegyike mosható mosogatógépben, a légyűjtő kivételével. A légyűjtőt mosogatószeres vízben kell elmosni.
A motort kivéve az összes részegység mosható mosogatógépben.
Használat után gyorsan mosogassa el. A fedél, a kúpok és a szűrőkosár meleg, mosogatószeres vízben, illetve a mosogatógép felső kosarában is mosható. A motoregységet nedves szivaccsal törölje át.
Javasoljuk, hogy első használat előtt mossa el az eltávolítható részeket.
Igen. Válasszon friss, érett gyümölcsöket és zöldségeket, amelyek több levet adnak. Túlérett gyümölcsök használata esetén gyorsabban eltömődhet a szűrő.
Nem. A természetes úton préselt, tartósítószert nem tartalmazó leveket rövidesen el kell fogyasztani. A levegővel érintkezve azonnal megindul az oxidáció, ami megváltoztathatja a lé ízét és színét. Ha néhány csepp citromlevet tesz a lébe, nem fog olyan gyorsan megbarnulni.