TEFAL DOUBLE FORCE DO821838 fekete

DOUBLE FORCE DO821838 fekete A sebesség és a teljesítmény sikeres kombinációja az Ön konyhájában

Forgató erő vagy a food processor sebessége: miért kellene választania közülük?

A DoubleForce az én sikeres konyhai eszközöm, mivel két motorbeállítást kínál, melyek optimális erőt és fordulatszámot kínálnak az alkalmazott edénynek megfelelően. Ezt a nagy teljesítményű, robusztus és elegáns „minden az egyben“ konyhai robotot - amely programok és segédeszközök széles kínálatával felszerelt - úgy terveztük, hogy sikeresen eleget tegyen a mindennapi, főzéssel kapcsolatos igényeknek.

A nagyobb teljesítményt és a titán felülettel bevont, tartósabb pengékkel felszerelt PowelixLife technológia a hosszabb használat és nagyobb tartósság érdekében.

Cikkszám: DO821838

DoubleForce konyhai robot: A sebesség és a teljesítmény sikeres kombinációja a tökéletes főzési eredményekért

A DoubleForce többfunkciós konyhai robottal többé nem kell választania a sebesség és teljesítmény között! A motor két különböző kimenetének köszönhetően a legjobb teljesítményt kínálja minden tekintetben. Az új PowelixLife pengékkel új világ nyílik meg Ön előtt: az ételek sokkal gyorsabban elkészülnek. A titánbevonatú pengék felső része fogazott, míg az alsó rész sima vonalú a tökéletes vágás érdekében. A pengék ezen teljesen új generációját a saját laboratóriumunk fejlesztette ki és nagyteljesítményű motorjainkkal kombinálva a legnagyobb teljesítményű és legtartósabb vágási technológiát képviselik, amelyet a fejlesztőmérnökeink valaha is kifejlesztettek. Ez a továbbfejlesztett konstrukció és know-how annak érdekében került kifejlesztésre, hogy kétszer hosszabb ideig élvezhesse ezeknek az egyedülálló pengéknek az előnyeit. Az 1000 W teljesítménnyel, 3 l űrtartalmú fő munkaedénnyel, 2 l űrtartalmú keverő edénnyel és összesen hat sebességgel a DoubleForce megbirkózik a különböző konyhai ételkészítési műveletekkel a legkisebb alapanyagoktól a legnagyobbakig. A DoubleForce a gazdag tartozék-szettjével az Ön „minden egyben“ food processzora a reszelésnél, szeletelésnél, aprításnál, dagasztásnál, habverésnél és még egyéb más tevékenységeknél. Az egyedi, szabadalmaztatott EasyLock fedélzáró rendszernek köszönhetően pedig a fedél lezárása még sosem volt ilyen egyszerű. Az elegáns, mégis robusztus DoubleForce az Ön tökéletes szövetségese a konyhában!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Két különböző motorkimenet

  Mindkét motorkimenet optimális munka sebességet és forgó erőt biztosít a megfelelő munkaedényhez. Kék: alacsony sebesség, de nagy forgó erő a szeletelésre szolgáló edényekhez. Zöld: nagy sebesség, de kisebb forgó erő a keverésre szolgáló edényekhez.

   

 • Egyedi, szabadalmaztatott EasyLock rendszer

  A fedél lezárása még sosem volt ilyen könnyű: tetszés szerint helyezze az edényre, és fordítsa el néhány fokkal jobbra, hogy a zár a helyére kerüljön. A szeletelő edényt két állásban is rögzítheti a food processoron, annak érdekében hogy a mozgás iránya a bal- és jobbkezeseknek egyaránt megfelelő legyen.

 • PowelixLife penge technológia

  Erős titán felület: a pengék hosszan tartó élességéért

 • Nagy tartozék készlet

  A DoubleForce food processor a speciális és hatékony eszközök széles skálájával rendelkezik: titán bevonatú penge minden alapanyag vágásához és szeleteléséhez; két cserélhető rozsdamentes acél lemez a zöldség vagy sajt durva reszelésére/szeletelésére és finom reszelésére/szeletelésére; egy keverő edény finom levesek, gyümölcslevek, smoothie-k stb. készítéséhez; dagasztó spirál bármilyen levegős vagy vastag tészta készítéséhez; bárd a hagyma, fokhagyma, fűszernövények stb. finom aprításához; lemez desszert krémek és szószok (pl. majonéz) emulgeálásához.

 • Nagy teljesítményű és kapacitású élelmiszer feldolgozás

  Az 1000 W teljesítményű motorral, 3 l teljes űrtartalmú fő munkaedénnyel és 2 l űrtartalmú keverő edénnyel a DoubleForce megbirkózik a különböző konyhai ételkészítési műveletekkel a legkisebb alapanyagoktól a legnagyobbakig.

 • default

  6 választható sebesség

  Minden motor kimenethez két különböző sebesség áll rendelkezésre, a frekvencia kézi kapcsolóval állítható, ami összesen 6 beállítást jelent a legkülönfélébb ételek készítéséhez.

 • Magas minőségi szabványok

  A DoubleForce-t úgy terveztük, hogy ne csak elegáns legyen (beépített jellel, krómozott kivitelben), hanem robusztus is: a konyhapulton extrém stabilitást biztosít, még legnagyobb teljesítménynél is. Tároló rendszert is tartalmaz, melyben minden vágó, szeletelő és dagasztó eszközt elhelyezhet a munkaedényben.

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 1000  W
Pulzáló funkció    
Kiegészítők száma 8  
Edény használható űrtartalma 1.5  L
Turmixgép Igen  
Turmixgép teljes űrtartalma 2  L
Turmixgép használható űrtartalma 1.5  L
Turmixgép keverőtáljának anyaga Műanyag  
Szeletelő feltét Nemesacél penge  
Durvára aprítás Megfordítható korong a szeleteléshez/reszeléshez  
Finomra aprítás Megfordítható korong a szeleteléshez/reszeléshez  
Egyéb aprító feltétek Reversible disc for parmesan grating/potatoes' shredding  
Dagasztó feltét    
Emulgeáló feltét Reszelő/Szeletelő korong  
Citrusprés    
Mini aprító    
Spatula    
Kiegészítők tárolása Tárolás a tálban  
Vezetéktárolás    
Mosogatógépben mosható    
Sebességfokozatok 2  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék első használata előtt mossa el a kiegészítők összes részegységét meleg, mosogatószeres vízben (lásd a tisztítással kapcsolatos részt a használati útmutatóban). Öblítse el és hagyja megszáradni. A motoregységet rakja vízszintes, tiszta és száraz felületre. Csatlakoztassa a készüléket a fali aljzathoz.
A folyadékok esetében meg kell várni, amíg szobahőmérsékletre hűlnek, mielőtt felhasználná őket. Ne tegyen forró hozzávalókat a tálba, mert a hő tönkreteheti a tömítéseket.
A cseppfolyósítóhoz, valamint a szeletelő vagy a reszelő lemezekhez hasonló feltétek nagyobb sebességet igényelnek, miközben az olyan feltéteket, mint a citrusprés vagy a tésztakészítő, alacsonyabb sebességen kell használni.
A felpörgető gombot akkor kell használni, ha a motor rövid, optimális sebességű felpörgetéseivel akarja használni a készüléket. Ez a funkció leggyakrabban a turmixgépeken használt, és a felhasználó vezérli, vagyis ebben a módban a felhasználó dönti el, hogy mennyi ideig működjön a készülék. Hasznos módszer a hozzávalók túl sokáig tartó készítésének elkerülésére. Használható például gyümölcs keverésére a süteménytésztába az előkészítés végén, vagy puha gyümölcsök joghurtba keverésére smoothie készítéséhez.
A rozsdamentes penge a következőkhöz használt: keverés, turmixolás, pürésítés, zsemlemorzsa készítése, panír, tészták és süteménytészták készítése. A turmixfeltét kizárólag folyadékok pürésítésére használható, például levesek vagy tejturmixok készítéséhez, illetve puha gyümölcsök vagy főtt zöldségek és gyümölcsök pürésítéséhez. Nem használható húsdaráláshoz, vagy sűrű tésztafélék dagasztásához.
Az elszíneződés enyhítéséhez az érintett területet főzőolajjal átitatott ronggyal vagy törlőkendővel dörzsölje át, majd a szokásos módon tisztítsa meg.
Az elszíneződés enyhítése érdekében fontos, hogy közvetlenül a használatot követően végezzük el a tisztítást.

Csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról. Az egyszerűbb tisztítás érdekében a kiegészítőket azonnal öblítse le a használat után. Mosogassa el és szárítsa meg a kiegészítőket: elmoshatók mosogatógépben, vízben vagy a csap alatt, a következők kivételével: motoregység, aprítószerelvény (csökkentő + aprítófej)*, a mixer motoregysége és a lékészítő háza* (* modelltől függően). Ezeket nedves szivaccsal törölje át. Miután megszáradtak, a megfelelő kenés érdekében vonja be vékonyan főzőolajjal a pengét és az aprítórácsokat. Öntsön – pár csepp mosogatószerrel elkevert – forró vizet a keverőtálba, zárja rá fedelet úgy, hogy a betápláló nyílás sapkája is a helyén van, pörgesse fel néhányszor a motort, csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról, majd öblítse ki a tálat. A kiegészítők pengéi nagyon élesek, ezért legyen óvatos.
Számos konyhai robotgépnek vannak mosogatógépben mosható részegységei, például a tál és a pengék, ez azonban gyakran az adott típustól függ, ezért olvassa el a készülék használati és karbantartási útmutatóját. A konyhai robotgépek motorházát tilos mosogatógépbe rakni.
Ellenőrizze, hogy megfelelően a helyükön vannak-e a részegységek. A konyhai robotgépek csak akkor indulnak el, ha megfelelően a helyén van a tál és a fedél: ez egy biztonsági funkció, hogy ne pöröghessenek fel a pengék akkor, ha hozzáférhetőek. Amikor biztonságosan a helyén van a tál és a fedél, egy szintben vannak a jelzések.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Forró folyadék töltése a tálba, ami eldeformálhatja a tömítéseket; túl sok folyadék használata; tengelytömörítések helytelen visszahelyezése a mosogatás után.
Az emulgáló lemez máshogy viselkedik, mint a hagyományos stílusú kettős habverő. Az emulgáló lemez használatakor a keverék körbe forog a tálban, miközben a kettős habverő használatakor gyorsabban préselődik bele a levegő a keverékbe, és így könnyebb és levegősebb lesz a tészta vagy a panírozás alapanyaga.
A konyhai robotgép olyan készülék, amely gyorsabban és egyszerűbben végzi el a főzés szinte minden előkészítési műveletét annál, mintha kézzel végezné el őket. A konyhai robotgép elsődleges funkciói a vágás, a reszelés és a keverés. Szinte minden jelenleg kapható konyhai robotgép rendelkezik valamilyen aprítási és szeletelési funkcióval is.
A konyhagépek a konyhai robotgépektől eltérő módon működnek, mivel a keveréshez használt eszközöket egy kar segítségével engedik az élelmiszerbe, miközben a konyhai robotgépek esetén a keverőeszközök a hozzávalók alatt működnek. A konyhagépek elsődleges feladata a tészta dagasztása és a sütemények hozzávalóinak keverése. A konyhai robotgéppel elvégezhetők ezek a feladatok, azonban a konyhagépekkel ez sokkal hatékonyabban történik. Ha süteményeket szeretne készíteni, akkor mérlegelje, hogy milyen gyakran fog ilyen műveleteket végrehajtani. Ha erre gyakran fog sor kerülni, akkor konyhagépet javasolt választani. Érdemes figyelembe venni azt is, hogy a konyhai robotgép lényegesebben kevesebb helyet foglal, mint a konyhagép.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.