TEFAL Elektromos reszelő Tefal Eco Respect MB77EN38 Fekete

Elektromos reszelő Tefal Eco Respect MB77EN38 Fekete Környezetbarát termék a mindennapi élvezetes főzés érdekében! 

Az Eco Respect turmixgépcsalád az első olyan környezetbarát kialakítású, élelmiszer előállításra szolgáló termékeket kínálja, amelyek célja a környezetre gyakorolt negatív hatások mérséklése. Ez a termék 39 %-ban újrahasznosított műanyagból készült, franciaországi gyártóüzemünkben és a termék csomagolóanyaga szintén környezetbarát anyagokból készült (a részleteket lásd az alábbiakban). Ez az reszelő BPA-t nem tartalmaz, 87 %-ban újrahasznosítható és 15 év szervizgarancia vonatkozik rá. Az Eco Respect reszelőt úgy tervezték, hogy minden zöldség előkészítési igényét teljesítse egyetlen 3 az 1-ben készülék segítségével: szeletelés, reszelés és aprítás, ami egyszerűbb már nem is lehet. Fedezze fel az összes kedvenc receptje elkészítésének a kulcsát: Finom aprított saláták, zöldségpogácsák, burgonyás ételek és még sok más.

Cikkszám: MB77EN38

Környezetbarát formaterv a negatív környezeti hatások mérséklése érdekében 

Az Eco Respect reszelőnek köszönhetően a zöldségek előkészítése egyszerűbb, mint valaha volt! A Tefal Eco Respect elektromos szeletelő és reszelő egyszerű, színekkel megkülönböztetett tartozékokból álló rendszerrel van felszerelve, amely egyetlen felhasználóbarát készülékben teljesíti az összes zöldség előkészítési igényét. Reszeljen, szeleteljen és aprítson alapanyagokat tökéletesen és kivételes eredménnyel minden kedvenc ételéhez: Készítsen elő zöldséget, gyümölcsöt, sajtot, csokoládét és még sok más alapanyagot olyan receptekhez, mint a friss és finom aprított saláták, ízletes zöldségpogácsák és ropogós burgonyapalacsinta, amelyek mindig tökéletesen sikerülnek. A nagy betöltő nyílás kevesebb szeletelést jelent a hozzávalók behelyezése előtt, a dizájn pedig könnyű tisztítást és tárolást tesz lehetővé. Ez a környezetbarát reszelő tökéletes konyhai kiegészítő, amely vonzó és kompakt kialakítású és tökéletesen illeszkedik minden konyhába.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • RESZELŐ KÖRNYEZETBARÁT DIZÁJNNAL

  39%-ban újrahasznosított műanyagból készült, a műanyag a termék súlyának 64%-át teszi ki
  Környezetbarát csomagolás: újrahasznosítható, 90 %-ban újrahasznosított szálak, víz bázisú tinta, 0 műanyag 
  87%-ban újrahasznosított termék, a készüléket lecserélésekor vigye a megfelelő újrahasznosító helyre.

 • Zöldségek előkészítése 3 az 1-ben

  Fedezze fel a könnyen kezelhető gépet, amely tökéletesen szeletel, reszel és darál! Ideális ízletes saláták és ellenállhatatlan köretek készítéséhez, például zöldségpogácsákhoz, burgonyás palacsintákhoz és sok más finomsághoz.

 • Egyszerű tárolás. Könnyen levehető toldóelemek

  Minden tartozék közvetlenül a készülékben tárolható, a kábel pedig feltekerhető és szépen elrejthető a készülékben.A toldóelemek könnyen levehetők a készülékről.

 • Franciaországban gyártva

  A franciaországi, Lourdes-i üzemünkben gyártva

 • Egyszerű tisztítás

  A kiegészítők és a levehető fej edénymosogatóban elmosható a könnyű tisztítás érdekében.

 • 3 toldóelem = 3 szín = 3 funkció

  Finom reszelés, vékony szeletelés és őrlés

 • Direct Serve funkció.

  Az összetevők közvetlenül a salátástálba hullanak és azonnal felszolgálhatók.

 • Beépített kábelcsévélés

  Gyors és könnyű tárolás.

 • Kompakt kialakítás

  3 toldóelem közvetlenül a készülékben tárolható

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 200  W
Funkciók száma 3  
Közvetlen tálalás    
Előlap anyaga Műanyag  
Előlap színe Fekete  
Kiegészítők tárolása    
Vezetéktárolás    
Színek Fekete  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.