TEFAL Airfryer Tefal Easy Fry Essential EY130815 Fekete

Airfryer Tefal Easy Fry Essential EY130815 Fekete Légkeveréses fritőz és grillsütő - ízletes és egészséges ételek gyors és egyszerű elkészítéséhez
Élvezze az otthonában a Tefal Easy Fry Essential készülékkel készült ízletes és egészséges ételeket. Ezt a sokoldalú, 3,5 literes olajmentes fritőzt úgy tervezték, hogy értékes helyet takarítson meg a konyhában a minőség feláldozása nélkül. Gyors eredményt* biztosít, miközben 50%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy hagyományos sütő.** Fedezze fel kivételes légkeveréses sütési technológiánkat a kívül ropogós, belül szaftos ételekért, kevesebb olaj felhasználásával - a tökéletes chipsektől, nuggetsektől és zöldségektől kezdve a desszertekig, miközben a lehetőségek tárháza végtelen.

Cikkszám: EY130815

Kompakt légkeveréses fritőz 3,5 l űrtartalommal az ízletes és egészséges otthoni főzéshez

Élvezze az ízletes és egészséges ételeket otthon egy sokoldalú, könnyen használható légkeveréses fritőzzel, amely gyors és tökéletes eredményeket biztosít! A kompakt dizájn helyet és energiát takarít meg Önnek a konyhában, míg a mosogatógépben mosható sütőkosár és a pontos hőmérséklet-szabályozás gondtalan főzést biztosít. Fedezze fel a légkeveréses technológiát a légkeveréses fritőzben, kevesebb olajjal sütött ízletes ételekért - a tökéletesen ropogós sült krumplitól a zöldségeken át a desszertekig.

*2x gyorsabb, mint a villanysütő / 49 %-al gyorsabb, mint a villanysütő. Külső intézmény által, 600 g fagyasztott hasábburgonyával végzett vizsgálatnál - a hagyományos Tefal sütőkhöz képest). **49%-al kisebb fogyasztású, mint egy hagyományos sütő*. 600 g fagyasztott hasábburgonyával végzett vizsgálatnál - a hagyományos Moulinex/Tefal sütőkhöz képest.

**49%-kal kevesebb energiát igényel, mint egy hagyományos sütő. Külső intézmény által, 600 g fagyasztott hasábburgonyával végzett vizsgálatnál - a hagyományos Tefal sütőkhöz képest). *

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Gyors és takarékos

  Könnyítse meg kedvenc receptjeinek elkészítését egy helytakarékos, gyors eredményt* és maximális energiahatékonyságot biztosító légkeveréses fritőzzel.**

 • Sokoldalú főzés

  Élvezze a könnyen elkészíthető, ízletes és egészséges ételeket - a tökéletesen ropogós hasábburgonyától és a sült csirkétől kezdve a zöldségeken át egészen a desszertekig.

 • Légkeveréses technológia

  A légkeveréses technológia tökéletes egyensúlyt teremt a hőmérséklet és a forró levegőáramlás között a ropogós, aranyszínűre sült ételek érdekében, minimális zsiradékkal vagy anélkül - 99%-kal kevesebb zsiradék, mint a hagyományos fritőzöknél!* * 99%-kal kevesebb hozzáadott zsír: 7 ml olaj felhasználásával sütött 600 g friss hasábburgonya, szemben a hagyományos, 2 liter olajban történő sütéssel

 • Mosogatógépben elmosható részek

  Ha végzett, csak vegye ki a sütőkosarat, és tegye a mosogatógépbe a könnyű tisztítás és az optimális higiénia érdekében.

 • Pontos beállítások

  Élvezze a tökéletes eredményeket az ételek egyszerű elkészítése mellett a nagy pontosságú, állítható hőmérséklet-szabályozásnak és időzítőnek köszönhetően - akár 200 °C és 60 perc.

 • Helytakarékos formaterv

  Takarítson meg helyet a konyhapulton a kompakt, modern 3,5 literes légkeveréses fritőzzel - tökéletes, egészséges ételeket készíthet benne, amelyek akár 4 személy számára is elegendőek.

 • 15 év javíthatóság, elfogadható áron

  A könnyen biztosítható szerviz érdekében lett megtervezve - gyors és költséghatékony pótalkatrész szállítással 15 éven keresztül és világszerte 6500 szervizközponttal.

Kiegészítõk
Funkciók
Kapacitás 0,6  kg
Fedő Teljesen áttetsző  
Időzítő    
Kivehető tál PTFE  
Be/Ki kapcsoló    
Mosogatógépben mosható    
Színek Fekete  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Az ActiFry, egy adagoló kanál és a választott olaj segítségével könnyű és ropogós ételeket készíthet. Az ízlésétől függően hozzáadhat egy extra kanál olajat, hogy még ízletesebb legyen az étel!
Főzés előtt mossa át kétszer egy tál vízben a felvágott burgonyát, hogy eltávolítsa a felesleges keményítőt. Az is rendkívül fontos, hogy sütés előtt alaposan törölje szárazra a burgonyát: először konyharuhával távolítsa el a nedvesség nagyját, majd a maradékot papírtörlővel itassa le. Ha fagyasztott sült burgonyát készít, egyáltalán nincs szükség olaj hozzáadására, mivel az ilyen burgonya eredetileg is tartalmaz olajat, és az extra olajjal csak megszívná magát. Ha a kettő az egyben funkciót használja (tál + tálca), miután a tálcában levő étel már elkészült, a tálca kivétele után még 2,5 percig süsse a burgonyát, hogy ropogósabb legyen.
Semmit, mivel az ilyen sült burgonya önmagában is tartalmaz olajat.
Ha fagyasztott sült burgonyát készít, egyáltalán nincs szükség olaj hozzáadására, mivel az ilyen burgonya eredetileg is tartalmaz olajat.
Ennek számos oka lehet:
• Lehet, hogy nem megfelelő fajtájú burgonyát használt.
• Nem mosta és szárította meg kellően a burgonyát az elkészítés előtt, így még mindig túl sok keményítőt tartalmaz.
• A hasábburgonyák túl vastagok. Vágja a burgonyát vékonyabb hasábokra.
• Nem használt elég olajat. Növelje az olaj mennyiségét.
• Lehet, hogy a szűrő eltömítődött. Tisztítsa meg a szűrőt.
A hasábburgonya mérete befolyásolja ropogósságát, illetve lágyságát.
Minél vékonyabbak a hasábok, annál ropogósabbak lesznek, és minél vastagabbak, annál lágyabb lesz a belsejük.
Ízlésétől függően változtathatja az elkészítési időt és a hasábburgonya méretét: vékony: 8 x 8 mm/Normál: 10 x 10 mm/Vastag: 13 x 13 mm.
A legjobb eredmény érdekében mossa meg egészben a burgonyát, majd a már felszeletelt burgonyát mossa bő vízben mindaddig, amíg tiszta nem lesz.
Ezzel eltávolítja a lehető legtöbb keményítőt és a hasábok nem ragadnak össze.
Száraz, nedvszívó konyharuhával itassa fel alaposan a nedvességet.
A hasáboknak az elkészítés előtt teljesen száraznak kell lenniük.
Ízlése szerint variálhatja a különféle olajokat!
Hagyományos olajok: olíva, repce*, szőlőmag, kukorica, mogyoró, napraforgó, szója*
Ízesített olajok: fűszernövények, chili, fokhagyma, citrom...
Különleges olajok: mogyoró*, szezám*, sáfrány*, mandula*, avokádó*, argán*...
A dióolaj használatát nem javasoljuk, mivel sütést követően avas ízt eredményez.
(* a gyártó szerint sütőolaj).
Ne lépje túl a recepttáblázatban feltüntetett maximális mennyiségeket és működési időket, különben nem a kívánt eredményt fogja elérni, és a készülék is megrongálódhat.
A sült krumpli vagy az étel nem egyenletes darabokra van vágva. A tökéletes sütés érdekében egyforma méretűre kell vágni őket.
Nem veszélyes főzés közben kihúzni a kosarat, de nem ajánlott.
Ez csökkenti a hőmérsékletet a készülék belsejében, és az „intelligens” receptek esetében megzavarhatja az optimális eredményt biztosító főzési beállításokat.
A felmosószer kivételével nem javasoljuk mosogatószer használatát.
Ha úgy gondolja, hogy hibásan működik a készülék motorja, ellenőrzés céljából vigye el egy hivatalos szervizközpontba.
Valószínűleg megsózta az ételt a főzés során. Csak a főzés után sózza az ételt, így elkerülheti az ActiFry táljának megkarcolását.
A tálcát használó modellek esetén, azok tulajdonságainak hosszabb megőrzése érdekében ne használjon fémeszközöket.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Ennek több oka lehet:
• A készülék nincs megfelelően csatlakoztatva.
• Még nem nyomta meg a bekapcsológombot, vagy rosszul nyomta meg. Próbálja újra úgy, hogy erősebben nyomja meg.
• Megnyomta a bekapcsológombot, de a készülék továbbra sem működik. Ellenőrizze, hogy a fedél megfelelően le van-e zárva.
• A motorok járnak, de a készülék nem melegszik fel. Vigye a készüléket ellenőrzés céljából egy hivatalos szervizközpontba.
Az ActiFry készülékek ételkészítési hőmérséklete kb. 180 Celsius-fok (az étel közepénél 160 Celsis-fok) a főzés végén.
Igen, ez egy olyan egyedülálló multifunkciós készülék, amely számos különböző étel elkészítésére alkalmas.
Készülékét az előételektől a desszertekig számos recepthez használhatja.
Készíthet ropogós hasábburgonyát, porhanyós csirkét vagy gyümölcskenyeret...
Tárolja a burgonyát pincében vagy hűvös szekrényben (6 és 8 °C között), fénytől távol.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.