TEFAL FRITŐZ EASY FRY & GRILL XXL EY801D15

FRITŐZ EASY FRY & GRILL XXL EY801D15 Légkeveréses sütő és grill - egyidejű használat lehetőségével
Kényeztesse családját finom és egészséges ételekkel a konyhájából a Tefal Easy Fry & Grill 2 az 1-ben XXL készüléknek köszönhetően. A kivehető Flexcook elválasztó lehetővé teszi, hogy az XXL térfogatról - amelyben akár 8 személy részére is főzhet - könnyedén váltson két zónára két különböző étel elkészítéséhez, amelyek egyszerre készülnek el. Az extra ropogós ételek készítésére alkalmas sütési technológia és az öntött grillrács biztosítja a tökéletes sütést, amellyel a felszínen ropogós, belül pedig szaftos ételek készíthet, kevesebb olaj felhasználásával. A 8 automatikus programmal végtelen lehetőségek állnak rendelkezésére!

Cikkszám: EY801D15

XXL űrtartalmú, 2 az 1-ben légkeveréses fritőz és grillező két különböző étel elkészítéséhez, amelyek egyszerre lesznek készen.

Az Easy Fry & Grill XXL sokoldalúságot és egyszerű főzést biztosít a gyors és egészséges házi ételek mindennapos elkészítéséhez akár 8 személy számára. Az Intelligent Synchronization üzemmódnak köszönhetően a praktikus elválasztó behelyezhető a készülékbe, és a nagyméretű ételek készítésére alkalmas XXL űrtartalomról két tálra válthat, hogy egyszerre 2 különböző ételt készíthessen. Fedezze fel a extra ropogós, ízletes, kevesebb olajjal készített, légkeveréses fritőzben sült ételeket és a grill technológiát minden típusú étel sütéséhez.

* 15 ml olaj felhasználásával sütött 1 kg friss hasábburgonya, szemben a hagyományos, 2 liter olajban történő sütéssel **csak a kiválasztott piacokon érhető el

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Légkeveréses fritőz és grillező 2 az 1-ben, XXL űrtartalommal

  Fedezze fel a 2 az 1-ben légkeveréses fritőzt és grillsütőt, amely végtelen sütési lehetőségeket biztosít egyetlen könnyen kezelhető készülékben: egyidejű sütés, 8 program ételek készítéséhez és XXL űrtartalom a bőséges és ízletes ételekhez.

 • Időmegtakarítás

  FEJLETT TECHNOLÓGIA A TÖKÉLETES EREDMÉNYEKÉRT: Intelligent Synchronization üzemmód előre beállított funkciókkal két különböző étel tökéletes elkészítéséhez és annak biztosításához, hogy azok egy időben készüljenek el.

 • Alkalmazkodás minden igényhez

  Szabja személyre a főzés helyét és takarítson meg időt a kivehető Flexcook elválasztóval - a segítségével két részre oszthatja a főzőedényt, amelyben így egyszerre két ételt is elkészíthet.

 • Megbízható főzési eredmények

  Egyszerű ételek, amelyek mindig tökéletesen sikerülnek a 8 automatikus programnak (chips, nuggets, grillcsirke, pizza, hús, hal, zöldség, desszert) és a kézi üzemmódnak köszönhetően.

 • Grillezés füst nélkül

  Az öntött alumínium grillráccsal felszerelt grillsütővel - tapadásmentes felülettel, a zsiradék lefolyására szolgáló lyukakkal a rácson és gyakorlatilag füstmentes sütéssel - tökéletesre grillezett zsenge és szaftos húst vagy zöldséget készíthet a saját konyhájában.

 • Egészséges, ropogós ételek

  Az Extra Crisp technológia tökéletes egyensúlyt teremt a hőmérséklet és a forró levegőáramlás között a ropogós, aranyszínűre sült ételek elkészítése érdekében, minimális zsiradékkal vagy anélkül - 99%-kal kevesebb zsiradékkal, mint a hagyományos fritőzöknél!* * 99%-kal kevesebb hozzáadott zsír: 15 ml olaj felhasználásával sütött 1 kg friss hasábburgonya, szemben a hagyományos, 2 liter olajban történő sütéssel

 • XXL kapacitás:

  Bőséges, 6,5 literes kapacitása akár nyolc személyt is ellát, és lehetővé teszi, hogy bármilyen alkalomra - a gyors hétköznapi vacsoráktól az ünnepi lakomákig - nagy mennyiségű és ízletes ételeket készítsen.

 • A felhasználóbarát főzőapplikációnkkal végtelen inspiráció áll a rendelkezésedre, amely számos egyszerű receptet kínál, a tömegeket megcélzó kényelmi ételektől az egzotikus konyháig.

Kiegészítõk
Funkciók
Hidegfalú kivitel    
Actifry technológia Nem légkeveréses technológia  
Kapacitás 1.5  kg
Fedő Teljesen áttetsző  
LCD-kijelző    
Időzítő    
Kivehető tál PTFE  
Automatikus kikapcsolás    
Színek Rozsdamentes acél  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Az ActiFry, egy adagoló kanál és a választott olaj segítségével könnyű és ropogós ételeket készíthet. Az ízlésétől függően hozzáadhat egy extra kanál olajat, hogy még ízletesebb legyen az étel!
Főzés előtt mossa át kétszer egy tál vízben a felvágott burgonyát, hogy eltávolítsa a felesleges keményítőt. Az is rendkívül fontos, hogy sütés előtt alaposan törölje szárazra a burgonyát: először konyharuhával távolítsa el a nedvesség nagyját, majd a maradékot papírtörlővel itassa le. Ha fagyasztott sült burgonyát készít, egyáltalán nincs szükség olaj hozzáadására, mivel az ilyen burgonya eredetileg is tartalmaz olajat, és az extra olajjal csak megszívná magát. Ha a kettő az egyben funkciót használja (tál + tálca), miután a tálcában levő étel már elkészült, a tálca kivétele után még 2,5 percig süsse a burgonyát, hogy ropogósabb legyen.
Semmit, mivel az ilyen sült burgonya önmagában is tartalmaz olajat.
Ha fagyasztott sült burgonyát készít, egyáltalán nincs szükség olaj hozzáadására, mivel az ilyen burgonya eredetileg is tartalmaz olajat.
Ennek számos oka lehet:
• Lehet, hogy nem megfelelő fajtájú burgonyát használt.
• Nem mosta és szárította meg kellően a burgonyát az elkészítés előtt, így még mindig túl sok keményítőt tartalmaz.
• A hasábburgonyák túl vastagok. Vágja a burgonyát vékonyabb hasábokra.
• Nem használt elég olajat. Növelje az olaj mennyiségét.
• Lehet, hogy a szűrő eltömítődött. Tisztítsa meg a szűrőt.
A hasábburgonya mérete befolyásolja ropogósságát, illetve lágyságát.
Minél vékonyabbak a hasábok, annál ropogósabbak lesznek, és minél vastagabbak, annál lágyabb lesz a belsejük.
Ízlésétől függően változtathatja az elkészítési időt és a hasábburgonya méretét: vékony: 8 x 8 mm/Normál: 10 x 10 mm/Vastag: 13 x 13 mm.
A legjobb eredmény érdekében mossa meg egészben a burgonyát, majd a már felszeletelt burgonyát mossa bő vízben mindaddig, amíg tiszta nem lesz.
Ezzel eltávolítja a lehető legtöbb keményítőt és a hasábok nem ragadnak össze.
Száraz, nedvszívó konyharuhával itassa fel alaposan a nedvességet.
A hasáboknak az elkészítés előtt teljesen száraznak kell lenniük.
Ízlése szerint variálhatja a különféle olajokat!
Hagyományos olajok: olíva, repce*, szőlőmag, kukorica, mogyoró, napraforgó, szója*
Ízesített olajok: fűszernövények, chili, fokhagyma, citrom...
Különleges olajok: mogyoró*, szezám*, sáfrány*, mandula*, avokádó*, argán*...
A dióolaj használatát nem javasoljuk, mivel sütést követően avas ízt eredményez.
(* a gyártó szerint sütőolaj).
Ne lépje túl a recepttáblázatban feltüntetett maximális mennyiségeket és működési időket, különben nem a kívánt eredményt fogja elérni, és a készülék is megrongálódhat.
A sült krumpli vagy az étel nem egyenletes darabokra van vágva. A tökéletes sütés érdekében egyforma méretűre kell vágni őket.
Nem veszélyes főzés közben kihúzni a kosarat, de nem ajánlott.
Ez csökkenti a hőmérsékletet a készülék belsejében, és az „intelligens” receptek esetében megzavarhatja az optimális eredményt biztosító főzési beállításokat.
A felmosószer kivételével nem javasoljuk mosogatószer használatát.
Tisztítsa meg a készüléket egy nedves, nem érdes felületű szivaccsal és tisztítószerrel. Ne használjon erős tisztítószereket, súrolószivacsot vagy csiszolólapot. Ne használjon speciális fémtisztítószereket. Soha ne merítse vagy működtesse a készüléket víz alatt.
Ha úgy gondolja, hogy hibásan működik a készülék motorja, ellenőrzés céljából vigye el egy hivatalos szervizközpontba.
Valószínűleg megsózta az ételt a főzés során. Csak a főzés után sózza az ételt, így elkerülheti az ActiFry táljának megkarcolását.
A tálcát használó modellek esetén, azok tulajdonságainak hosszabb megőrzése érdekében ne használjon fémeszközöket.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Ennek több oka lehet:
• A készülék nincs megfelelően csatlakoztatva.
• Még nem nyomta meg a bekapcsológombot, vagy rosszul nyomta meg. Próbálja újra úgy, hogy erősebben nyomja meg.
• Megnyomta a bekapcsológombot, de a készülék továbbra sem működik. Ellenőrizze, hogy a fedél megfelelően le van-e zárva.
• A motorok járnak, de a készülék nem melegszik fel. Vigye a készüléket ellenőrzés céljából egy hivatalos szervizközpontba.
Az ActiFry készülékek ételkészítési hőmérséklete kb. 180 Celsius-fok (az étel közepénél 160 Celsis-fok) a főzés végén.
Igen, ez egy olyan egyedülálló multifunkciós készülék, amely számos különböző étel elkészítésére alkalmas.
Készülékét az előételektől a desszertekig számos recepthez használhatja.
Készíthet ropogós hasábburgonyát, porhanyós csirkét vagy gyümölcskenyeret...
Tárolja a burgonyát pincében vagy hűvös szekrényben (6 és 8 °C között), fénytől távol.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.