TEFAL EASY FRY & STEAM FW201

EASY FRY & STEAM FW201 Az első, 3 az 1-ben, egészséges sütést biztosító légkeveréses fritőz a Tefaltól: Légkeveréses sütés, grillezés és gőzben főzés

Élvezze az ízletes és egészséges főzés korlátlan lehetőségeit! Az Easy Fry Grill & Steam légkeveréses fritőz 3 különböző technológia kombinációját használja a sokoldalú és helytakarékos megoldásokhoz: légkeveréses fritőz, grillező és gőzben főzés. Az egészséges, minimális mennyiségű hozzáadott zsiradékkal vagy anélkül történő sütéstől kezdve a párolt alapanyagok tápanyagainak és vitaminjainak megőrzésén át a tökéletes grillezésig a saját konyhájában: mindenki számára tartogat valami finomságot!

Cikkszám: FW201815

Sokoldalú megoldás 3 az 1-ben: Légkeveréses fritőz, grillező és gőzben főzés

Készítsen az Easy Fry Grill & Steam készülékkel különféle ízletes és egészséges ételeket, amelyeket mindenki szeretni fog. Ez a helytakarékos, 3 az 1-ben megoldás a légkeveréses fritőz, grillező és gőzfőző egyesítése egyetlen praktikus készülékben! A forrólevegős fritőz funkcióval ropogósra és aranyszínűre sült ételeket készíthet, minimális mennyiségű hozzáadott zsiradék felhasználásával vagy teljesen zsiradék nélkül. Ha a gőzben főzés üzemmódra vált, kíméletes főzéssel készíthet el bármit, a tökéletesen sült halaktól kezdve az ízletes zöldségekig, miközben az alapanyagok megőrzik a bennük lévő vitaminokat és tápanyagokat. Használhatja továbbá a grill üzemmódot és az öntött alumínium grillrácsot, hogy tökéletesen puhára grillezze a zöldségeket vagy a szaftos húsokat. Használja ki a 7 automatikus programot a még nagyobb kényelem és egyszerű használat érdekében, valamint a gyors ételek elkészítéséhez, amelyekkel időt takaríthat meg, hiszen nem kell előmelegítenie a készüléket (a kiválasztott sütési módtól függően). Az Easy Fry Grill & Steam fritőz XXL-es űrtartalmának köszönhetően tökéletes segítőtárs nagy adag ételekhez, így az egész család számára egyszerre főzhet. Ezen kívül könnyen tisztítható dizájnnal rendelkezik annak érdekében, hogy a főzés utáni takarítás könnyedén menjen!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • 3 az 1-ben technológia

  Légkeveréses fritőz, grillező és gőzben főzés egyetlen praktikus készülékben! Élvezze a korlátlan egészséges főzési lehetőségeket az egész család számára, amelyeket mindenki szeretni fog. Mindez egyetlen készülékben, amely helyet takarít meg a konyhában.

 • Extra Crisp technológia

  A hőmérséklet-szabályozás és a forró levegő tökéletes egyensúlya a ropogósra és aranybarnára sült ételek elkészítésénél, minimális zsiradék felhasználásával vagy teljesen anélkül.

 • default

  Grill technológia

  Az öntött alumínium ráccsal ellátott grillezővel tökéletesre grillezett puha és szaftos húsokat és zöldségeket készíthet, akár a konyhában is.

 • Gőzben főzés:

  Megőrzi az alapanyagok vitaminjait és tápanyagait, a ropogós halaktól kezdve a tápanyagokban gazdag, friss, puha zöldségekig. Az 1,1 literes víztartály 85 perc független üzemelést biztosít.

 • default

  7 automatikus program

  Készítsen változatos ételeket a 7 automata programnak köszönhetően: 5 hagyományos program (hasábburgonya, nuggets, sült csirke, zöldség, sütemény) és 2 intelligens automata kombinált program (hal, sült hús).

 • Digitális szakácskönyv

  Nagyszerű séfünk által összeállított, harminc receptet tartalmazó recepteskönyv a mindennapi főzéshez.

 • default

  2-szer gyorsabb, mint a villanysütő

  52 %-al gyorsabb, mint egy hagyományos sütő!* Takarítson meg időt a főzésnél a kombinált üzemmódnak köszönhetően, amelynél előmelegítésre nincs szükség (légkeveréses sütés és gőzben főzés esetén). Független intézmény által, 1200 g hasábburgonyán végzett vizsgálatnál - hagyományos sütőhöz képest - Moulinex/Tefal)

 • default

  3 kézi üzemmód

  A három kézi üzemmód (légkeveréses sütés, gőzölés, grillezés) lehetővé teszi a saját receptek szerinti főzést és kombinálja a főzési módokat.

 • Állítható hőmérséklet

  A rendkívül pontos hőmérséklet szabályozás (80 és 200°C között) mindig tökéletes eredményt ígér, függetlenül a recept típusától!

 • Praktikus funkciók

  Az intuitív digitális kezelőpanel 60 perces időzítővel és automata kikapcsolás funkcióval rendkívül praktikus a főzésnél. Elég ha beállítja, és minden elkészül.

 • default

  Egyszerű tisztítás

  A dizájn könnyű tisztítást tesz lehetővé a főzés után.

 • XXL kapacitás:

  Az XXL kapacitás (1,6 literes űrtartalom) tökéletes nagy adag ételek főzéséhez, akár az egész család, vagy egy baráti társaság részére.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 1600 - 1900  W
Fedő Kétféle anyag  
LCD-kijelző    
Időzítő    
Be/Ki kapcsoló    
Mosogatógépben mosható    
Mosogatógépben mosható - részletek ajtó és tartozékok  
Színek FEKETE  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Az ActiFry, egy adagoló kanál és a választott olaj segítségével könnyű és ropogós ételeket készíthet. Az ízlésétől függően hozzáadhat egy extra kanál olajat, hogy még ízletesebb legyen az étel!
Főzés előtt mossa át kétszer egy tál vízben a felvágott burgonyát, hogy eltávolítsa a felesleges keményítőt. Az is rendkívül fontos, hogy sütés előtt alaposan törölje szárazra a burgonyát: először konyharuhával távolítsa el a nedvesség nagyját, majd a maradékot papírtörlővel itassa le. Ha fagyasztott sült burgonyát készít, egyáltalán nincs szükség olaj hozzáadására, mivel az ilyen burgonya eredetileg is tartalmaz olajat, és az extra olajjal csak megszívná magát. Ha a kettő az egyben funkciót használja (tál + tálca), miután a tálcában levő étel már elkészült, a tálca kivétele után még 2,5 percig süsse a burgonyát, hogy ropogósabb legyen.
Semmit, mivel az ilyen sült burgonya önmagában is tartalmaz olajat.
Ha fagyasztott sült burgonyát készít, egyáltalán nincs szükség olaj hozzáadására, mivel az ilyen burgonya eredetileg is tartalmaz olajat.
Ennek számos oka lehet:
• Lehet, hogy nem megfelelő fajtájú burgonyát használt.
• Nem mosta és szárította meg kellően a burgonyát az elkészítés előtt, így még mindig túl sok keményítőt tartalmaz.
• A hasábburgonyák túl vastagok. Vágja a burgonyát vékonyabb hasábokra.
• Nem használt elég olajat. Növelje az olaj mennyiségét.
• Lehet, hogy a szűrő eltömítődött. Tisztítsa meg a szűrőt.
A hasábburgonya mérete befolyásolja ropogósságát, illetve lágyságát.
Minél vékonyabbak a hasábok, annál ropogósabbak lesznek, és minél vastagabbak, annál lágyabb lesz a belsejük.
Ízlésétől függően változtathatja az elkészítési időt és a hasábburgonya méretét: vékony: 8 x 8 mm/Normál: 10 x 10 mm/Vastag: 13 x 13 mm.
A legjobb eredmény érdekében mossa meg egészben a burgonyát, majd a már felszeletelt burgonyát mossa bő vízben mindaddig, amíg tiszta nem lesz.
Ezzel eltávolítja a lehető legtöbb keményítőt és a hasábok nem ragadnak össze.
Száraz, nedvszívó konyharuhával itassa fel alaposan a nedvességet.
A hasáboknak az elkészítés előtt teljesen száraznak kell lenniük.
Ne lépje túl a recepttáblázatban feltüntetett maximális mennyiségeket és működési időket, különben nem a kívánt eredményt fogja elérni, és a készülék is megrongálódhat.
Ízlése szerint variálhatja a különféle olajokat!
Hagyományos olajok: olíva, repce*, szőlőmag, kukorica, mogyoró, napraforgó, szója*
Ízesített olajok: fűszernövények, chili, fokhagyma, citrom...
Különleges olajok: mogyoró*, szezám*, sáfrány*, mandula*, avokádó*, argán*...
A dióolaj használatát nem javasoljuk, mivel sütést követően avas ízt eredményez.
(* a gyártó szerint sütőolaj).
A sült krumpli vagy az étel nem egyenletes darabokra van vágva. A tökéletes sütés érdekében egyforma méretűre kell vágni őket.
Nem veszélyes főzés közben kihúzni a kosarat, de nem ajánlott.
Ez csökkenti a hőmérsékletet a készülék belsejében, és az „intelligens” receptek esetében megzavarhatja az optimális eredményt biztosító főzési beállításokat.
A felmosószer kivételével nem javasoljuk mosogatószer használatát.
Tisztítsa meg a készüléket egy nedves, nem érdes felületű szivaccsal és tisztítószerrel. Ne használjon erős tisztítószereket, súrolószivacsot vagy csiszolólapot. Ne használjon speciális fémtisztítószereket. Soha ne merítse vagy működtesse a készüléket víz alatt.
Ha úgy gondolja, hogy hibásan működik a készülék motorja, ellenőrzés céljából vigye el egy hivatalos szervizközpontba.
Valószínűleg megsózta az ételt a főzés során. Csak a főzés után sózza az ételt, így elkerülheti az ActiFry táljának megkarcolását.
A tálcát használó modellek esetén, azok tulajdonságainak hosszabb megőrzése érdekében ne használjon fémeszközöket.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Ennek több oka lehet:
• A készülék nincs megfelelően csatlakoztatva.
• Még nem nyomta meg a bekapcsológombot, vagy rosszul nyomta meg. Próbálja újra úgy, hogy erősebben nyomja meg.
• Megnyomta a bekapcsológombot, de a készülék továbbra sem működik. Ellenőrizze, hogy a fedél megfelelően le van-e zárva.
• A motorok járnak, de a készülék nem melegszik fel. Vigye a készüléket ellenőrzés céljából egy hivatalos szervizközpontba.
Az ActiFry készülékek ételkészítési hőmérséklete kb. 180 Celsius-fok (az étel közepénél 160 Celsis-fok) a főzés végén.
Igen, ez egy olyan egyedülálló multifunkciós készülék, amely számos különböző étel elkészítésére alkalmas.
Készülékét az előételektől a desszertekig számos recepthez használhatja.
Készíthet ropogós hasábburgonyát, porhanyós csirkét vagy gyümölcskenyeret...
Tárolja a burgonyát pincében vagy hűvös szekrényben (6 és 8 °C között), fénytől távol.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.