TEFAL Többfunkciós elektromos kukta Tefal SpheriCook RK745800 Fekete

Többfunkciós elektromos kukta Tefal SpheriCook RK745800 Fekete Tefal Sphericook többfunkciós főzőkészülék : Kerek belső edény a tökéletes ízek és finom ételek érdekében

Az Innovatív SpheriCook technológia, a kerek belső edényeknek köszönhetően kiváló hőáramlást biztosít az optimális főzési eredmények érdekében. A Fuzzy Logic intelligens főzési technológia és a csúcsminőségű, többrétegű belső edény (2 mm-es falvastagsággal és 6 rétegű bevonattal ellátva) optimális főzési eredményeket érnek el azáltal, hogy automatikusan beállítják a főzés idejét és hőmérsékletét. Automatikus melegen tartás akár 24 órán át és késleltetett indítás funkció a főzés tervezése érdekében. A 16 főzési mód számos lehetőséget biztosít kedvenc receptjeinek az elkészítéséhez.

Cikkszám: RK745800

PRAKTIKUSAN és KÖNNYEN elkészített FINOM házi ételek. Ennek a sokoldalú, innovatív technológiával készült, kerek belső edénnyel ellátott többfunkciós konyhai edénynek köszönhetően.

Az innovatív technológia és a kerek edények kiváló hőáramlást biztosítanak az optimális főzési eredmények érdekében. Ez az edény a Fuzzy Logic intelligens főzési technológiának és a csúcsminőségű, többrétegű belső edénynek (2 mm-es falvastagsággal és 6 rétegű bevonattal ellátva) köszönhetően optimális főzési eredményeket ér el azáltal, hogy automatikusan beállítja a főzés idejét és hőmérsékletét. Ez a többfunkciós edény automatikus melegen tartás funkcióval rendelkezik, amely akár 24 órán át melegen tartja az ételt, a késleltetett indítás funkció pedig lehetővé teszi a főzés tervezését. A 16 főzési mód számos lehetőséget biztosít kedvenc receptjeinek az elkészítéséhez és a következő funkciókkal rendelkezik: sütési programok, pirítás, levesek főzése, párolás / lassú főzés, rizsfőzés, rizottó készítés, desszertek, zabkása, joghurtok, dzsemek készítése, tésztafőzés, ételek melegítése, melegen tartása és saját beállítások. A csomagolás részét képező tartozékok: mérőpohár, rizsforgató kanál, merőkanál, párolókosár és recepteskönyv.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • KEREK BELSŐ EDÉNY: Optimális hőáramlás

  A kerek edényeket alkalmazó innovatív technológia kiváló hőáramlást tesz lehetővé az egyenletes és ízletes főzés érdekében.

 • CSÚCSMINŐSÉGŰ EDÉNY

  Kiváló minőségű, kerek belső edény hosszú élettartammal, a 2 mm-es falvastagságnak és a 6 rétegű kerámia bevonatnak köszönhetően.

 • AUTOMATA- ÉS INTELLIGENS FUNKCIÓK

  A Fuzzy Logic technológia segítségével beállíthatja a főzési időt és hőmérsékletet, az optimális eredményekért.

   

  *Megjegyzés: Rizsfőzésnél tartsa be a megfelelő víz/rizs arányt és a használati útmutatóban feltüntetett utasításokat az optimális eredmények elérése érdekében. A többi főzési mód részleteiről a recepteskönyv és a használati útmutató mellékelt táblázatából szerezhet további ismereteket.

   

 • NAGY ŰRTARTALOM: 5 l

  Az űrtartalom az egész család részére történő főzéshez, vagy sok adag egyszerre, egy vagy két személy számára történő elkészítéséhez megfelelő.

 • 16 FŐZÉSI MÓD

  Többfunkciós konyhai készülék 16 főzési móddal (37 beállítási lehetőséggel) a kedvenc ételei elkészítéséhez, az előételektől kezdve egészen a desszertekig. A készülék funkciói:

  sütési programok, ropogósra sült héj /zsírban sütés (aranybarnára sült ételek), levesek készítése, párolás / lassú főzés, gőzön főzés, rizsfőzés, piláf/rizottó, desszertek, kása, joghurt, befőttek készítése, tészta főzés, melegítés, melegen tartás és saját beállítások.

   

  A My Recipe üzemmódban (kézi beállítás) saját magunk választhatjuk meg a főzési időt és hőmérsékletet, a nagyobb rugalmasság érdekében.

  Főzési idő beállítás: 5 perc - 9 óra között

  Hőmérsékleti tartomány: 40 °C - 160 °C között

   

  Megjegyzés: További részleteket a használati útmutatóban talál.

 • PRAKTIKUS HASZNÁLAT: MELEGEN TARTÁS ÉS KÉSLELTETETT INDÍTÁS FUNKCIÓK

  A készülék akár 12 órán át automatikusan melegen tartja az ételt, a késleltetett indítás pedig akár 24 órával előre beállítható, aminek köszönhetően bárhol megtervezheti a főzést, ahogy az Önnek megfelel.

   

 • KÖNNYŰ HASZNÁLAT

  Jól leolvasható LED-es kezelőpanel, ellenőrző fényekkel

 • EGYSZERŰ TISZTÍTÁS

  Könnyen tisztítható. A lecsatolható részek mosogatógépben elmoshatók.

 • EGYSZERŰ KEZELÉS:

  Levehető belső gőzölő fedő a könnyű tisztítás érdekében.

 • RECEPTESKÖNYVET IS TARTALMAZ

  26 különleges recept az előételektől a desszertekig

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Kiegészítõk
Receptek
Funkciók
Mini Rice cooker
Edény belső bevonata Kerámiás  
Edény rétegei 6  
Edény vastagsága 2  mm
Gömbölyű főzőedény    
Csináld magad séf beállítás    
Késleltetett indítás    
Állítható hőmérséklet    
Technológia Fuzzy Logic  
Felmelegítés    
Főzőprogramok 37  
Keverőtál kapacitása 1.8  L
Kezelőpanel    
Párolókosár    
Melegen tartás AUTOMATIKUS  
Levehető kábel    
Mosogatógépben mosható    
Időzítő    
Teljesítmény 680–820  W
Színek Fekete  
Be/Ki kapcsoló    
Kivehető tál    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Irányelvként 1 csésze rizs (2 kis vagy 1 nagy adag) főzéséhez mérjen ki 1 mérőpohárnyi fehér rizst, majd adjon hozzá másfél mérőpohárnyi vizet. Néhány rizsfajtánál előfordul, hogy egy kevés rizs leragad az edény aljára 1 csésze rizs főzésekor.
A főzött rizs mennyiségéhez képest túl kevés vagy túl sok volt a víz, lásd a főzési útmutatót. Az egyenletes főzés érdekében gondoskodjon arról, hogy a rizs egyenletesen oszoljon el a tál teljes felületén.
Lásd a használati útmutatóhoz mellékelt, receptekre vonatkozó tanácsokat. A különböző rizstípusok különféle főzési időt és vízmennyiséget igényelnek.
Nem kell előre megfőzni a zöldségeket vagy a kagylót, mielőtt a rizshez adja, mert a párolás során tökéletesen megfőnek.
Igen, de ügyeljen arra, hogy ne töltse túl a párolókosarat, mivel meglehetősen sekély (tehát nem olyan mély, mint a párolótál), és maradnia kell valamennyi helynek ahhoz, hogy a gőz szabadon cirkulálhasson az étel körül. Lehetséges az is, hogy nem szeretné, ha a nyers hús/hal szaftja ráfolyjon a rizsre főzés közben, bár ez bizonyos mértékig ízesíti: a húst és a halat zsírpapíron készítse az ételpárolóban. A zöldségek készítése nem fog problémát okozni.
Igen. A jobb íz érdekében sót és fűszereket tehet a vízbe.
Igen, mosható mosogatógépben. Ugyanakkor ügyeljen arra, hogy ne karcolja meg a belső bevonatot a mosogatógép rácsaival, amikor a gépbe teszi az alkatrészt. Ha többször is mosta mosogatógépben, ajánlott kevés olajjal kitörölni a tál teljes belső felületét.
Ügyeljen arra, hogy ne lépje túl a tál belsejében található 10 csészés jelzést; ha túllépi, az étel kicsordulhat használat közben.
Nincs megfelelően lezárva a fedél, nincs jól a helyén a mikronyomás-szelep, vagy sérült a tömítés. Hagyja abba a főzést, csatlakoztassa le a rizsfőzőt a fali aljzatról, és ellenőrizze, hogy minden megfelelően a helyén legyen.
Minden használat után ürítse ki a kondenzvíz-gyűjtőt, és azt is ellenőrizze, hogy megfelelően legyen a helyén.
Nincs rajta megfelelően a tál.
Nincs elég víz/rizs a tálban. Mossa át alaposan a rizst, és áztassa kb. 20 percen át.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A tál felületének színe az első használat vagy hosszú használat után megváltozhat. Ezt a változást a gőz és a víz okozza; nincs hatással a rizsfőző használhatóságára, és az egészségét sem veszélyezteti. Nyugodtan használja tovább a készüléket.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.