TEFAL Többfunkciós elektromos kukta Tefal Simply Cook Plus RK622130 Ezüst/Fekete

Többfunkciós elektromos kukta Tefal Simply Cook Plus RK622130 Ezüst/Fekete Rengeteg étel készítése, egyszerűen és könnyen
A Tefal Simply Cook Plus multifunkciós edénnyel számos étel elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű. Ez a többfunkciós edény mindennel fel van szerelve, amire szüksége van ahhoz, hogy ételei bármikor elkészüljenek. 12 automatikus főzési programmal, intuitív kezelőfelülettel, LED-es kijelzőkkel, automatikus kikapcsolással és melegen tartási funkcióval rendelkezik. Élvezze a frissen elkészített és ízletes ételeket a főzés állandó felügyelete nélkül, és merítsen ihletet egy szakácskönyvből, amely segít a Simply Cook Plus edény gyors és egyszerű használatának megkezdésében!

Cikkszám: RK622130

TEFAL SIMPLY COOK PLUS: Rengeteg étel készítése, egyszerűen és könnyen!

A Tefal Simply Cook Plus edény segítségével elkészítheti mindennapi ételeit, a tápláló reggeliktől kezdve az egészséges és ízletes ebédekig és vacsorákig. Finom levesek, ízletes pörköltek, egészséges párolt ételek és még ropogós kenyér is készíthető benne. Ez a többfunkciós edény mindennel fel van szerelve, amire szüksége van ahhoz, hogy ételei bármikor elkészüljenek, a 12 automatikus főzési programnak, a LED-es kijelzőkkel felszerelt intuitív kezelőfelületnek, az automatikus kikapcsolásnak és a melegen tartás funkciónak köszönhetően.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Kényelmes használat

  Az automatikus főzési idő- és hőmérséklet-ellenőrzés minden alkalommal tökéletes eredményt biztosít, anélkül, hogy bármit is felügyelnie kellene.

 • Rugalmasság

  12 automatikus főzőprogram a mindennapi kedvenc ételei, de akár az ünnepi és egészséges ételek elkészítéséhez is, a reggelitől kezdve egészen a vacsoráig, és az előételektől kezdve a desszertekig.

 • Párolókosár

  Lehetővé teszi a párolást, gyors és egészséges ételek készítéséhez, vagy 2 étel egyidejű elkészítéséhez (gőzben főtt rizs + lazac, párolt étel + gőzben főtt zöldség, stb.)

 • Könnyű használat

  LED jelzőfényeket és időt mutató kijelzőt tartalmaz, amelyek praktikus segítőtársai lesznek a főzés során.

 • Egyszerű tisztítás

  A levehető belső fedél, az edény és a kiegészítők is mosogatógépben elmoshatók az egyszerű és könnyű tisztítás érdekében.

 • Az időbeosztásához igazítva

  A késleltetett indítás és az automatikus melegen tartó funkció lehetővé teszi, hogy megtervezze az étkezést, és biztosítja, hogy az étel mindig meleg legyen, amikor csak akarja.

 • Merítsen ihletet

  A szakácskönyvünk és a 12 főzési mód rendkívül praktikus és egyszerű megoldást kínál a mindennapi házi készítésű ételek elkészítéséhez.

 • Kiegészítõk
  Receptek
  Funkciók
  Mini Rice cooker
  Secondary colour(s) Ezüst  
  Csatlakozó színe fehér  
  Csatlakozóaljzat típusa Európai  
  Egyebek A csomag recepteket is tartalmaz  
  Főzőprogramok 12  
  Tápkábel hossza 1  m
  Levehető kábel    
  Táplálkozási előnyök Gőzben főzés üzemmód  
  Időzítő    
  Színek Fehér és prémium ezüst  
  Dugó formája L alakú dugó  
  Használati utasítás & Kézikönyv
  Gyakori kérdések
  Irányelvként 1 csésze rizs (2 kis vagy 1 nagy adag) főzéséhez mérjen ki 1 mérőpohárnyi fehér rizst, majd adjon hozzá másfél mérőpohárnyi vizet. Néhány rizsfajtánál előfordul, hogy egy kevés rizs leragad az edény aljára 1 csésze rizs főzésekor.
  A főzött rizs mennyiségéhez képest túl kevés vagy túl sok volt a víz, lásd a főzési útmutatót. Az egyenletes főzés érdekében gondoskodjon arról, hogy a rizs egyenletesen oszoljon el a tál teljes felületén.
  Lásd a használati útmutatóhoz mellékelt, receptekre vonatkozó tanácsokat. A különböző rizstípusok különféle főzési időt és vízmennyiséget igényelnek.
  Nem kell előre megfőzni a zöldségeket vagy a kagylót, mielőtt a rizshez adja, mert a párolás során tökéletesen megfőnek.
  Igen, de ügyeljen arra, hogy ne töltse túl a párolókosarat, mivel meglehetősen sekély (tehát nem olyan mély, mint a párolótál), és maradnia kell valamennyi helynek ahhoz, hogy a gőz szabadon cirkulálhasson az étel körül. Lehetséges az is, hogy nem szeretné, ha a nyers hús/hal szaftja ráfolyjon a rizsre főzés közben, bár ez bizonyos mértékig ízesíti: a húst és a halat zsírpapíron készítse az ételpárolóban. A zöldségek készítése nem fog problémát okozni.
  Igen. A jobb íz érdekében sót és fűszereket tehet a vízbe.
  Igen, mosható mosogatógépben. Ugyanakkor ügyeljen arra, hogy ne karcolja meg a belső bevonatot a mosogatógép rácsaival, amikor a gépbe teszi az alkatrészt. Ha többször is mosta mosogatógépben, ajánlott kevés olajjal kitörölni a tál teljes belső felületét.
  Ügyeljen arra, hogy ne lépje túl a tál belsejében található 10 csészés jelzést; ha túllépi, az étel kicsordulhat használat közben.
  Nincs megfelelően lezárva a fedél, nincs jól a helyén a mikronyomás-szelep, vagy sérült a tömítés. Hagyja abba a főzést, csatlakoztassa le a rizsfőzőt a fali aljzatról, és ellenőrizze, hogy minden megfelelően a helyén legyen.
  Minden használat után ürítse ki a kondenzvíz-gyűjtőt, és azt is ellenőrizze, hogy megfelelően legyen a helyén.
  Nincs rajta megfelelően a tál.
  Nincs elég víz/rizs a tálban. Mossa át alaposan a rizst, és áztassa kb. 20 percen át.
  Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
  Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
  A tál felületének színe az első használat vagy hosszú használat után megváltozhat. Ezt a változást a gőz és a víz okozza; nincs hatással a rizsfőző használhatóságára, és az egészségét sem veszélyezteti. Nyugodtan használja tovább a készüléket.
  A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
  Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
  Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
  További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.