TEFAL Multicook Pro

Multicook Pro 12 funkció, amelyekkel egyszerűen készíthetők el a mindennapi fogások
 • 12 funkció, amelyekkel egyszerűen készíthetők el a mindennapi fogások: rizs/gabonafélék, rizottó, újramelegítés, bébiétel, ragu, párolás/leves, joghurt, kenyérsütés/desszert, szárítás/sütés, melegen tartás, állítható főzési idő és késleltetett indítás.

Főzési paraméterek automatikus beállítása a legjobb főzési eredmény érdekében!

Bemutatkozik a 8 in 1, a számítógép által vezérelt rizsfőző, amely bármit meg tud főzni. A főzés befejezése után automatikusan ideális tálalási hőmérsékleten tartja az ételt, amíg el nem jön az étkezés ideje. Nyolc főzőprogramot tartalmaz: főzzön rizst vagy gabonaféléket, párolja vagy főzze lassan a hozzávalókat a tökéletes eredmény érdekében.

 • 12 funkció, amelyekkel egyszerűen készíthetők el a mindennapi fogások: rizs/gabonafélék, rizottó, újramelegítés, bébiétel, ragu, párolás/leves, joghurt, kenyérsütés/desszert, szárítás/sütés, melegen tartás, állítható főzési idő és késleltetett indítás.
 • 2,0 mm vastag belső edény kerámiabevonattal, az edény alján gyémántalakú mélyedésekkel a jobb főzési eredmény érdekében.
 • Állítható főzési idő.
 • Előre beállítható, akár 24 órára is.

Kiegészítők: pároló edény, rizskanál, leveseskanál, mérőpohár, kanáltartó és receptkönyv.

Nélkülözhetetlen eszközök
 • 7211001765_B1.png

  2,0 mm vastag, ötrétegű belső edény kerámiabevonattal

 • 7211001765_B2.png

  Az edény alján gyémántalakú mélyedések a jobb főzési eredmény érdekében

 • Kiváló minőségű kerámia edény a jobb főzési teljesítményért

 • 7211001765_B4.png

  Automatikus melegen tartás akár 24 órán át

Receptek
Funkciók
Színek fehér  
Teljesítmény 600  W
Mosogatógépben mosható    
Levehető kábel    
Melegen tartás AUTOMATIKUS  
Párolókosár    
Kezelőpanel    
Keverőtál kapacitása 5 liter (10 csésze) - 3 liter (6 csésze)  L
Főzőprogramok rizs, párolás, lassú főzés, leves, újramelegítés, melegen tartás...  
Felmelegítés    
Technológia Fuzzy Logic LED  
Állítható hőmérséklet    
Késleltetett indítás    
Időzítő    
Edény belső bevonata Kerámia bevonat  

Gyakori kérdések
Irányelvként 1 csésze rizs (2 kis vagy 1 nagy adag) főzéséhez mérjen ki 1 mérőpohárnyi fehér rizst, majd adjon hozzá másfél mérőpohárnyi vizet. Néhány rizsfajtánál előfordul, hogy egy kevés rizs leragad az edény aljára 1 csésze rizs főzésekor.
A főzött rizs mennyiségéhez képest túl kevés vagy túl sok volt a víz, lásd a főzési útmutatót. Az egyenletes főzés érdekében gondoskodjon arról, hogy a rizs egyenletesen oszoljon el a tál teljes felületén.
Lásd a használati útmutatóhoz mellékelt, receptekre vonatkozó tanácsokat. A különböző rizstípusok különféle főzési időt és vízmennyiséget igényelnek.
Nem kell előre megfőzni a zöldségeket vagy a kagylót, mielőtt a rizshez adja, mert a párolás során tökéletesen megfőnek.
Igen, de ügyeljen arra, hogy ne töltse túl a párolókosarat, mivel meglehetősen sekély (tehát nem olyan mély, mint a párolótál), és maradnia kell valamennyi helynek ahhoz, hogy a gőz szabadon cirkulálhasson az étel körül. Lehetséges az is, hogy nem szeretné, ha a nyers hús/hal szaftja ráfolyjon a rizsre főzés közben, bár ez bizonyos mértékig ízesíti: a húst és a halat zsírpapíron készítse az ételpárolóban. A zöldségek készítése nem fog problémát okozni.
Igen. A jobb íz érdekében sót és fűszereket tehet a vízbe.
Igen, mosható mosogatógépben. Ugyanakkor ügyeljen arra, hogy ne karcolja meg a belső bevonatot a mosogatógép rácsaival, amikor a gépbe teszi az alkatrészt. Ha többször is mosta mosogatógépben, ajánlott kevés olajjal kitörölni a tál teljes belső felületét.
Ügyeljen arra, hogy ne lépje túl a tál belsejében található 10 csészés jelzést; ha túllépi, az étel kicsordulhat használat közben.
Nincs megfelelően lezárva a fedél, nincs jól a helyén a mikronyomás-szelep, vagy sérült a tömítés. Hagyja abba a főzést, csatlakoztassa le a rizsfőzőt a fali aljzatról, és ellenőrizze, hogy minden megfelelően a helyén legyen.
Minden használat után ürítse ki a kondenzvíz-gyűjtőt, és azt is ellenőrizze, hogy megfelelően legyen a helyén.
Nincs rajta megfelelően a tál.
Nincs elég víz/rizs a tálban. Mossa át alaposan a rizst, és áztassa kb. 20 percen át.
A tál felületének színe az első használat vagy hosszú használat után megváltozhat. Ezt a változást a gőz és a víz okozza; nincs hatással a rizsfőző használhatóságára, és az egészségét sem veszélyezteti. Nyugodtan használja tovább a készüléket.