TEFAL Cook4me+ CY851130

Cook4me+ CY851130 Fedezze fel a gyorsabb és ötletesebb főzést

A Cook4me+ többfunkciós edény intuitív és intelligens kezelőpanellel ellátott, ügyes segítőtárs. A kijelző a beállításnál az alábbi négy menüpontban fogja Önt vezetni:

 • Összetevők
 • Receptek
 • Saját beállítás
 • Kedvencek

A Tefal Cook4me+ többfunkciós edény hat beállítási lehetőséggel felszerelt és 150 előreprogramozott recepttel magyarul ellátott. Tökéletes segítőtárs a gyorsan és könnyen elkészíthető ételek főzésénél. Egyszerűen csak válasszon, kattintson és haladjon tovább lépésről lépésre.

A Cook4me+ intelligens többfunkciós edény minden nap vezeti Önt az ételek gyors és egyszerű elkészítésénél.

Az okos többfunkciós Cook4me+ edénnyel egy személyes asszisztens segítségét élvezheti a konyhában. Négy menüponttal felszerelt, amelyeknek köszönhetően lépésről lépésre vezeti Önt az ételek gyors, egyszerű és tökéletes elkészítésénél: Összetevők: Ha adott alapanyagokból szeretne főzni, egyszerűen csak válassza ki ezeket a digitális kijelzőn, kattintson a Cook4me+-ra és az edény elkészíti az ételt. Receptek: A Cook4me+ elektromos edény 150 programot tartalmaz édes és sós receptekkel és lépésről lépésre vezeti Önt a finom ételek elkészítésében, akár 6 személy részére. Saját beállítás: Főzzön a saját receptje alapján a főzés különböző beállítási lehetőségeit alkalmazva. A főzést egyáltalán nem kell felügyelnie. Ha nem érkezik idejében a kész étel elfogyasztásához az edény biztonságos marad és az ételt melegen tartja. Kedvenc ételek: A kedvenc ételei csak egy karnyújtásnyira Öntől. A demo mód (a Képernyőbeálltásokban) nem a végfelhasználók számára lett létrehozva. Szolgáltatási célokra lett kódolva.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Intelligens többfunkciós edény

  Ezzel az intuitív és intelligens kezelőpanellel a Cook4me+ edény az Ön személyes asszisztensévé válik a főzésnél. Négy programmenü segítségével és 150 előprogramozott recepttel lépésről lépésre vezeti Önt a főzésnél.

   

 • Haladjon az utasítások szerint

  150 előprogramozott recept magyarul az ételei mindennapi gyors és egyszerű elkészítéséhez. A készülék intuitív kijelzője tökéletes segítséget nyújt az ételeinek az Ön által kiválasztott alapanyagokból, azok súlya és a személyek száma szerint történő elkészítésénél.

 • Többfunkciós edény

  6 főzési mód: A Cook4me+ edény gőzben főzést, kuktafazék üzemmódban való főzést, 3 hőmérsékleti szinten - mérsékelt (lassú sütés), közepes és magas hőmérsékleten (sütés/pirítás) - történő hagyományos sütést és az étel melegen tartását teszi lehetővé. Főzés után melegen tartja az ételt.

 • Gyors főzés, amelyet nem kell felügyelnie

  Kuktafazék főzési módban az ételek rövid idő alatt elkészülnek. Kövesse a kijelzőn látható utasításokat és készítse el kedvenc ételeit. Semmit nem kell felügyelnie, a főzés automatikusan végbemegy. A késleltetett indítás biztosítja, hogy az ételei időre készülnek el.

 • Könnyű és praktikus kezelés

  A fedél kinyitása és becsukása egy kézzel. Egyszerű tisztítás, tapadásmentes felület, levehető részek. Az edény és a párolófazék edénymosogató gépben elmosható.

 • Űrtartalom:

  • 6 l.
  • 2-6 személy részére főzhet benne. 

 • default

 • Késleltetett indítás

  Az indítás akár 24 órával is elhalasztható.

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Receptek
Funkciók
Főzőprogramok edény gőzben főzést, kuktafazék üzemmódban való főzést, 3 hőmérsékleti szinten - mérsékelt (lassú sütés), közepes és magas hőmérsékleten (sütés/pirítás) - történő hagyományos sütést és az étel melegen tartását teszi lehetővé  
Technológia Standard  
Kezelőpanel Színes LDC  
Kukta    
Melegen tartás    
Késleltetett indítás    
Csináld magad séf beállítás    
Edény vastagsága 1.8  mm
Edény rétegei 3  
Kivehető tál    
Időzítő    
Keverőtál kapacitása L  L
Túlnyomást érzékelő mőködési szelep    
Mosogatógépben mosható    
Színek Fehér és krómozott  

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Ez a funkció nem minden módban és nem minden recept esetén aktiválható.
Ezt a funkciót a lágy összetevőket (tej, hal, hús, tojás) tartalmazó programozott receptekhez a készülék kikapcsolja (lásd az instrukciókat).
A funkció csak néhány ételféleségre (pl. rizs, gabona, zöldségek) és legfeljebb 15 órára előre aktiválható.
Ezek az előírások egészségügyi megfontolásból vannak érvényben, hogy az egészségre ártalmas baktériumok szaporodást megelőzzék.
• È probabile che parte del coperchio non sia posizionata correttamente.
• Applicare pressione sulla sonda al centro del dado centrale e liberare il coperchio.
• Assicurarsi che il cappuccio della sfera di decompressione sia nella corretta posizione di chiusura.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.