TEFAL Cook4me+ CY851130

Cook4me+ CY851130 Fedezze fel a gyorsabb és ötletesebb főzést

A Cook4me+ többfunkciós edény intuitív és intelligens kezelőpanellel ellátott, ügyes segítőtárs. A kijelző a beállításnál az alábbi négy menüpontban fogja Önt vezetni:

 • Összetevők
 • Receptek
 • Saját beállítás
 • Kedvencek

A Tefal Cook4me+ többfunkciós edény hat beállítási lehetőséggel felszerelt és 150 előreprogramozott recepttel magyarul ellátott. Tökéletes segítőtárs a gyorsan és könnyen elkészíthető ételek főzésénél. Egyszerűen csak válasszon, kattintson és haladjon tovább lépésről lépésre.

A Cook4me+ intelligens többfunkciós edény minden nap vezeti Önt az ételek gyors és egyszerű elkészítésénél.

Az okos többfunkciós Cook4me+ edénnyel egy személyes asszisztens segítségét élvezheti a konyhában. Négy menüponttal felszerelt, amelyeknek köszönhetően lépésről lépésre vezeti Önt az ételek gyors, egyszerű és tökéletes elkészítésénél: Összetevők: Ha adott alapanyagokból szeretne főzni, egyszerűen csak válassza ki ezeket a digitális kijelzőn, kattintson a Cook4me+-ra és az edény elkészíti az ételt. Receptek: A Cook4me+ elektromos edény 150 programot tartalmaz édes és sós receptekkel és lépésről lépésre vezeti Önt a finom ételek elkészítésében, akár 6 személy részére. Saját beállítás: Főzzön a saját receptje alapján a főzés különböző beállítási lehetőségeit alkalmazva. A főzést egyáltalán nem kell felügyelnie. Ha nem érkezik idejében a kész étel elfogyasztásához az edény biztonságos marad és az ételt melegen tartja. Kedvenc ételek: A kedvenc ételei csak egy karnyújtásnyira Öntől. A demo mód (a Képernyőbeálltásokban) nem a végfelhasználók számára lett létrehozva. Szolgáltatási célokra lett kódolva.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Intelligens többfunkciós edény

  Ezzel az intuitív és intelligens kezelőpanellel a Cook4me+ edény az Ön személyes asszisztensévé válik a főzésnél. Négy programmenü segítségével és 150 előprogramozott recepttel lépésről lépésre vezeti Önt a főzésnél.

   

 • Haladjon az utasítások szerint

  150 előprogramozott recept magyarul az ételei mindennapi gyors és egyszerű elkészítéséhez. A készülék intuitív kijelzője tökéletes segítséget nyújt az ételeinek az Ön által kiválasztott alapanyagokból, azok súlya és a személyek száma szerint történő elkészítésénél.

 • Többfunkciós edény

  6 főzési mód: A Cook4me+ edény gőzben főzést, kuktafazék üzemmódban való főzést, 3 hőmérsékleti szinten - mérsékelt (lassú sütés), közepes és magas hőmérsékleten (sütés/pirítás) - történő hagyományos sütést és az étel melegen tartását teszi lehetővé. Főzés után melegen tartja az ételt.

 • Gyors főzés, amelyet nem kell felügyelnie

  Kuktafazék főzési módban az ételek rövid idő alatt elkészülnek. Kövesse a kijelzőn látható utasításokat és készítse el kedvenc ételeit. Semmit nem kell felügyelnie, a főzés automatikusan végbemegy. A késleltetett indítás biztosítja, hogy az ételei időre készülnek el.

 • Könnyű és praktikus kezelés

  A fedél kinyitása és becsukása egy kézzel. Egyszerű tisztítás, tapadásmentes felület, levehető részek. Az edény és a párolófazék edénymosogató gépben elmosható.

 • Űrtartalom:

  • 6 l.
  • 2-6 személy részére főzhet benne. 

 • default

 • Késleltetett indítás

  Az indítás akár 24 órával is elhalasztható.

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Receptek
Funkciók
Főzőprogramok edény gőzben főzést, kuktafazék üzemmódban való főzést, 3 hőmérsékleti szinten - mérsékelt (lassú sütés), közepes és magas hőmérsékleten (sütés/pirítás) - történő hagyományos sütést és az étel melegen tartását teszi lehetővé  
Technológia Standard  
Kezelőpanel Színes LDC  
Kukta    
Melegen tartás    
Késleltetett indítás    
Csináld magad séf beállítás    
Edény vastagsága 1.8  mm
Edény rétegei 3  
Kivehető tál    
Időzítő    
Keverőtál kapacitása L  L
Túlnyomást érzékelő mőködési szelep    
Mosogatógépben mosható    
Színek Fehér és krómozott  

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
E funkciók eléréséhez létre kell hoznia egy fiókot, és be kell jelentkeznie az alkalmazásába.

Miután bejelentkezett a fiókjába, értékelni tudja a receptet, és hozzászólást adhat a képernyőn megjelenő utasítások követésével, miután rákattintott a megjegyzések/hozzászólások mezőre.

A keresési funkció használatakor válassza a „Filter recipes” (Receptek szűrése) lehetőséget.
A „Recipes” (Receptek) szakaszban válassza a „Community” (Közösségi) lehetőséget.
Ezután láthatja a közösségi recepteket.
A keresés befejezése után a speciális szűrők megkönnyítik az igényeinek megfelelő receptek megtalálását.

A testre szabható szűrő:
• Kattintson a „Filter” (Szűrő) lehetőségre, hogy a recepteket az étel típusa (előétel, főétel, desszert), a recept elkészítéséhez szükséges idő, a minimális besorolás, a témák (vagy a csomagok) szerint rendezzék...
• Választhat úgy is, hogy csak a márka vagy a közösség által javasolt recepteket választja ki.

Receptek rendezése:
A keresés után rendezheti a receptjeit népszerűség, értékelés, idő vagy ábécésorrend szerint.
E funkciók eléréséhez létre kell hoznia egy fiókot, és be kell jelentkeznie az alkalmazásába.

A bejelentkezés után elolvashatja a megjegyzéseket és megnézheti azokat a megjegyzéseket, amelyeket a közösség tagjai adtak a recepthez, ha a megjegyzések/hozzászólások területre kattint.

Győződjön meg arról, hogy az alkalmazásban nem létezik azonos recept, különben az adminisztrátor elutasítja az új receptet.
Nem fogjuk érvényesíteni egy másik szerző receptjét, amelyet egy weboldalról vagy blogból másoltak át.

Legyen óvatos, tilos az internetről származó fénykép vagy könyv használata.
Fotót kell készítenie a recept eredményéről annak érdekében, hogy tárolja és megossza azt. A receptet elutasítják, ha a fénykép megtalálható az interneten, és nem Ön az eredeti szerző.

Kerülje a szavak rövidítéseit, amennyire csak lehetséges, és ne használjon túlságosan informális nyelvet, helyi kifejezéseket stb. A könnyebb érthetőség érdekében.
Ennek a funkciónak a használatához létre kell hoznia egy fiókot, és be kell jelentkeznie az alkalmazásába.

• Válassza a navigációs sávon a „My Universe” (Saját univerzum) fület.
• Itt megtalálja a receptfüzeteit, és újakat készíthet a „New booklet” (Új füzet) linkre kattintva.
Győződjön meg arról, hogy kitöltötte az összes mezőt, beleértve a fényképet is. Erre azért van szükségünk, hogy a többi felhasználót az Ön receptjének elkészítésére ösztönözze.
Készíthet saját recepteket!

A recept keresőoldaláról:
• Kattintson a keresősávra, majd a „Want to share your best recipes? Create them” (Szeretné megosztani a legjobb recepteket? Hozza létre őket) lehetőségre, és kövesse az utasításokat.


A „My Universe” (Saját univerzum) lapon:
• Kattintson a „My creations” (Saját receptek), majd a „Propose your recipe” (Saját recept ajánlása) elemre, és kövesse az utasításokat.

• A számítógépén közvetlenül rákattinthat a következő linkre is:
https://marecette.cookeo.moulinex.fr/#/login
Amikor a beillesztés után közzéteszi a receptet, ellenőrzésen esik át, mielőtt megjelenne az alkalmazásban.
Ezért körülbelül 48-72 óra késleltetés várható, mielőtt megtalálná az alkalmazásban.
Megerősítő e-mailt küldünk Önnek, amelyben értesítjük a recept érvényesítéséről vagy elutasításáról.
Itt tekintheti meg a moderálási szabályokat.
Ez a funkció nem minden módban és nem minden recept esetén aktiválható.
Ezt a funkciót a lágy összetevőket (tej, hal, hús, tojás) tartalmazó programozott receptekhez a készülék kikapcsolja (lásd az instrukciókat).
A funkció csak néhány ételféleségre (pl. rizs, gabona, zöldségek) és legfeljebb 15 órára előre aktiválható.
Ezek az előírások egészségügyi megfontolásból vannak érvényben, hogy az egészségre ártalmas baktériumok szaporodást megelőzzék.
• Lehet, hogy a fedélben lévő alkatrész nem emelkedik fel megfelelően.
• Nyomja meg a középső anya közepén levő szondát, ami kioldja a fedőt.
• Győződjön meg arról, hogy a fedél nyomásleengedő golyója a megfelelő zárt helyzetben van.

Minden használat után hagyja a készüléket lehűlni, majd szerelje le a fedelet és alkatrészeit (szelepfedél, golyósapka és golyó), majd tisztítsa szappanos vízzel.

Az összeszerelés előtt mozdítsa meg a szelepet, hogy ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e, és ellenőrizze, hogy a golyó alatti szellőzőnyílás nincs-e eldugulva.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
• Minden recept elérhető a márka weboldalán.
• Nincs az összes ajánlatban receptkönyv.
Lehet, hogy a golyósapka helytelenül van rögzítve.
Hagyja a terméket teljesen lehűlni, majd távolítsa el a fém burkolatot, és ellenőrizze, hogy a golyósapka függőleges jelölője a lezárt lakatot ábrázoló ikonnal szemben van-e.

Ha a probléma továbbra is fennáll az ellenőrzés után, vigye a terméket az általunk jóváhagyott szervizbe.
Lehet, hogy a golyósapka helytelenül van rögzítve.
Hagyja a terméket teljesen lehűlni, majd távolítsa el a fém burkolatot, és ellenőrizze, hogy a golyósapka függőleges jelölője a lezárt lakatot ábrázoló ikonnal szemben van-e.

Ha a probléma továbbra is fennáll az ellenőrzés után, vigye a terméket az általunk jóváhagyott szervizbe.
• Nézze meg, nincs-e folyamatban főzés.
• Húzza ki a készüléket a konnektorból, és várja meg, míg teljesen lehűl.
• Ha a készülék már teljesen lehűlt (egyáltalán nincs nyomás belül), illesszen be egy rudat a nyitó fogantyú és a csendes szelep között található résbe.
• Questo è normale e l'odore sparirà completamente dopo qualche uso.
• Assicurarsi di pulire a fondo le parti indicate nelle istruzioni: il recipiente di cottura, il coperchio in metallo, prima di riutilizzare l'apparecchio.
È necessario seguire le quantità massime raccomandate.
Non utilizzare frutti che diventano schiumosi durante la cottura.
• La quantità di acqua nel serbatoio non è sufficiente per aumentare e mantenere la pressione per tutta la cottura.
• Fermare il processo in corso, aprire il coperchio e aggiungere una quantità sufficiente di acqua. Riavviare la ricetta o riscaldare manualmente.
• Il nostro consiglio: nella cottura del riso o di altri alimenti suscettibili di assorbire molta acqua durante la cottura, verificare attentamente le istruzioni sulla confezione alimentare e aggiungere il quantitativo minimo di acqua richiesta sotto pressione (fino a 200 ml per la quantità massima/un tempo di cottura lungo).
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.