TEFAL Többfunkciós elektromos kukta Tefal All in One Pot CY505E30 Rozsdamentes/Fekete

Többfunkciós elektromos kukta Tefal All in One Pot CY505E30 Rozsdamentes/Fekete Multifunkciós elektromos kukta. Nyomás alatti és lassú főzés, gőzölés, sütés, rizsfőzés és főzés gőzzel.

S A multifunkciós elektromos kuktának köszönhetően többé nem szükséges felügyelnie a főzést – élvezze a családja és a barátai társaságát miközben a vacsora magától elkészül.
Az automata elektromos kuktát úgy tervezték, hogy lerövidítse a konyhában töltött idejét.
25 előre beállított program Az automata programokkal főzhet rizst, zabkását vagy kitűnő gulyást is. Az ételeket aranybarnára piríthatja, főzhet vele lassan és gyorsan, nyomás alatt, párolhat és még sok mást!

Cikkszám: CY505E30

Tefal All in One Pot multifunkciós elektromos kukta. Nagyszerű ételek gyorsan és egyszerűen. Tartalmaz egy receptkönyvet 45 recepttel

A multifunkciós edénnyel rendkívül gyorsan elkészítheti kedvenc ételeit! Ezzel a konyhai eszközzel a 25 előre beprogramozott főzési móddal számos ételt készíthet el, kezdve a rizzsel, a zabkásával, tésztafélékkel, zöldségekkel, a húsokon, leveseken, pizzatésztán át, egészen a lekvárokig, friss sajtokig és még további más finomságokig. A hozzátartozó szakácskönyvnek köszönhetően minden étel könnyen elkészíthető, mely 45 receptet tartalmaz. A tál innovatív kerek formája ideális hőáramlást biztosít, ami elősegíti az egyenletesebb hőkezelést, míg a kukta beállítása lehetővé teszi főzési idő lerövidítését és ízletes eredmények elérését. Saját recepteket is alkothat, akár saját idő- és hőmérsékleti beállításának segítségével, akár anélkül. A praktikus funkciókat olyan további előnyök egészítik ki, mint pl. a késleltetett indítás és a melegítés, amelyek 24 órán át működnek. Ez a multifunkciós kukta a rögzítővel felszerelt, tömören záródó fedélnek köszönhetően teljesen biztonságos.   Az alapvető vezérlőmenü angol nyelven van, de segítséggel rendelkezik 8 nyelven , beleértve a cseh, szlovák és magyar nyelveket is. A híres cseh szakács, Ondřej Slanina részt vett a mellékelt szakácskönyvben. . A csomagban húsforgató, gőz fölötti főzéshez szükséges kosár, edény és mérőpohár is található, a konyhában így szinte minden főzési művelet elvégezhető.  
Nélkülözhetetlen eszközök
 • 25 program

  Ez a 25 programot tartalmazó automata elektromos multifunkciós kukta képes finom ételeket készíteni és lerövidíteni a konyhában töltött időt. 25 főzőprogram, mint például rizs-, zabkása, gyermek ételek, nyomás alatti főzés (nagy, közepes és alacsony nyomáson) és a sütés, 3 program szolgál a gulyás/egyéb levesek főzésére, 3 beállítási lehetőség gőz alatti főzéshez, 7 aranybarnára sütési fokozat, 3 párolási fokozat, lassú főzés és melegítés funkció

 • Manuális beállítás

  A manuális beállítás funkcióval módosítható a főzési hőmérséklet és a főzési idő, így a saját elképzeléseinek megfelelően készítheti el az ételeket.

 • Szakácskönyv

  A készülékhez szakácskönyv is tartozik 45 eredeti recepttel, amelyek között olyan ételek találhatók, mint például párolt húsok, gulyásleves, kedvelt hagyományos ételek, levesek, és desszertek is.

 • Akár 24 órán át melegen tartja az ételt

  Az automata melegen tartó funkció akár 24 órán át is melegen tartja az ételt.

 • Könnyű és biztonságos kinyitás

  A rögzítővel felszerelt, tömören záródó fedő biztonságos főzést garantál.

 • Gyors és könnyű használat.

  Ez a multifunkciós elektromos kukta lerövidíti a főzés idejét és számos programot kínál az összes kedvelt ételének elkészítéséhez.

 • Késleltetett indítás

  Az indítás akár 24 órával is elhalasztható.

 • Mosogatógépben elmosható

  A forgatólapát, a mérő és a háromlábú állvány edénymosogatóban elmosható.

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

 • 15 év szervizgarancia

  • Könnyen szervizelhető kialakítás • Olcsón és gyorsan leszállított alkatrészek több mint 15 évig • 6200 felhatalmazott szervizpartner világszerte

Kiegészítõk
Receptek
Funkciók
Fast cooking
Product type Multi Pressure Cooker  
Max pressure level (kPa) 70kPa (Up to 5x faster than pot cooking*)  
Kukta Yes  
Capacity
Numbers of serving Up to 6 people  
Keverőtál kapacitása 6  L
Full of recipe ideas
Built-in recipes directly on device screen No  
Connected No  
Alkalmazás No  
Number of built-in recipes -  
Receptkönyv    
Multi function
Delayed start No  
Manual mode Yes  
Cooking by ingredient (grains, vegetable, meat & seafood) No  
Airfring function No  
Keep warm Automatic  
Kiegészítők Párolókosár, USB  
Easy to use - Guidance
Tilting screen No  
Reproportion by number of servings No  
Adjustable recipes by ingredients you have at left at home No  
Allow multi-layer cooking to cook a full meal at once No  
Kezelőpanel Színes LDC  
Túlnyomást érzékelő mőködési szelep Yes with manual pressure release  
Step by step guidance In the recipe book  
Easy to use - bowl
Inner bowl coating Non-stick ceramic coating  
PFOA free Yes, safety bowl coating  
Dishwasher safe Yes, accessories only  
No  
Other features
Teljesítmény 1100  W
Technológia Ne  
Levehető kábel    
Színek Fekete + rozsdamentes acél  
Visual cooking No  
Automatic shutdown Yes  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.