TEFAL Kenyérsütő Tefal Pain & Trésors PF250135 Fehér

Kenyérsütő Tefal Pain & Trésors PF250135 Fehér Adjon az otthoni sütésének valamivel többet!

Pain & Trésors otthoni sütöde: több mint házi kenyér!

Bővítse a házi kenyérsütés lehetőségeit a Pain & Trésors többfunkciós és kompakt otthoni sütödének köszönhetően. A 20 automatikus programmal nemcsak házi kenyeret készíthet, hanem kelt tésztát, zabkását, müzlit, joghurtot és sok egyéb finomságot is!
3 gluténmentes otthoni sütöde program: gluténmentes kenyér / gluténmentes édes péksütemény / gluténmentes torta.
7 kenyérsütő program: gyors teljes kiőrlésű kenyér / teljes kiőrlésű kenyér / só nélküli kenyér / szupergyors kenyér / rozskenyér / bagett / édes péksütemény.
7 további program: kelt tészta / torta / tésztafélék / csak főzés / zabkása / müzli / dzsem.
3 program tejtermékekre: joghurt / joghurtital / cottage sajt.
Tegye műveit még ízletesebbé az automatikus kovász, mazsola, dió, mag, csokidarab stb. adagolóval!

Cikkszám: PF250135

A Pain & Trésors otthoni sütödével valami többet adhat hozzá az otthoni ételeihez!

Pain & Trésors: a Tefal legteljesebb és legsokoldalúbb otthoni sütödéje. Élvezze a friss és finom házi kenyeret és hozzá valami pluszt – a praktikus dupla adagolónak köszönhetően, mely a megfelelő pillanatban automatikusan hozzáadhat diót, magvakat, mazsolát vagy csokidarabokat! A termék több mint egy otthoni sütöde – készíthet vele kelt tésztát, friss tésztaféléket, dzsemet, zabkását, müzlit, de tejtermékeket is. A 20 automatikus program közé tartoznak a speciális szakácskönyvben leírt gluténmentes ételváltozatok, valamint az egészséges kenyerek és édes péksütemények széles palettája, illetve három további kizárólagos program és 1 l űrtartalmú joghurtkészítő edény tejtermékek készítéséhez. A Pain & Trésors otthoni sütöde kapacitása 500 g - 1 kg kenyértészta, így alkalmazkodik minden házasságmérethez, a három sütési szint pedig eleget tesz minden igénynek. Ez a könnyű és kompakt készülék modern kinézettel és egyedi színekkel rendelkezik, melyek tökéletesen illenek minden konyhába. A frissen kisült meleg péksüteményt ráadásul a 15 órás időzítőnek köszönhetően bármikor élvezheti – és mi lehetne jobb reggel a friss kenyér illatánál?
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Élvezze a házi kenyérkészítés ízét!

  20 automatikus program a házi kenyér és más finomságok könnyű elkészítéséhez: torták, tésztafélék, pizzatészták, dzsem, zabkása, müzli, joghurt, joghurtital és cottage sajt. 3 programot tartalmaz gluténmentes ételekre. Tegye kész termékeit különösebbé valami jóval - az automatikus hozzávaló adagolóval mindig valami pluszt nyújthat a receptjeinek.

 • Valami plusz az ételeihez!

  Tegye a sütést különlegessé az automatikus dió, mag, mazsola vagy csokidarab adagolóval.

 • Friss kenyér néhány lépésben!

  Minden automatikus! Tegye be a tészta hozzávalókat, válassza ki a programot és az otthoni sütöde minden mást elvégez Ön helyett – a dagasztástól a sütésig! A nagy kijelző tájékoztatja Önt a sütés paramétereiről és idejéről, így minden az irányítása alatt van!

 • 3 súly és 3 átsütési szint beállítása

  500 g-tól 1 kg kenyérig a kis étvágytól a nagyig. Válassza ki a kenyérhéj színét: a finoman kisütöttől a nagyon ropogósig.

 • Házi tejtermékek készítése

  A speciális edénynek köszönhetően akár 1 l friss sajtot vagy joghurtot készíthet el. Tartozék szűrővel cottage sajt készítéséhez.

 • Friss péksütemény - bármikor!

  15 órás indítás késleltetés és automatikus melegítés funkció 1 órán keresztül.

 • Könnyű használat, könnyű tisztítás

  Kivehető tésztaedény a péksütemény könnyű kiborításáért. Mosogatógépben mosható.

 • Ihletet adó szakácskönyv

  A szakácskönyvben hagyományos péksüteményeket és eredeti recepteket is talál, mint a kenyér sült paradicsommal vagy a bécsi csokoládés kenyér! Az egészséges táplálkozás hívei kipróbálhatják a sómentes kenyeret, a répakenyeret vagy a finom és könnyű gesztenyés kalácsot. Nem feledkezhetünk meg a joghurt vagy cottage sajt receptekről sem, melyek végigvezetik Önt az ezen új programok használatán! A szakácskönyv számos tippel és egyszerű szabállyal is szolgál a legjobb eredmények elérése érdekében.

Kiegészítõk
Funkciók
Baguette/Baguettine tálcák tartóval kefe és penge NEM  
Automatikus hozzávaló-adagoló    
Teljesítmény 610-700  
Receptek 28  
Dagasztólapátok száma 1  
Joghurt/tejtermék készítő edény    
Anyag Műanyag  
Kenyérméretek 500g / 750g / 1000g  
Szabványos kiegészítők (mérőkanál keverőedény dagasztókar)    
Elektronikus kezelőpanel LCD-kezelőpanel  
Késleltetett indítás Max. 15 óra  
Melegen tartás 1 óra  
Hozzávalók adagolására figyelmeztető jelzés    
Kenyérsütőtál bevonata PTFE  
Sütőtál formája Négyzet-alakú  
Betekintő ablak    
Színek fehér  
Gluténmentes programok    
Egészségmegőrző programok    
Egyéb készítési módok    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.