A Pain & Trésors otthoni sütödével valami többet adhat hozzá az otthoni ételeihez!

Pain & Trésors: a Tefal legteljesebb és legsokoldalúbb otthoni sütödéje. Élvezze a friss és finom házi kenyeret és hozzá valami pluszt – a praktikus dupla adagolónak köszönhetően, mely a megfelelő pillanatban automatikusan hozzáadhat diót, magvakat, mazsolát vagy csokidarabokat! A termék több mint egy otthoni sütöde – készíthet vele kelt tésztát, friss tésztaféléket, dzsemet, zabkását, müzlit, de tejtermékeket is. A 20 automatikus program közé tartoznak a speciális szakácskönyvben leírt gluténmentes ételváltozatok, valamint az egészséges kenyerek és édes péksütemények széles palettája, illetve három további kizárólagos program és 1 l űrtartalmú joghurtkészítő edény tejtermékek készítéséhez. A Pain & Trésors otthoni sütöde kapacitása 500 g - 1 kg kenyértészta, így alkalmazkodik minden házasságmérethez, a három sütési szint pedig eleget tesz minden igénynek. Ez a könnyű és kompakt készülék modern kinézettel és egyedi színekkel rendelkezik, melyek tökéletesen illenek minden konyhába. A frissen kisült meleg péksüteményt ráadásul a 15 órás időzítőnek köszönhetően bármikor élvezheti – és mi lehetne jobb reggel a friss kenyér illatánál?
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.