TEFAL OPTIGRILL GC706D34

OPTIGRILL GC706D34 Automatikus húsgrillezés a vérestől a jól átsütöttig

Az OptiGrill Initial elektromos kontaktgrillel tökéletes grillezési eredményeket kap a vérestől a jól átsült húsig, könnyebben mint bármikor korábban. A készülék leegyszerűsített kezelést tartalmaz az automatikus funkcióknak köszönhetően, így megterhelés nélkül a grillezés mesterévé válhat. A hat automatikus program, 5 átsülési szint és az automatikus húsvastagság mérő technológia mindig kiváló eredményeket biztosít.

Cikkszám: GC706D34

OptiGrill Initial kontaktgrill: Automatikus húsgrillezés a vérestől a jól átsütöttig

Az OptiGrill Initial elektromos grill egyszerű automatikus grillezést kínál. A házi grill legújabb verziója új vezérléssel rendelkezik 5 átsütési szinttel, automatikus húsvastagság méréssel, hat automatikus programmal és kiolvasztó móddal, így a grillezés során mindig tökéletesen alkalmazkodik. Az 5 átsütési szint és az automatikus húsvastagság mérési technológia garantálja az automatikusan tökéletes eredményeket az Ön ízvilága szerint – a hús lehet véres, közepesen véres, közepesen átsütött, átsütött vagy nagyon átsütött, a 2000 W teljesítmény pedig tökéletesen gondoskodik a hatékony elkészítésről. Ehhez jönnek a levehető öntvény lemezek tapadásmentes felülettel, melyek könnyen mosogatógépben moshatók.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Automatikus grillezés 5 átsütési szinttel, a tökéletes eredményeket hozó grillezésért

  Automatikus húsvastagság mérés és 6 automatikus program 5 LED jelzőfénnyel és kézi mód 5 állítható hőmérséklettel a legkülönbözőbb grillételek elkészítéséhez.

 • Automatikus beállítás

  Automatikus húsvastagság mérés 6 automatikus programmal (hamburger, baromfi, szendvicsek, kolbász, vöröshús, hal) kombinálva a mindig tökéletes grillezési eredményekért. Válassza ki a hús automatikus programját és nyomja meg a startot. A grill magától beállítja a hőmérsékletet, és amint kész, jelez Önnek. Helyezze be a húst, és a vastagságától függően a grill magától szabályozza a hőmérsékletet és a grillezés idejét. Folyamatosan tájékoztatja Önt az átsütés állapotáról és jelzi a változást, hogy a hús mindig az Ön ízvilágának megfelelően legyen átsütve. Egyszerűbb már nem is lehetne - nem kell beállítania a hőmérsékletet, nem kell a grill mellett álldogálnia és figyelni az időt, csak követi a kijelzőn az átsütés állapotát és csinálhat valami mást.

 • Tökéletes grillezés

  5 átsütési szint: véres, közepesen véres, közepesen átsütött, átsütött, nagyon átsütött. A tökéletesen átsütött steak legegyszerűbb elkészítése. Az Optigrill technológiáknak köszönhetően már nem rontja el a kedvenc steakjeit minőségi húsból, és elbűvölheti barátait vagy családtagjait a kulináris tudásával.

 • Pontos eredmények

  Automatikus érzékelő által vezérelt készítés. A grillezés kezdő rajongói az automatikus funkciókkal érhetik el legkönnyebben a tökéletes eredményt. A profiknak megkönnyíti az elkészítést és időt ad más dolgokra.

 • Teljesítmény és sokoldalúság

  Ételek érintkezős készítése 2000 W teljesítménnyel. A nagy teljesítményű kontaktgrill felgyorsítja a grillezést, hogy a legéhesebbeknek se kelljen sokat várniuk.

 • Levehető lemezek

  Tapadásmentes felületű öntvény lemezek az olaj nélküli minőségi grillezésért és egyszerű tisztításért (mosogatógépben mosható).

Kiegészítõk
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Nem. Miután elkészült az első adag, nyissa ki teljesen a grillsütőt és vegye ki az ételt. Zárja be a grillsütőt, és nyomja meg az OK gombot. Első lépésként nem kell kikapcsolnia a grillsütőt. Amikor a lámpák ismét villogni kezdenek, válassza ki a kívánt üzemmódot. Az előmelegítési szakasz sokkal rövidebb lesz, mint először, mivel már forrók a lapok. Amikor az Optigrill hangjelzéssel jelzi, hogy készen áll, nyissa ki ismét a grillsütőt, rakja a grillező lapokra a második adag ételt, és folytassa úgy, mint mindig.
Nem, mivel kézi üzemmódban az érzékelők nem működnek.
A grill tisztítása előtt várjon kb. 45 percet, hogy kihűlhessen a készülék. Azt ajánljuk, hogy használjon fa spatulát az odaégett ételmaradék eltávolításához a grillező lapokról vagy a grill oldaláról. A grill és a grill részeinek tisztításához használjon meleg vízzel megnedvesített ruhát. Ne merítse víz alá a grillt. Ne használjon súrolószereket, illetve benzint vagy alkoholt tartalmazó tisztítószereket, mert ezek kárt okozhatnak a készülékben.
• A grillező lapokat nem helyezte fel megfelelően a laphorgokra, és a szenzorok nem érzékelik megfelelően az ételt.
A probléma megoldásához állítsa le a készüléket, várja meg, amíg kihűl, és igazítsa a helyükre a lapokat.
• A készülék előmelegítésének befejezése előtt kezdte el a sütést.
A probléma megoldásához állítsa le a készüléket, vegye ki az ételeket és zárja vissza a készüléket.
Indítsa újra a készüléket, válassza ki majd hagyja jóvá a kívánt programot és várja meg az előmelegítés végét.
• Előmelegítés nélkül helyezte a lapok közé az ételeket és kezdte el a sütést.
A probléma megoldásához állítsa le a készüléket, vegye ki az ételeket és zárja vissza a készüléket.
Indítsa újra a készüléket, válassza ki majd hagyja jóvá a kívánt programot és várja meg az előmelegítés végét.
• A fenti tanácsok ellenére a probléma továbbra is fennáll: szükséges lehet a készülék javítása.
Nem nyitotta ki teljesen a készüléket, amikor az ételkészítés előtt a grillező lapokra helyezte az ételt. Megoldások: Ahhoz, hogy a készülék érzékelni tudja, hogy el akarja kezdeni az ételkészítési ciklust, minden egyes ciklus előtt teljesen ki kell nyitni. Ha nem teszi ezt, az ételkészítési ciklus nem fog elindulni. Nyissa ki teljesen a grillsütőt, majd zárja be és nyomja meg az OK gombot.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék hibát érzékelt és lehetséges, hogy szervizelni kell.
Ha két ételkészítési ciklus között nyitva hagyja a készüléket, biztonsági módba kapcsol és vissza kell állítani. A legjobb ételkészítési eredmény érdekében ne nyissa ki egy percnél hosszabb időre a készüléket az ételkészítési ciklusok alatt. A VISSZAÁLLÍTÁSHOZ csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról 2–3 percre, majd indítsa újra a teljes ételkészítési ciklust.
Ha az étel vékonyabb 4 mm-nél (ilyenek például a baconszeletek), lehetséges, hogy a készülék nem érzékeli őket. Ez nem jelent problémát: egyszerűen nyomja meg az OK gombot az ételkészítés indításának jóváhagyásához.
A készülék javításra szorul.
Manuális módban főz. Az ételt a főzési folyamat egészében Önnek kell figyelnie és ellenőriznie. Alternatívaként válasszon egy másik főzési módot, majd nyomja meg az OK gombot az adott főzési ciklus elindításához.
Ez a sütőlapok nem megfelelő tisztítása miatt lehet.
Javasoljuk, hogy mielőtt a mosogatógépbe tenné a sütőlapokat az ételmaradékok eltávolítása céljából, mossa el azokat az alábbiak szerint:
- Áztassa a lapokat zsíroldó mosogatószappanos forró vízben körülbelül 30 percig.
- Szivacs vagy edénymosó kefe segítségével súrolja meg a lap mindkét oldalát meleg vízzel és zsíroldó mosogatószappannal,
- Öblítse le,
- Tegye be a mosogatógépbe.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
A hőmérséklet tartósan kb. 250 Celsius-fok marad.