Tandoori kelbimbó
- Teljes idő 29 perc
- 20 perc
Előkészítés - 9 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
400 g Kelbimbó, megmosva, a külső levelek eldobva
1 Bolgár vagy görög joghurt
0.5 kan. Tandoori fűszerkeverék
0.5 Hagyma, meghámozva és apróra vágva
0.5 kan. Friss gyömbér, meghámozva és apróra vágva
1 Fokhagymagerezd meghámozva, lecsírázva és apróra vágva
1 kan. Paradicsompüré
1 kan. Koriander, megmosva és apróra vágva
1 kan. Növényi olaj
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Melegítse fel az olajat a főzőedényben.
Lépés 3 /6
Pirítsa meg a hagymát, a fokhagymát, és a gyömbért. Adja hozzá a fűszereket, és a paradicsompürét. Fűszerezze sóval és borssal.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a joghurtot. Keverje meg. Adja hozzá a kelbimbót.
Lépés 5 /6
Nyomás alatti főzés.
Lépés 6 /6
Adja hozzá a koriandert, és tálalja basmati rizzsel.