Stroganoff bélszín
- Teljes idő 1 óra 15 perc
- 20 perc
Előkészítés - 55 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Összetevők
4 személy
1 kg Marhatarja és lábszár, 100 g-os darabokra vágva
1 Hagyma, hámozva, negyedelve
500 g Csiperkegomba, hámozva, negyedelve
250 g Füstölt kolbász, kettőbe, háromba vágva
20 g Vaj
100 ml Fehérbor
2 kan. Paradicsompüré
2 kan. Paprika
2 kan. Petrezselyem, megmosva, aprítva
Hagyományos mustár és tejföl a tálaláshoz
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Mossa meg és vágja apróra a petrezselymet.
Lépés 3 /7
Tegye a vajat az edénybe.
Lépés 4 /7
Olvassza fel. Adja hozzá a gombát, szükség esetén fokozatosan, és pirítsa meg. Majd Vegye ki.
Lépés 5 /7
Öntse bele a bort. Adja hozzá a bélszínt. Öntsön rá annyi vizet, hogy elfedje. Adja hozzá a hagymát, a kolbászt, paprikát, paradicsompürét, sót és borsot.
Lépés 6 /7
Főzési idő: 55 perc
Lépés 7 /7
Adja hozzá a petrezselymet és a gombát. Tálalja crème fraiche-sel és mustárral.