Spenótos tortellini
- Teljes idő 18 perc
- 15 perc
Előkészítés - 3 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
600 g Spenótos, ricottás tortellini (vagy másféle, ízlés szerint)
200 g Spenót, szár nélkül, felaprítva
200 g Csiperkegomba, felezve vagy negyedelve
0.5 Hagyma, finomra aprítva
20 cl Víz
20 cl Főzőtejszín
2 kan. Olaj
4 kan. Reszelt parmezán
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Hámozza meg és aprítsa finomra a hagymát.
Lépés 3 /7
Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 4 /7
Tegye bele a hagymát és a gombát. Pirítsa pár percig. Adja hozzá a spenótot, kevergesse.
Lépés 5 /7
Amikor a spenót megfőtt, adja hozzá a tésztát, a vizet, a sót és a borsot. Keverje össze.
Lépés 6 /7
Főzési idő: 3 perc
Lépés 7 /7
Öntse rá a tejszínt. Fedje le és hagyja állni 1 percig. Tálalja parmezánnal.