Sertéskebab barbecue-szósszal
- Teljes idő 20 perc
- 0 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
1 kg sertésfilé
2 szegf. fokhagyma
1 db vöröshagyma
1 kan. olaj
100 ml ketchup
70 g aszalt paradicsomból készült paszta
4 kan. Worcester-szósz
1 kan. dijoni mustár
2 kan. almaecet
2 kan. méz
1 kan. őrölt fűszerpaprika
1 kan. őrölt koriander
0.5 kan. szárított oregánó
0.5 kan. tört bors
Előkészítés
Lépés 1 /8
Pucolja meg és aprítsa fel a vöröshagymát és a fokhagymát.
Lépés 2 /8
Tegye őket egy lábasba az olívaolajjal és egy csipetnyi sóval együtt és süsse kis lángon 10 percig.
Lépés 3 /8
Adja hozzá a ketchupot, a sűrített paradicsomot, a Worcester-szószt, az ecetet, a mézet, a mustárt és a fűszereket, keverje össze és lassú tűzön főzze 20 percig. Hagyja kihűlni.
Lépés 4 /8
Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a Sertéshús programot, majd nyomja meg az OK gombot.
Lépés 5 /8
Vágja a húst 3 cm-es kockákra, távolítsa el az inas részeket és húzza fel őket 6 darab fanyársra. Kenje be a húst a barbecue-szósszal.
Lépés 6 /8
Miután az eszköz előmelegedett, tegye a kebabokat a grillre és csukja le a fedőt.
Lépés 7 /8
A képernyőn megjelenő utasítások szerint járjon el, amíg a kebabok meg nem sülnek.
Lépés 8 /8
Tálalja a kebabokat megmaradt barbecue-szósszal.