Répás-szezámmagos hummusz
- Teljes idő 12 óra 34 perc
- 20 perc
Előkészítés - 14 perc
Főzés - 12 óra
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
75 g Szárított csicseriborsó
450 g Sárgarépa
3 szegf. Fokhagyma
60 g Tahini
3 kan. Olívaolaj
1.5 Citrom
3 kan. Szezámmag
1.5 kan. Őrölt kömény
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /4
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /4
Helyezze a csicseriborsót és 250 ml vizet az edénybe. A pároló kosárba tegye bele a répát és a fokhagymát és helyezze az edénybe. Sózza meg.
Lépés 3 /4
Nagynyomású főzés.
Lépés 4 /4
Keverjen össze minden hozzávalót, kivéve a magokat, amelyeket később ad hozzá.