Parmezános polenta sültkrumpli
- Teljes idő 1 óra 35 perc
- 10 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 1 óra
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
300 g Polenta
90 cl Víz
60 g Parmezán
3 kan. Szárított fűszernövények (oregánó, kakukkfű stb.)
6 kan. Olívaolaj
Só, bors
Tartozékok
Extra Crisp
Előkészítés
Lépés 1 /6
Ehhez a recepthez EXTRA CRISP fedő szükséges. Készítsük elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Keverjük össze az olajat a fűszernövényekkel. Öntsük a polentát a tálba, és adjuk hozzá a vizet, sót és borsot.
Lépés 3 /6
Főzzük és keverjük, amíg a polenta besűrűsödik.
Lépés 4 /6
Béleljünk ki egy téglalap alakú tálat sütőpapírral. Terítsük el egyenletesen a polentát, és legalább 1 órán át hűtsük.
Lépés 5 /6
Vágjuk a polentát hasábokra, és kenjük meg olívaolajjal. Szórjuk meg parmezán sajttal.
Lépés 6 /6
Kapcsolja ki a Cookeót. Helyezze rá az Extra Crisp fedelet. Indítsa el az N°3 Sütés funkciót 20 percre. A sütési idő felénél fordítsa meg.