Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Parmezános polenta sültkrumpli

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 1 óra 35 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    25 perc
  • Hűtés
    1 óra

Összetevők

6 személy

  • 300 g Polenta

  • 90 cl Víz

  • 60 g Parmezán

  • 3 kan. Szárított fűszernövények (oregánó, kakukkfű stb.)

  • 6 kan. Olívaolaj

  • Só, bors

Tartozékok

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Előkészítés

Lépés 1 /6

Ehhez a recepthez EXTRA CRISP fedő szükséges. Készítsük elő a hozzávalókat.

Lépés 2 /6

Keverjük össze az olajat a fűszernövényekkel. Öntsük a polentát a tálba, és adjuk hozzá a vizet, sót és borsot.

Lépés 3 /6

Főzzük és keverjük, amíg a polenta besűrűsödik.

Lépés 4 /6

Béleljünk ki egy téglalap alakú tálat sütőpapírral. Terítsük el egyenletesen a polentát, és legalább 1 órán át hűtsük.

Lépés 5 /6

Vágjuk a polentát hasábokra, és kenjük meg olívaolajjal. Szórjuk meg parmezán sajttal.

Lépés 6 /6

Kapcsolja ki a Cookeót. Helyezze rá az Extra Crisp fedelet. Indítsa el az N°3 Sütés funkciót 20 percre. A sütési idő felénél fordítsa meg.

  • Extra Crisp