Narancsos puliszkatorta
- Teljes idő 50 perc
- 10 perc
Előkészítés - 40 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
3 Bio vérnarancs
300 g Porcukor
20 cl Víz
200 g Lágyított vaj
150 g Barna cukor
3 Tojás
200 g Őrölt mandula
100 g Puliszka
1 kan. Sütőpor
Tartozékok
Sütőedény Extra Crisp
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Keverje össze a vajat a barnacukorral. Adja hozzá a tojásokat, és a verje fel a keveréket. Adja hozzá a puliszkát, az őrölt mandulát, és a sütőport. Keverje össze.
Lépés 3 /6
Melegítse fel a cukrot és a vizet pörkölt üzemmódban. Adja hozzá a narancsokat, és főze 5 percig. Vegye ki őket, majd forralja a szirupot 3 percig. Tegye félre.
Lépés 4 /6
Öntsön 3 evőkanál szirupot a tortaformába. Helyezze bele a narancsokat, és öntse rá a vajat.
Lépés 5 /6
Nyomás alatti főzés.
Lépés 6 /6
Vegye ki a tortaformából, és tálalja melegen.