Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Mustáros nyúl

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 20 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    10 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 4 db Nyúlcomb, félbe vágva, lisztbe forgatva

  • 1 db Hagyma, finomra aprítva

  • 60 ml Borjú alaplé

  • 400 g Aprított répa

  • 70 ml Fehérbor

  • 2 kan. Aprított zsálya

  • Só és bors

  • 2 kan. Növényi olaj

  • 2 kan. Mustár

  • 2 kan. Zsíros tejszín

Előkészítés

Lépés 1 /7

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 4db Nyúlcomb, félbe vágva, lisztbe forgatva
  • 1db Hagyma, finomra aprítva
  • 60ml Borjú alaplé
  • 400g Aprított répa
  • 70ml Fehérbor
  • 2kan. Aprított zsálya
  • Só és bors
  • 2kan. Növényi olaj
  • 2kan. Mustár
  • 2kan. Zsíros tejszín

Lépés 2 /7

Aprítsa finomra a hagymát.

  • 1db Hagyma, finomra aprítva

Lépés 3 /7

Töltsön olajat az edénybe.

  • 2kan. Növényi olaj

Lépés 4 /7

Pirítsa meg a nyúlcombok minden oldalát.

  • 4db Nyúlcomb, félbe vágva, lisztbe forgatva

Lépés 5 /7

Adja hozzá a hagymát és a répát. Öntse fel borral, borjú alaplével, adja hozzá a sűrű friss tejszínt és a mustárt. Sózza, borsozza.

  • 1db Hagyma, finomra aprítva
  • 60ml Borjú alaplé
  • 400g Aprított répa
  • 70ml Fehérbor
  • Só és bors
  • 2kan. Mustár
  • 2kan. Zsíros tejszín

Lépés 6 /7

Főzési idő: 10 perc

Lépés 7 /7

Szórjon rá aprított zsályát majd tálalja.

  • 2kan. Aprított zsálya