Mustáros nyúl
- Teljes idő 20 perc
- 10 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
4 db Nyúlcomb, félbe vágva, lisztbe forgatva
1 db Hagyma, finomra aprítva
60 ml Borjú alaplé
400 g Aprított répa
70 ml Fehérbor
2 kan. Aprított zsálya
Só és bors
2 kan. Növényi olaj
2 kan. Mustár
2 kan. Zsíros tejszín
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Aprítsa finomra a hagymát.
Lépés 3 /7
Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 4 /7
Pirítsa meg a nyúlcombok minden oldalát.
Lépés 5 /7
Adja hozzá a hagymát és a répát. Öntse fel borral, borjú alaplével, adja hozzá a sűrű friss tejszínt és a mustárt. Sózza, borsozza.
Lépés 6 /7
Főzési idő: 10 perc
Lépés 7 /7
Szórjon rá aprított zsályát majd tálalja.