Mogyoróvajas csirke
- Teljes idő 29 perc
- 15 perc
Előkészítés - 14 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
4 Csirkecomb (a felső és az alsó szétválasztva)
1 Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
3 kan. Növényi olaj
200 g Paradicsompüré
4 kan. Mogyoróvaj
200 ml Víz
1 Kis piros chili, kimagozva
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 3 /6
Pirítsa meg a csirkedarabokat. Szedje ki a húst. Tegye a helyére a hagymát. Enyhén pirítsa meg.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a paradicsompürét, a mogyoróvajat, a chilit, sót, borsot és a vizet. Tegye vissza a csirkét az edénybe.
Lépés 5 /6
Főzési idő: 14 perc
Lépés 6 /6
Dobja ki a chilit. Tálalja.