Marhahúsos muszaka
- Teljes idő 18 perc
- 10 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
750 g Darált marhahús
900 g Padlizsán, megmosva, 1cm- es kockákra vágva
2 Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
600 g Hámozott paradicsom, kockázott (konzerv)
3 kan. Aprított friss bazsalikom
150 ml Besamel mártás (doboz)
Só és bors
3 kan. Olívaolaj
100 g Reszelt ementáli sajt
3 Fokhagyma csírátlanul, felaprítva
Előkészítés
Lépés 1 /9
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /9
Aprítsa finomra a hagymát.
Lépés 3 /9
Csírátlanítsa a fokhagymát.
Lépés 4 /9
Aprítsa finomra a bazsalikomot.
Lépés 5 /9
Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 6 /9
Pirítsa meg a húst. Szedje ki. Pirítsa meg a padlizsánt. Tegye bele a hagymát és a fokhagymát.
Lépés 7 /9
Adja hozzá a paradicsomot és a besamelmártást. Tegye vissza a húst, sózza, borsozza.
Lépés 8 /9
Főzési idő: 8 perc
Lépés 9 /9
Adja hozzá gruyère sajtot, az aprított bazsalikomot, majd tálalja.