Makréla rillette
- Teljes idő 12 perc
- 10 perc
Előkészítés - 2 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
450 g Makrélafilé
90 g Mogyoróhagyma, hámozva, finomra aprítva
90 g Zsíros tejszín
150 ml Fehérbor
150 g Enyhén sós vaj
3 kan. Turbolya, aprítva
3 kan. Aprított kapribogyó
Só és bors
200 ml Vizet
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Aprítsa finomra a mogyoróhagymát.
Lépés 3 /7
Tegye a mogyoróhagymát és a bort az edénybe.
Lépés 4 /7
Melegítse, amíg a bor elpárolog. Olvassza fel a vajat. Fűszerezze és szedje ki a mártást.
Lépés 5 /7
Tegye a makrélafiléket a pároló kosárba, 20 cl vízzel az edényben.
Lépés 6 /7
Főzési idő: 2 perc
Lépés 7 /7
Morzsolja össze a filéket. Adja hozzá a mogyoróhagymát és a többi hozzávalót.