Mákos marhahúsgolyók
- Teljes idő 28 perc
- 20 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
150 g Darált marhahús
25 g Zsemlemorzsa
50 ml Tej
0.5 Hagyma
30 g Mák
200 g Édesburgonya
100 ml Marha alaplé
2 kan. Sütőolaj
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Áztassa be a kenyeret tejbe. Adja hozzá a marhahúst. Gyúrja át benne a húst. Formálja golyókká. Forgassa meg a mákban.
Lépés 3 /6
Enyhén pirítsa meg a húsgolyókat az olajban. Vegye ki őket. Tegye bele a hagymát és pirítsa meg.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a kockára vágott édesburgonyát. Ízesítse sóval és borssal. Tegye a tetejére a húsgolyókat. Adja hozzá az alaplevet.
Lépés 5 /6
Nagynyomású főzés.
Lépés 6 /6
Tálalja.