Kolbászos nyúlpörkölt
- Teljes idő 45 perc
- 15 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
6 Nyúlcomb, az ízületnél félbevágva
6 1 cm vastag sertés dagadó szeletek
90 g Enyhe vagy fűszeres chorizo, szeletelve
1.5 Hagyma, meghámozva és negyedelve
450 g Főtt csicseriborsó
6 Sárgarépa, meghámozva és kockákra vágva
450 g Paradicsom, megmosva és apróra vágva
3 Gerezd fokhagyma, meghámozva és apróra vágva
6 Babérlevél
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /9
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /9
Hámozza meg, és darabolja fel a répákat.
Lépés 3 /9
Hámozza meg, és negyedelje fel a hagymákat.
Lépés 4 /9
Hámozza meg, és aprítsa fel a fokhagymát.
Lépés 5 /9
Helyezze a sertéshúst a főzőedénybe.
Lépés 6 /9
Pirítsa meg a sertéshúst, majd adja hozzá a kolbászt. Adja hozzá a zöldségeket.
Lépés 7 /9
Helyezze a nyúllábakat a tetejére. Fűszerezze. Adja hozzá a babérleveleket, és töltse félig a főzőedényt vízzel.
Lépés 8 /9
Nyomás alatti főzés.
Lépés 9 /9
Tálalja.