Kecskesajtos borsóleves
- Teljes idő 15 perc
- 5 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Összetevők
4 személy
200 g Zöldborsó, mélyhűtött
100 g Friss kecskesajt
5 Mentalevél, megmosva
1 Fehér hagyma, hámozva, felaprítva
1 Cukkini, mosva, feldarabolva
400 ml Zöldségleves
2 kan. Olaj
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Töltsön olajat a serpenyőbe.
Lépés 3 /6
Enyhén pirítsa meg a hagymát.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a cukkinit, a borsót és a zöldséglevest. Enyhén fűszerezze sóval és borssal.
Lépés 5 /6
Kuktában: 10 perc
Lépés 6 /6
Adja hozzá a kecskesajtot és a mentalevelet. Kevergesse. Forrón vagy hidegen tálalja.