Karfiolos-mandulás rizottó
- Teljes idő 21 perc
- 15 perc
Előkészítés - 6 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
300 g Arborio rizs
90 g Édes Cévennes hagyma
3 kan. Olívaolaj
90 ml Amaretto
300 g Karfiol
700 ml Zöldségalaplé
6 kan. Darált mandula
150 ml Félzsíros tejszín
6 kan. Reszelt parmezán
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Melegítse fel az olajat az edényben.
Lépés 3 /6
Adja hozzá a hagymát és pirítsa üvegesre. Adja hozzá a rizst. Kevergesse. Adja hozzá az Amarettót. Kevergesse 1 percig.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a karfiolt és az alaplevet. Szükség esetén sóval és borssal ízesítse.
Lépés 5 /6
Nagynyomású főzés.
Lépés 6 /6
Adja hozzá a darált mandulát, parmezánt és a tejszínt. Kevergesse 1 percig, majd tálalja.