Karamellizált sertés
- Teljes idő 28 perc
- 15 perc
Előkészítés - 13 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
4 kan. Porcukor
700 g Sertéskaraj
2 kan. Szójaszósz
4 kan. Nuoc mam erjesztett halszósz
2 Fokhagyma
2 kan. Gyömbér
1 Lilahagyma
2 kan. Szezámolaj
120 ml Víz
10 g Kukorica
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Hámozza meg és aprítsa finomra a fokhagymát.
Lépés 3 /8
Hámozza meg és aprítsa fel a hagymát.
Lépés 4 /8
Marinálja a sertést szójaszószban és nuoc mam halszószban. Hintsen az edény aljára cukrot. Főzze addig, amíg nem karamellizálódik a cukor.
Lépés 5 /8
Adja hozzá a sertéshúst és a pácot, a gyömbért, fokhagymát és a hagymát.
Lépés 6 /8
Öntsön rá olajat, vizet és kukoricakeményítőt. Keverje össze.
Lépés 7 /8
Nagynyomású főzés.
Lépés 8 /8
Thai rizzsel tálalja.