Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Halfilé mandulával

Értékelés 5 csillag (átlag)

-/5 -

  • Teljes idő 21 perc
  • Előkészítés
    12 perc
  • Főzés
    9 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 6 150 g-os tőkehalfilé (vagy sügér)

  • 120 g Blansírozott egész mandula

  • 3 kan. Frissen reszelt gyömbér

  • 6 Mogyoróhagyma, hámozva

  • 1.5 kan. Thai paprika por

  • 3 kan. Nuoc mam szósz

  • 6 Újhagyma

  • 3 kan. Barna cukor

  • 3 Lime (1/2 kifacsarva és 1/2 szeletekben a díszítéshez)

Előkészítés

Lépés 1 /7

Készítse elő a hozzávalókat.

Lépés 2 /7

Mossa meg és reszelje le a gyömbért.

Lépés 3 /7

Tegye a mandulát az edénybe. Pirítsa meg.

Lépés 4 /7

Vegye le a tűzről, keverje össze a hozzávalókkal és a zöldhagymával, a zöld szárakat félretéve.

Lépés 5 /7

A halfilék egyik oldalát kenje be a pasztával. Csomagolja zsírpapírba. Helyezze a pároló kosárba. Töltsön 250 ml meleg vizet az edénybe.

Lépés 6 /7

Főzési idő: 9 perc

Lépés 7 /7

Vegye le a zsírpapírt. Tálalja hagymaszárral és citromszeletekkel. Köretként tálaljon rizst.