Fordított epres torta
- Teljes idő 40 perc
- 10 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
100 g Eper, megmosva és felkockázva
1 kan. Gyöngycukor
1 Tojás(ok)
20 g Olvasztott vaj
20 g Porcukor
75 g Ricotta
40 g Liszt
0.5 Élesztő
1 csip. Szódabikarbóna
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Keverje össze az epreket a gyöngycukorral, és helyezze a forma aljába. Verje fel a tojásokat a vajjal, a cukorral, valamint a ricottával.
Lépés 3 /5
Adja hozzá a lisztet, az élesztőt, valamint a sütőport. Öntse a tortaformába, és fedje be sütőpapírral. Tegye a sütőformát a főzőedénybe, 40 cl vízzel.
Lépés 4 /5
Nyomás alatti főzés
Lépés 5 /5
Távolítsa el a sütőformából, és tálalja hidegen, vagy melegen.