Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Fordított epres torta

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 40 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    30 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 100 g Eper, megmosva és felkockázva

  • 1 kan. Gyöngycukor

  • 1 Tojás(ok)

  • 20 g Olvasztott vaj

  • 20 g Porcukor

  • 75 g Ricotta

  • 40 g Liszt

  • 0.5 Élesztő

  • 1 csip. Szódabikarbóna

Előkészítés

Lépés 1 /5

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 100g Eper, megmosva és felkockázva
  • 1kan. Gyöngycukor
  • 1 Tojás(ok)
  • 20g Olvasztott vaj
  • 20g Porcukor
  • 75g Ricotta
  • 40g Liszt
  • 0.5 Élesztő
  • 1csip. Szódabikarbóna

Lépés 2 /5

Keverje össze az epreket a gyöngycukorral, és helyezze a forma aljába. Verje fel a tojásokat a vajjal, a cukorral, valamint a ricottával.

  • 100g Eper, megmosva és felkockázva
  • 1kan. Gyöngycukor
  • 1 Tojás(ok)
  • 20g Olvasztott vaj
  • 20g Porcukor
  • 75g Ricotta

Lépés 3 /5

Adja hozzá a lisztet, az élesztőt, valamint a sütőport. Öntse a tortaformába, és fedje be sütőpapírral. Tegye a sütőformát a főzőedénybe, 40 cl vízzel.

  • 40g Liszt
  • 0.5 Élesztő
  • 1csip. Szódabikarbóna

Lépés 4 /5

Nyomás alatti főzés

Lépés 5 /5

Távolítsa el a sütőformából, és tálalja hidegen, vagy melegen.