Csípős marhapofa
- Teljes idő 53 perc
- 15 perc
Előkészítés - 38 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
600 g Marhapofa, apróra kockázva
1 Hagyma, hámozva, finomra aprítva
400 g Darabolt paradicsom
200 g Piros paprika, kimagozva, apróra kockázva
400 g Vörösbab konzerv
50 ml Víz
Só és bors
1 Friss, aprított paprika
2 kan. Paradicsompüré
2 kan. Növényi olaj
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Töltsön olívaolajat az edénybe.
Lépés 3 /6
Pirítsa meg a marhapofák minden oldalát. Adja hozzá a hagymát, a chilit és a paprikát. Süsse aranybarnára.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a felkockázott paradicsomot, vizet, a paradicsompürét és a vörös babot. Sózza, borsozza.
Lépés 5 /6
Főzési idő: 38 perc
Lépés 6 /6
Tálalja fehér rizzsel.