Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Articsókás-vörös pesztós rizottó

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 21 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    6 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 100 g Carnaroli rizs

  • 30 g Hagyma

  • 1 Fokhagyma

  • 30 ml Fehérbor

  • 220 ml Zöldségalaplé

  • 20 g Vörös pesztó

  • 100 g Marinált articsókabelső

  • 20 g Habtejszín

  • 1 kan. Parmezán

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 100g Carnaroli rizs
  • 30g Hagyma
  • 1 Fokhagyma
  • 30ml Fehérbor
  • 220ml Zöldségalaplé
  • 20g Vörös pesztó
  • 100g Marinált articsókabelső
  • 20g Habtejszín
  • 1kan. Parmezán

Lépés 2 /6

Tegyen egy evőkanál marinált articsókaolajat az edénybe.

  • 100g Marinált articsókabelső

Lépés 3 /6

Főzze meg a hagymát és a fokhagymát a pácban. Adja hozzá a rizst. Kevergesse. Adjon hozzá fehérbort.

  • 100g Carnaroli rizs
  • 30g Hagyma
  • 1 Fokhagyma
  • 30ml Fehérbor

Lépés 4 /6

Amikor a fehérbor elpárolgott, adja hozzá az alaplevet és a pesztót. Ízesítse sóval és borssal. Kevergesse.

  • 220ml Zöldségalaplé
  • 20g Vörös pesztó

Lépés 5 /6

Nagynyomású főzés.

Lépés 6 /6

Kevergesse. Adja hozzá a tejszínt és az articsókát. Parmezánnal megszórva tálalja.

  • 100g Marinált articsókabelső
  • 20g Habtejszín
  • 1kan. Parmezán