Articsókás-vörös pesztós rizottó
- Teljes idő 21 perc
- 15 perc
Előkészítés - 6 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
100 g Carnaroli rizs
30 g Hagyma
1 Fokhagyma
30 ml Fehérbor
220 ml Zöldségalaplé
20 g Vörös pesztó
100 g Marinált articsókabelső
20 g Habtejszín
1 kan. Parmezán
Só
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Tegyen egy evőkanál marinált articsókaolajat az edénybe.
Lépés 3 /6
Főzze meg a hagymát és a fokhagymát a pácban. Adja hozzá a rizst. Kevergesse. Adjon hozzá fehérbort.
Lépés 4 /6
Amikor a fehérbor elpárolgott, adja hozzá az alaplevet és a pesztót. Ízesítse sóval és borssal. Kevergesse.
Lépés 5 /6
Nagynyomású főzés.
Lépés 6 /6
Kevergesse. Adja hozzá a tejszínt és az articsókát. Parmezánnal megszórva tálalja.