Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Őz bélszín feketeribizlivel

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 14 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    4 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 720 g Szarvasbélszín, 180 g szeletekben

  • 100 g Feketeribizli (friss v. fagyasztott, ill. áfonya)

  • 2 kan. Mogyoróolaj

  • 2 Körte, hámozva, kicsumázva, hosszában félbe vágva

  • 60 ml Borjú alaplé

  • 400 g Lilahagyma 1 cm kockákra vágva

  • 40 ml Vörösbor

  • 2 Csipetnyi fűszerkeverék (vagy szegfűbors)

  • Só, bors

Előkészítés

Lépés 1 /7

Készítse elő a hozzávalókat.

Lépés 2 /7

Vágja 1 cm kockákra a lila burgonyát.

Lépés 3 /7

Sózza, borsozza a húst. Töltsön olajat az edénybe.

Lépés 4 /7

Pirítsa meg a hús minden oldalát. Szedje ki a húst. Tegye a burgonyát az edénybe. Sózza, borsozza. Pirítsa 1 percig.

Lépés 5 /7

Forralja fel a vörösbort és a borjú alaplevet. Kaparja fel a lesült szaftot az edény aljáról. Adja hozzá a gyümölcsöt, a húst és a fűszereket.

Lépés 6 /7

Főzési idő: 4 perc

Lépés 7 /7

Pihentesse a húst 2 percig. Tálalja.