Ördöghal-kebab rozmaringgal
- Teljes idő 31 perc
- 25 perc
Előkészítés - 6 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
16 Gomba
300 g Füstölt szalonna, vastag szeletekre vágva
800 g Ördöghal
16 Nyársak
2 kan. Olívaolaj
Só, bors
1 kan. Őrölt paprika
2 szál. Rozmaring
2 Citromok
Előkészítés
Lépés 1 /2
Hámozza meg a gombát, és vágja félbe. A szalonnát vágja nagy szeletekre, az ördöghalat pedig 3 cm-es darabokra. Tegye a nyársra felváltva az egyes hozzávalókat.
Lépés 2 /2
Helyezze a grilltálat a készülékbe, tegyem egy négyzet alakú sütőpapírt a sütőedénybe, és helyezze rá a nyársakat. Locsolja meg olajjal, sózza, borsozza, majd adja hozzá a paprikát és néhány rozmaringlevelet. Állítsa be a FISH üzemmódot 6 percre. Citromkarikával tálalja.