Tefal INTENSE PURE AIR XL AUTO Gyakran feltett kérdések

Cikkszám : PU6025O1

Gyakori kérdések
Lapos, stabil felületen abban a szobában, amelynek levegőjét tisztítani szeretné. Hogy a levegő szabadon tudjon keringeni, ne helyezze a készüléket függöny mögé, ablak, bútor vagy polc alá vagy bármilyen más tárgyhoz közel, és mindkét oldalán maradjon legalább 50 cm szabad hely.
• Az előszűrőt 2–4 hetente kell megtisztítani.
• Az aktívszén-szűrőt akkor kell cserélni, amikor kigyúl az „Odor” jelzőlámpa, vagy legalább évente.
• A HEPA szűrőt akkor kell cserélni, amikor kigyúl a „HEPA” jelzőlámpa, vagy legalább 3 évente.
• A NanoCaptur szűrőt a telítettségi jelző szerint kell cserélni (lásd a szűrőn lévő színkódokat). A telítettséget 6 havonta kell ellenőrizni.
Ez a gyakoriság napi 8 órán keresztül a 2-es fokozaton való használatra érvényes.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Ellenőrizze, hogy mikor tisztították meg és cserélték utoljára a szűrőket, és szükség esetén cserélje vagy tisztítsa meg őket.
A készülék kézi üzemmódban működik; válassza ki a helyes üzemmódot.
Ellenőrizze, hogy mikor tisztították meg és cserélték utoljára a szűrőket, és szükség esetén cserélje vagy tisztítsa meg őket.
Ennek több oka lehet:
• Porréteg fedi az érzékelő lencséjét; tisztítsa meg.
• Ha a lámpa még mindig azt jelzi, hogy a levegőminőség rossz, az érzékenységérzékelő beállítását állítsa „Low sensitivity” (Alacsony érzékenység) vagy Average (Átlagos érzékenység) értékre. Ehhez kövesse a használati útmutatóban található utasításokat.
• Ha a lámpa még mindig azt jelzi, hogy a levegőminőség jó, az érzékenységérzékelő beállítását állítsa „Sensitive” (Érzékeny) vagy Average (Átlagos) értékre. Ehhez kövesse a használati útmutatóban található utasításokat.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.

Az Intense Pure Air légtisztító akár 99,95%-ban tiszta levegőt biztosít az otthonában, így védi az egészségét. Négy szűrési szinttel rendelkezik, amelyek leírása alább található:
• 1. szint: ELŐSZŰRŐ a por, haj és szőr kiszűrésére;
• 2. szint: AKTÍVSZÉN-SZŰRŐ az illékony szerves vegyületek, szagok és gázok kiszűrésére;
• 3. szint: HEPA SZŰRŐ a kis (PM 2,5) méretű részecskék, pollenek, atkák, állati eredetű allergén anyagok, penészgombák, baktériumok és vírusok kiszűrésére;
• 4. szint: NANOCAPTUR SZŰRŐ a formaldehid kiszűrésére.

Használati utasítás & Kézikönyv