TEFAL Multifunkcionális konyhai főzőrobot CLICK & COOK FE506130

Multifunkcionális konyhai főzőrobot CLICK & COOK FE506130 És mire kattint rá ma?

Végtelenül sok ihlet, sokoldalú funkciók és tökéletes eredmények - csak néhány kattintásnyira! A Tefal Click & Cook készülékét úgy tervezték, hogy ízletes és kivételes ételvariációkat készíthessen vele az otthona kényelméből. Ez az áttörést jelentő konyhai főzőrobot azonnali hozzáférést biztosít 600 recepthez és egyszerű, mindenki által kedvelt ételekhez, a 7 hüvelykes digitális képernyőn látható, lépésről lépésre haladó utasításokkal. Fedezzen fel 32 funkciót és 10 automatikus programot 7 mellékelt tartozékkal egy könnyen kezelhető multifunkciós, minden-az-egyben készülékben.

Cikkszám: FE506130

Egy többfunkciós konyhai főzőrobot, amely elérhető közelségbe hozza a végtelenül sok ihletet és a tökéletes ételeket.

Ismerje meg az új segítőtársát, aki megkönnyíti a mindennapjait! Emelje a főzést egy új, magasabb szintre a Tefal Click & Cook konyhai főző robottal, amely 600 integrált édes és sós receptet tartalmaz, amelyekkel mindenkit boldoggá tehet az asztalánál. A nagy űrtartalomnak köszönhetően ideális mennyiségű ételt készíthet vele a barátok és a családtagok számára - a készülék egy jól áttekinthető érintőképernyővel, lépésről-lépésre történő utasításokkal, 32 sokoldalú funkcióval, 10 automatikus főzési programmal és még sok más funkcióval felszerelt.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Tökéletes ételek néhány kattintásnyira

  600 integrált recept minden alkalomra - beleértve az édes és sós ételeket, a sülteket és desszerteket, vagy akár a világkonyha ételeit, vegetáriánus ételeket, és egészséges recepteket - olyan ételekkel, amelyek mindenkinek tetszenek.

 • Részletes használati utasítás

  Fedezze fel az egyszerű és intuitív főzési élményt a lépésről-lépésre követhető utasításokkal és a kikereshető receptekkel az áttekinthető 7 hüvelykes digitális képernyőn. Az új ételek elkészítése még soha nem volt ilyen egyszerű.

 • 32 funkció

  Rendkívül sokoldalú, 32 funkcióval felszerelt készülék: főzés, turmixolás, keverés, dagasztás, habverés, aprítás, darálás, gőzben főzés, és még sok más funkció.

 • 10 automatikus program

  Lassú főzés, rizottó, intenzív gőzben főzés, torta, kenyér, sütött desszertek, szósz, leves, automatikus tisztítás a 7 sokoldalú kiegészítőnek köszönhetően (kés, mixer, habverő, belső/külső gőzölőkosár, konyhai spatula, mérőpohár).

 • Nagy pontosságú konyhamérleg

  A beépített digitális mérleg megkönnyíti a főzést és a sütést - különösen pontos mérést biztosít 1 grammon belüli pontossággal, 1 g és 5 kg közötti mérési tartománnyal

 • Megbízható biztonsági rendszer

  Maximális biztonság és gondtalan használat a biztonsági funkciónak köszönhetően, amely főzés közben megakadályozza a multifunkciós edény fedelének a kinyílását, valamint a BPA-mentes anyagoknak köszönhetően, amelyekkel biztonságosan és egészségesen főzhet az egész család számára.

 • Egyszerű tisztítás

  Az automatikus tisztítóprogram gyors és egyszerű tisztítást tesz lehetővé, és időt takarít meg, mivel a tál két főzési művelet között tisztítható, így a főzés egyszerű és maximálisan kényelmes.

 • Egyszerű tárolás

  Okos és gazdaságos tárolórendszer, amelynek minden tartozéka könnyen tárolható magában a főzőedényben.

 • Ideális űrtartalom

  A 3,6 l űrtartalmú edényben minden alkalomra bőséges adagokat főzhet - ideális mindennapi használatra még a bőséges mennyiségű ételt fogyasztó családok számára is, valamint barátok és családtagok megvendégelésére.

 • Javítható termék:

  Javítható termék 15 év javíthatósági garanciával, gyors és költséghatékony pótalkatrész szállítással és világszerte 6200 szervizközponttal a környezetvédelem és a hulladékcsökkentés érdekében tett erőfeszítéseink részeként.

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Az elszíneződés enyhítéséhez az érintett területet főzőolajjal átitatott ronggyal vagy törlőkendővel dörzsölje át, majd a szokásos módon tisztítsa meg.
Az elszíneződés enyhítése érdekében fontos, hogy közvetlenül a használatot követően végezzük el a tisztítást.

Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.